Oğlum böbrek hastası ve ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum

canm biz diyetisyenler her hastalıkta beslenmeyi görüyoruz okullarda . ben yetiskin hastanesinde görevliyim cocuk hastanesinde hercesit hastalıkla ilhili diyet ve bilgi vardır.

Evet doğru söylüyorsun tamam burdaki çocuk hastanesine de bir sorayım ben. Bana genelden ziyada direkt bir liste lazım aslında değil mi. teşekkür ederim. sağol yönlendirdiğin için.Sizin ultrrson çekildi mi.

Suan cok iyi sagligina kavustu.engelli kadrosundan memur oldu.hic bir sikintisi yok.3 ayd bir kontrole gidiyor hersey yolunda yani.nakilden korkmayin verici icinde bir engel olmuyor alicida sagligina kavusyor.rabbim sizin hastanizada sifa versin
Valla çok güzel maşallah şanslıymışsınız nakil olup çok sıkıntı çekenler de var. Korksak ne değişir ki canım korkuyorum ama o günlere gelmeyi hiç istemiyorum. nşallah diyaliz nakile gerek kalmasın. İyilşsin yavrum sağşıklı hayırlı bir evlat olsun amin inşallah. Çok çok geçmiş olsun

Hangi ildesin bilmiyorum ama bu konuda uzman bir doktor var İzmir dokuz eylül hastanesinde cocuk nefrolojisi uzmanı

çok geçmiş olsun, bir doktora daha gösterseniz en azından beslenme ile ilgili bilgi verir

Konunuzu tam okuyamadım başlıktan cevap yaziyorum benimde 7 aylik kızım var doktoru böbrek hastası olmasın diye anne sutunu bol ver demişti anne sutu verin.

Konunuzu tam okuyamadım başlıktan cevap yaziyorum benimde 7 aylik kızım var doktoru böbrek hastası olmasın diye anne sutunu bol ver demişti anne sutu verin.
Keşke doktorunuzun dediği gibi böyle kolay bir tedavisi olsa bu hastalığın. Keşke sütüm olsaydı belki şifa olurdu anne sütü ama ilk defa 30 gün sonunda kucağıma aldığım oğlumu sadece bir kaç ay emzirebildim o da sağa dağa, istemedi bıraktı.

Ah cabnım benim ya hem de iki evladın da çok üzüldüm Allah tez vakiitte şifaşarını versin yardım etsin inşallah.

Benim oğlum daha küçük ama belki de bilir kuzeniniz çok sevinitim eğer zaman ayırıp beni bilgilendirebilirseniz. Allah razı olsun teşekkür ederim inş tüm hastalara hrle ki bebeklere çocuklara şifa bersin allahım.

Sana tekrar yazicam diye soz vermistim.
Banlandim bi kac gun gelemedim kkya.
Senin icin sordum kuzenime.
Tam net bi cevap veremedi bana maalesef. Cunku her hasta farkli dedi. Bobrek hastaliginin 150 farkli cesidi var dedi. Bobreklerin yuzdesi cok onemli. Gida listeside ona bagli dedi kuzenim. Yani demem oki sizi yine bi doktora yonlendircem. Profesor diyosunuz doktorunuz. Bilgiside var yani. Aslinda sana tek tekte siraliyor soyle soyle yedir diye. Acaba rica etsen bi dahakine guzelce listelese olmazmi? Cunku kuzenimin cok cok unutkanlasti bu cocuklarinin saglik kaygisindan. Tabi zamanla artik kafadan biliyor tum ilaclarin adini, gramajini milimini. Ama ilk zamanlar alismasi lazim insan. Bence bi liste iste sen.

Sana tekrar yazicam diye soz vermistim.
Banlandim bi kac gun gelemedim kkya.
Senin icin sordum kuzenime.
Tam net bi cevap veremedi bana maalesef. Cunku her hasta farkli dedi. Bobrek hastaliginin 150 farkli cesidi var dedi. Bobreklerin yuzdesi cok onemli. Gida listeside ona bagli dedi kuzenim. Yani demem oki sizi yine bi doktora yonlendircem. Profesor diyosunuz doktorunuz. Bilgiside var yani. Aslinda sana tek tekte siraliyor soyle soyle yedir diye. Acaba rica etsen bi dahakine guzelce listelese olmazmi? Cunku kuzenimin cok cok unutkanlasti bu cocuklarinin saglik kaygisindan. Tabi zamanla artik kafadan biliyor tum ilaclarin adini, gramajini milimini. Ama ilk zamanlar alismasi lazim insan. Bence bi liste iste sen.

Sağol canım yine de teşekkür ederim. Uğraşman bile yeter çok sağol allah razı olsun.

Kuzeninin hatırlamamasına üzüldüm fikir verirdi bana. Evet her hastalığın çok çeşidi var da ben belirttiğim gibi protein de yaşıyorum asıl sıkıntıyı üre kreatin yüksek oluyor. Evet liste istedim doktor kan tahliline göre konuşuruz dedi başka bir profa gittik. Adamın yine işi çıktı cumartesi görüşecegiz liste isteyeceğim. Ama her seyi yicek diyor proteini verceksin diyor sütten pirinçunlu muhallebi yap dedi bana hatta gece için hiç yapmıyordum ben. İstanbuldaki prof ise tam tersi ne yapıcam bilmiyorum. Son değerleri daha da yüksek çıktı. Damla damla işiyor çişini boşaltamıyor. Ameliyata da bir bucuk hafta kaldı ondan bari olumlu bir sonuç çıkar inşallah. Bakalım allah herkesin yardımcısı olsun tüm hasstalara şifa versin bugünümüzü aratmasın.

Kuzenine selamlar çok teşekkür ederim...

X