Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Oglum çok hırçın ne yapicamm:(

silem92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
48
7
32
Mrb arkadslr 18aylik oğlum var ben çalışan br bayanim kayinvalidem ve annem bakıyor oğluma oğlum çok hırçın bi cocuk istediği bişey olmadığında ağlıyor ve bize şiddet uyguluyor daha bu yaşta kızsam daha çok deliriyor kizmasam alışkanlıgini devam ettiriyor ne yapmam lazım başına böyle olay gelen yardım edermisiniz nasıl bir yol izlediniz

çalışan annelerin; anneanneye babaanneye bırakılmak zorunda kalınan çocukların genellikle yaşadığı bir sorun. farklı tutumlardan kaynaklanıyor çoğunlukla. anneannenin çocuğa olan tutum ve davranışları farklı oluyor, babaannenin farklı, sizin ve eşinizinki daha farklı. üzerine bir de anneye özlem eklenince çocuk bu şekilde gösteriyor kızgınlığını.
benim bir çocuğum yok sadece eğitimciyim. bu tarz konularda genellikle önerdiğimiz şey bakımı bir kişinin üstlenmesi. belirlenen kurallarda taviz verilmemeye çalışılması. örneğin, ağladığında veya vurduğunda her zaman aynı tavrı sergilemeniz gerekir. ağladığında yapıldığını fark ederse yine ağlayarak yaptırır. babaanne ve anneannenin sizin kurallarınıza saygı göstermelerini rica edebilirsiniz. siz hayır dediğinizde onlar evet der veya korursa sizin çocuğunuz üzerinde pek etkiniz kalmaz. sıkıştığında hemen onlara koşar "onlar nasılsa yaptırıyor" diye.
eve geldiğinizde kaliteli zaman geçirmeye çalışın. bilemiyorum ne kadar vakit ayırma fırsatınız oluyor veya kafa yorgunluğu beden yorgunluğu ne derece oluyor ama sizi çok özlüyor bütün gün. özlemini de size şiddet olarak yansıtıyor.

Mrb arkadslr 18aylik oğlum var ben çalışan br bayanim kayinvalidem ve annem bakıyor oğluma oğlum çok hırçın bi cocuk istediği bişey olmadığında ağlıyor ve bize şiddet uyguluyor daha bu yaşta kızsam daha çok deliriyor kizmasam alışkanlıgini devam ettiriyor ne yapmam lazım başına böyle olay gelen yardım edermisiniz nasıl bir yol izlediniz

madem buraya fikir edinmek için yazmışsın
ozaman lütfen süper dadı nın eski bölümlerini aç izle

önce kendini eğitirsin sonrada çocugunu . emin ol

orda bir çocuk vardı annesinin ense kökünden sürükleyip götürüyordu ve çocuk 8-9 yaşlarında bir çocuktu
5 gün sonra çocuk adam oldu , ama asıl önemli olan anne ve babanın tutumu
ve çocucga bakanların ,

eminim çok yardımını görürsün .allah kolaylık versin

İlginiz için çok tsk ederim evet ben ne kadar kizsamda babane ağlamasın diye kiyamiyor ama benim kizmamdanda korkmuyor kimseye siginmadan inatlasiyor benimle ama vurduktan sonra ben agliyomus gibi yapınca farkına varıp sarıliyor ama sonra yine aynı...küçük diyorum anlamiyodur ama nasıl öğrenir öyle gider yarın öbür gün kreste çocukları döver diye korkuyorum.yeterince vakit ayirdigimida düşünüyorum akşam geç saatlere kadar ilgileniyoruz babası ve ben pazarları bütün gün onunlayim çok kalabalık bi aileyiz herkez çok düşkün ona diorum simariklik yapior

madem buraya fikir edinmek için yazmışsın
ozaman lütfen süper dadı nın eski bölümlerini aç izle

önce kendini eğitirsin sonrada çocugunu . emin ol öncelikle tsk ederim yorumunuz için ama pek tarzım değildir öyle tv programlari

orda bir çocuk vardı annesinin ense kökünden sürükleyip götürüyordu ve çocuk 8-9 yaşlarında bir çocuktu
5 gün sonra çocuk adam oldu , ama asıl önemli olan anne ve babanın tutumu
ve çocucga bakanların ,

eminim çok yardımını görürsün .allah kolaylık versin

İlginiz için çok tsk ederim evet ben ne kadar kizsamda babane ağlamasın diye kiyamiyor ama benim kizmamdanda korkmuyor kimseye siginmadan inatlasiyor benimle ama vurduktan sonra ben agliyomus gibi yapınca farkına varıp sarıliyor ama sonra yine aynı...küçük diyorum anlamiyodur ama nasıl öğrenir öyle gider yarın öbür gün kreste çocukları döver diye korkuyorum.yeterince vakit ayirdigimida düşünüyorum akşam geç saatlere kadar ilgileniyoruz babası ve ben pazarları bütün gün onunlayim çok kalabalık bi aileyiz herkez çok düşkün ona diorum simariklik yapior

Süper Dadı - 22. Bölüm Pazartesi 9 Şubat 2015 TAMAMI TEK PARÇA FULL
senin için aradım buldum canım

aç izle gerçi çocuk buyuk ama nasıl davranacagını görürsün.

Peki çok tsk ederim izlicegimm

Dediginiz bölümü izledim tsk ederim ama ordaki çocuk çok büyük beni daha 1bucuk yaşında onlar çoğu şeyi karşılıklı konuşarak yapabiliyorlar benm öyle bir imkanım yok tabi suan ama yinede çok faydalı oldu tsk ederim en azından küçük çocukta ki uyku eğitimi yararlı oldu tsk ederim

X