- 12 Temmuz 2006
- 55.539
- 213.122
- 52
- Konu Sahibi kirginzambak
kirginzambak,Öğrenmemesini isteyeceğim. Yapabileceğim başka bişey yok. Kızla beraberken onu rehabilite edemem/ettiremem çünkü asıl problem kıza yetebilme arzusu. Ben o gencecik kızın da kötü olduğunu söylemiyorum çok genç daha belki çevresinde böyle gördü böyle büyüdü erkek arkadaşından da aynı şekilde ilgi hediye lüks yerler bekleyebilir ama biz karşılayamayınca. Önce onlar ayrılacak sonra çocuğumu iyileştirmeye çalışacağım. Babası da eğer iyi bir insansa yalnız bir kadın olarak nasıl bir mücadele verdiğimi anlayacaktır...
oğlunuzun evden gizli gizli altın alıp satması, kredi kartınızdan harcamalar yapması kötü bir şey, bunun önünü almalısınız ama kızın babasıyla görüşmeniz ve oğlunuzla kızın ayrılmasını sağlamanız atacağınız en büyük yanlış adım olacak.
Kızın babası söylemese de oğlunuzun ve kızın zekasını küçümsemeyin, kıza mesaj attınız, kız tamam dedi sonra sizi engelledi, oğlunuz mesajdan haberdar olup üstünüze yürüdü, yarın kızın babasıyla konuşacaksınız, kız herşey yolunda giderken oğlunuza ayrılalım diyecek ve oğlunuz bunu sizden bilmeyecek imkansız, kesinlikle sizin devreye girdiğinizi anlayıp daha çok üstünüze yürüyecek.
Siz o yaşlarda aşık oldunuz mu?
Aşık olduğunuz insan hayatınızın merkezi olur, herşey onunla güzeldir, o yoksa hayatta yoktur, ergenlikte aşkı en uç noktalarda yaşarsınız, aileniz dahi aşık olduğunuz kişiye en ufak kusur bulsa düşman kesilirsiniz, o hayatınızın aşkıdır, size kırılsa dünyanız yıkılır, ayrılalım dese ölecekmiş gibi olursunuz, hiçbir şeyin önemi yoktur, yalnızca aşık olduğunuz insan ve siz.
Siz bu duygular içinde olan oğlunuzu kızdan ayırırsanız rehabilite edeceğinizi mi sanıyorsunuz?
Aksine ikisi de birbirinden ayrılmayacak, çok daha fazla bağlanacaklar ve gizli görüşecekler, sizi de aşklarına engel olan kişi olarak görecekler.
Ergenliği oğlunuz gibi yoğun ve ağır geçiren bir çocuğun duygularını hafife almayın, uzman görüşü almadan adım atmayın fikrimi yineliyorum.