- Konu Sahibi AskKirintisi
-
sanırım seni en iyi ben anlarım
aynı dertlerlen boğuşuyorum
kızım 13 aylık
aynen anlatığın gibi iki dk tuvalete gitsem çıldırmış gibi ağlıyor
üzerimi giymek için yatağına koyuyorum düşmesin diye nefes alamayana kadar bağrıyor
bazen sabrımın sonuna geliyorum bağrıyorum ona
tabii sonra vicdan azabı çekiyorum ama elimde deği o an dayanamıyorum
tek bakıyorum kızıma
annem çok uzakta
kayinvaldem aynı şehirde ama aramız araba ile 45 dk sürüyor
olan bana oluyor
sonra akşam eşime patliyorum
oda bakıcı bulalım bitane diyor
ama kimseye güvenemiyorum
ayrıca çalışmıyorum kızım için işimi bıraktım ne bakıcısı diye düşünüyorum
off off bazen kafayı yemek üzere oluyorum
bende çok çektim benim sıpadan.. alıstım öle yasamaya zor olsada.. bisi dicem unutmayın geçici bi dönem.. birden geçiyo kızlar 2 yas sendromu öncesi 1 yas bunalımı gibi bisey bu da iste.. o dönem az sabırlı olun bi sabredebilsek iste bitiyor aslında simdi 22 aylık olduk kuzu gibi çok sirin arada tutuyo yine ama genelde iyi sükür.. az sabır kızlar acıcıck:)
bebekler 1 yasına kadar anneyle kendisinin tek ve aynı kisi olduğunu düsünürlermis 1 yas gibi farklı bireyler olduğunu anlamaya baslayınce hem anneye bi kızgınlıkları olurmus neden aynı kisi değilis biz diye hemde bi yandan kendini birey olarak kanıtlama sevdası:) bende bireyim dediklerim olmalı:) morali 0 simdi ask kırıntısı.. çünkü anne baska biri o baska biri yazık bi düsünsene bunu çözmeye calısıo minicik aklıyla.. ondan hep pesinde aynı davranmalıyız ben nereye anne oraya yada tam tersi:)
cnm benim oğlan şimdiden başladı ben odadan çıkınca arkamdan ıııılamaya:) çığlık atıyor ama kızma nolur bebeğine... bebekler annenin kendilerinin bir parçası kolu mesela olduğunu sanır ve ondan uzaklaşınca çok korkarlarmış düşünsene birden kolun kopup gidiyor! parçalandıklarını sanır ve ağlarlarmış... benim oğlan babasında bile durmuyor düşün halimi. ama geçecek bu da geçecek. eşinle problemlerine d eçok üzüldüm umarım bi an önce düzelir bebekler evin gergin ortamından da çok etkileniyorlar cnm bence bi an önce çözün meselesinizi. biz bi gün tartışmıştık eşimle o gün oğlan akşama kadar sebepsiz yere ağladı durdu çıldırttı bizi. hem de gezmedeydik düşün yani.
Bakıcı tutmak çözüm olmazki, bebeğin seni görünce onada gitmiycek boşuna para ödemiş olucaksınız, ev işleri için birini bulabilirsiniz ona vereceğiniz paraya. Bir arkadaşımın oğluda 13 aylık biraz önce görüştüm 18 ayda bitiyormuş bu huyları.
arkadaşımın kızı 9aylık
1 yıl ücretsiz izin aldı bitmek üzere olduğu için, bakıcısıda bebeğe alışsın diye bakıcısı işe başlayalı 3 ay olacak nerdeyse ve kızını bırakıp heryere gidiyor
kızının gıkı çıkmıyor ya
bakıcısı ile okadar mutluki annesi dişariya çıkarken el saliyor gülücükler atıyor
geçen hafta günü birlik şehir dışına çıktılar eşiylen kızını getirmedi
hiç aramamış annesini
haftayada 3 günlük bi seyahata gidecekler ve kızını yine bırakacak ve eminim çocuk yine hiç ağlayıp sızlamıcak
oda bebek bizimkilerde bebek
o annesini bi parçası sanmıyormu yani
ben bu işin içinden çıkamadım
Oğlumdan 1 gün büyük bir akrabamın oğlu var ve hiç annesin aramıyor. Annesi giidiyor onun hiç aklına bile gelmiyor. Onlar nasıl duruyorda bizimkiler durmuyor, büyütürken hatamı yaptık diye düşünüyorum. Çocuk oturuyor annesi dantel örüyor.
valla hayretle okudum yazdiklarini ben kizimi mecbur olmadigim surece kimseye emanet edemem heleki tatile cikmak aslaaa onsuz bir hayat dusunemiyorum benden baskasi ona iyi bakamayacak gibi geliyor bu konuda cok hassasim
vallah işte bende aynı senin gibi düşündüğüm için şuan kızım ile yapışık ikiz gibiyiz kafamçokkarıştı
ah ne çok dertliymişim bu konuda mafoldumben
konu sahibi arkadaşım iyiki bu konuyu açmıssın vallah az da olsa içimi boşaltım
aynı zamanda senden özür dilerim konunu rehin aldım :kedi:
anne kokusuna alışmış olmasın
öyle derler
valla önce sabır diyorum zor aynı şeyleri ben de yaşadım sizi anlıyorum sanki ömrümün on yılı gitti umarım zamanla düzelir:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?