çok geçmiş olsun öncelikle.. hastalık hakkında bilgim yok maalesef.... ailemde böyle hastalık geçirmiş olanlar var o yüzden fikrimi söylemek istedim....
dedikleri gibi kronik hastalıklarda doktor takibi çok önemli oluyor. o yüzden ilk doktoruyla bağlantıyı koparmayın nolur nolmaz.... ama onların dedikleri gibi de değil, ya biz ya onlar falan.. fazla kesin olmuş . bana sizin düşünceniz de olabilir geldi.
yani ikinci bir doktor özellikle beslenme ve değerlerinin takibi için. maddi durumunuz uygunsa özel muayenehanelerden biri bence mantıklı olur. en çok orada ilgileniyorlar çünkü. birebir hastası olduğunuz için diyetine kadar ayrıntılı düşünürler. sorularınızı da daha sabırlı yanıtlarlar. iki doktor fikir farklılığına düşerse de aralarında konuşup çözebilirler bence .. en kötü fikir alırsınız ya. internetten özgeçmişlerine bakıp oğlunuzun sorunu üzerine araştırma yapmış ya da çalışmalara falan katılmış biri olursa iyi olabilir. ayrıntılı özgeçmişlerinde yazıyor bazıları. aslında en iyi meslektaşlarını tanıyan, hangi alanda iyi olduklarını bilen yine doktorlar ama... bilmiyorum yönlendirirler mi
bir de tahlillerinin çıktılarını sonuçlarını da saklayablirseniz bence iyi olur. ihtiyaç olursa başka doktorlar için elinizde bulunur bizim akrabalar her sonuçlarını saklıyorlardı. tekrar geçmiş olsun