• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Oğlum Beni Verem Edicek....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla şaştım kaldim böyle anneler bana çokgeniş geliyor ben kızmı asla kimseye emanet edemem..nereye gideceksem oda yanımda olmali..fazlalik gibi görünmemli..o benim can parem..
birde tatil aman aman bir saat ayri kalamam her ne olursa olsun..
sırf ben kendi keyfime iş yapacam diyeçocugumu başklarina asla aslaa emanet etmem
:olmaz:

ne münasebet, ne demek "çok geniş".. nasıl bir yorumdur bu böyle.. fazlalık ne demek??? ne yani "yapışık ikiz" gibi gezince mükemmel!!! anne mi olunuyor?? bana göre de "aman peşimi bırakmasın, her an birlikte olalım" demek son derece hastalıklı bir düşünce.. ama burada kimseyi eleştirmiyoruz değil mi? Ayrıca çalışmak keyfe göre yapılan bir iş değildir hanımefendi.. Çocuklarımızı en az sizin kadar seviyoruz endişe etmeyin.. Yorumunuz çok ama çok kırıcı.. Sonrada eşler anneye düşkün olunca "aa benim eşim annesine çok düşkün neden acaba? bıktım bu huyundan" deniyor.. neden acaba????????? hey yarabbi... :umursamaz:

ne münasebet, ne demek "çok geniş".. nasıl bir yorumdur bu böyle.. fazlalık ne demek??? ne yani "yapışık ikiz" gibi gezince mükemmel!!! anne mi olunuyor?? bana göre de "aman peşimi bırakmasın, her an birlikte olalım" demek son derece hastalıklı bir düşünce.. ama burada kimseyi eleştirmiyoruz değil mi? Ayrıca çalışmak keyfe göre yapılan bir iş değildir hanımefendi.. Çocuklarımızı en az sizin kadar seviyoruz endişe etmeyin.. Yorumunuz çok ama çok kırıcı.. Sonrada eşler anneye düşkün olunca "aa benim eşim annesine çok düşkün neden acaba? bıktım bu huyundan" deniyor.. neden acaba????????? hey yarabbi... :umursamaz:

vereliniortak...:içelim::içelim:...a.s.a.s.....

Aynen canım.. Böyle olan annelerin çocukları ileride anne kuzusu bireylere dönüşüyor. Esas çocuğu kendine bu kadar mecbur etmek kendine bağımlı hale getirmek bencillik...

Aynen canım.. Böyle olan annelerin çocukları ileride anne kuzusu bireylere dönüşüyor. Esas çocuğu kendine bu kadar mecbur etmek kendine bağımlı hale getirmek bencillik...

hiçbirşeye itirazım yok Pollyannam, ama kalkıpta başkası için "geniş, çocuğunu fazlalık gibi gören" etiketlerini yapıştırmaya kalkınca orada duracak insanlar.. eminim istemez kendisi de birkaç saatini kendine ayırmayı.. komik diyebiliyorum, sadece komik.. :kahve:

hiçbirşeye itirazım yok Pollyannam, ama kalkıpta başkası için "geniş, çocuğunu fazlalık gibi gören" etiketlerini yapıştırmaya kalkınca orada duracak insanlar.. eminim istemez kendisi de birkaç saatini kendine ayırmayı.. komik diyebiliyorum, sadece komik.. :kahve:

Biliyorsun canım bende sinir oluyorum insanların anneliğini yargılayanlara. Bunun yüzünden bebek forumlarını bıraktım ben. Yok çocuğunu normal doğurmadın, yok anne sütü vermedin.. İnsanların buraya yazdığı bir kaç cümleden yola çıkıp yaşadıklarını bilmeden tüm anneliği ile ilgili böyle kötü yargılara nasıl varılıyor ki?

Biliyorsun canım bende sinir oluyorum insanların anneliğini yargılayanlara. Bunun yüzünden bebek forumlarını bıraktım ben. Yok çocuğunu normal doğurmadın, yok anne sütü vermedin.. İnsanların buraya yazdığı bir kaç cümleden yola çıkıp yaşadıklarını bilmeden tüm anneliği ile ilgili böyle kötü yargılara nasıl varılıyor ki?

evet çok haklısın.. o bıraktığın forumda da aynı hikayeydi maalesef.. Annelliği normal doğum yapıp, süt vermeyle kısıtlandıran bir anlayış içindeyiz.. Çocuğun düşkün olması ile bağımlı olaması arasındaki fark kavranamıyor ne yazık ki.. Başkalarını yargılamak da üstümüze tanımayız millet olarak :umursamaz:

valla bende oğluma bağımlıyım bir an olsun yanımdan ayırmadım ağlamadan kucağıma aldım ikiz gibi dolaşıyoruz evde. psikiyatriye gitmek zorunda kaldım çünkü anneme bile güvenip bırakamıyordum şimdi evimin altındaki markete gidebiliyorum çok büyük bir gelişme benim için. Ama eşimle baş başa bir yere gitmek 1-2 saat oğlumsuz vakit geçirmek henüz benim için hayal..

merhaba canım oğlum la bende ayrılmaz ikiliyiz mart ayında havale geçirdi o günden ve onun öncesinden bile hiç ayırmıyorum havale geçirmeden önce bile eşimle yarım saatliğine biyere gitmek istesek bile muhakakk ouda yanımda götürüyorum ve babannesi bizimle olduğu halde oda bana çok düşkün yani dediğin gibi oğlumsuz bir saniye bile vakit geçirmek istemiyorum .sevgiyle kalın :)

Çocuğun anneye çok düşkün olması ayrı bir şey. Her çocuk annesine düşkün olur bazı çocuklar bazı dönemlerde daha düşkün olabiliyor. O zaman tabi ayıramazsın yanından. Zaten bana düşkün olmasın diye bir yöntem uygulamak yanlış olur bu dönemler için. Bizim de çok yapışık olduğumuz dönemler oluyor hala. Ama çocuğuma bir şey olur diye çocuğu 1 saatliğine bile olsa anneanne, baba ya da babaanneye bırakamamak biraz paranoya bir durum olmuş oluyor...

Back