kizlar sonunda sorunu buldum hihoyyyt...oglum son 3 haftadir emmekten baya sogumustu nasil kucagima aliyordum emzirme pozisyonuna hemen kendini itiyor ciglik cigliga agliyordu hatta elleriyle benide itiyordu...zar zor bugunlere geldik bazen mama veriyordum mecbur kalinca ve surekli pompa ile sagiyor oyle veriyordum yani benimle kontagi hic kalmamis gibiydi artik birakacak bu memeyi diye uzuluyordum cunki resmen savasiyordum emsin diye...bir sürü yöntem denedim mesela emme pozisyonunu degistirdim yine olmadi azcik aliyo sonra beni yine istemiyordu...3 gun once oturup düsündüm acaba neden once boyle yapmayan bebek bir anda degisti diye??? acaba degisen ne oldu dedim kendi kendime ve son zamanlarda artik beni iyice tanidiginin kanaatine vardim beni surekli izliyo babasi kucagina alinca bana bakarak agliyo falan onceleri yapmazdi oyle...yani oglum beni istiyor belli ama neden memeyi almak istemiyor derken aklima parfum, deodorant, krem kokulari geldi ama parfum zaten kullanmiyordumki dogum yapali ve digerlerini kullanmadim deneyim dedim yine olmadi...en son aklima bisey geldi ben hamileligimin son zamanlarindayken giydigim beyaz atletler belimi örtmemeye baslamisti iste ozaman esimde benimkileri giysene dedi daha uzun ve genis oldugu icin ve o gun bugundur esimle beraber giyiniyorduk atletleri :)) aliskanlik olmustu...acaba dedim onun kokusu varda ondanmi istemiyo beni diye dusundum ve o an dus aldim ve giymedim o atletten sonra bebegimi aldim deneyelim bakalim diye...vee sonuc harikaydi hic istemedigi sag memeyide aldi bitirinceye kadar emdi uyudu uyanincada solu verdim onuda emdi ve 3 gundur mamada vermiyorum gerek kalmiyor cunki emdikce sütümde geliyor cok mutluyum kizlar cunki benim giydigim atletlerdeki babasinin kokusunu aldikca benide istemiyormus meger...olayin garip tarafi ise o atletler yikaniyor ama oglum yinede o kokuyu aliyormus...diyecegim o ki bu tür sorunlari yasayan arkadaslar benim yaptigim gibi opturup dusunun sorunu bebekten degil kendinizde arayin eminim bulacaksiniz sabirli olmak lazim bol sütlü günlere insallah kaydirigubbakcemile2