- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben 6 doktora götürdüm. Üçü yok dedi. Üçü var dedi. Cerrahpaşa var deyince çıkardım raporu. Hatta doktor hanım not almış. Anne inkar halinde diye. İnkar etsem ne faydası var. O zaman raporu çocuk düzeldiği zaman iptal edebileceğimizi bilmiyordum. Babasının tüm engellemelere rağmen aldım. Hayatında aldığın en doğru karar ne dersen kesinlikle bu derim. Acaba konuşacak mı diyordum. Sabah bana 'sen çok güzel bir annesin' dedi. Sabahtan beri sırıtarak geziyorum. Aşırı mutlu oldumÇocuğum Aralık 1 de 4 basıyor canim
Yaa çok şükür , onlar eden çok veli var maalesef , özel eğitim konusunda aileler bizimle de çok çatışıyor amacımız iyi olsunlar , inşallah çok daha güzel şeyler olacakBen 6 doktora götürdüm. Üçü yok dedi. Üçü var dedi. Cerrahpaşa var deyince çıkardım raporu. Hatta doktor hanım not almış. Anne inkar halinde diye. İnkar etsem ne faydası var. O zaman raporu çocuk düzeldiği zaman iptal edebileceğimizi bilmiyordum. Babasının tüm engellemelere rağmen aldım. Hayatında aldığın en doğru karar ne dersen kesinlikle bu derim. Acaba konuşacak mı diyordum. Sabah bana 'sen çok güzel bir annesin' dedi. Sabahtan beri sırıtarak geziyorum. Aşırı mutlu oldum
Karaktersiz herif. Şimdi görüyor mu çocuğunuzu? İletişimiz nasıl?Benim oğluma 20 aylıkken atipik otizm teşhisi konuldu. 4 ayım doktor aramak ve test yaptırmakla geçti. Babası duyar duymaz boşanmak istediğini söyledi. Ayrıldık. Annemle ben çok emek verdik. İki yaşında rehabilitasyona başladı. 3 Yaşında yarım gün kreşe başladı. Şu an 4 yaşında. % 50-60 düzeldi. Ben söylemesem etraftaki insanlar anlamıyor. Doktor bile hayır bu çocuk otizmli değil. Seslenince bakıyor dedi. İnşallah daha da düzelecek.
Önce sakin olun. Ağlayacaksanız şimdi ağlayın. Zira yolunuz çok uzun. Bir an önce rapor almaya bakın. Eğitim pahalı maalesef. Konuşmuyorsa acele etmeyin. Kreşle beraber dilde gelişiyor.önceliğiniz iyi bir rehabilitasyon merkezi bulmak olsun.
O başka şehirde yaşıyor. İki ayda bir gelir. Akrabalarını, arkadaşlarını görüntülü arar. Sosyal medya için fotoğraf çeker, bu kadar. Boşanma davamız devam ediyor. Özel çocuk olduğu için nafakayı 1500 istedik. Annesi daha çok kazanıyor, kreş parasını o versin dedi.Karaktersiz herif. Şimdi görüyor mu çocuğunuzu? İletişimiz nasıl?
Biz rapor almaya gittiğimizde annem yanımızda oturan kadına sormuştu. Ne zaman fark ettiniz diye. Okula başlayınca öğretmeni söyledi demişti. Biz çok şaşırdık nasıl anlamamışlar diye. Şimdi durumun anne babanın fark etmemesi değil, çocuğun adı çıkmasın, geleceği yanmasın diye yok sayıldığını, kabullenilmediğini fark ediyorum.Yaa çok şükür , onlar eden çok veli var maalesef , özel eğitim konusunda aileler bizimle de çok çatışıyor amacımız iyi olsunlar , inşallah çok daha güzel şeyler olacak
Ben norolojiye gittim balcaliya. Mr için Mayıs'a gün verdi özelde parayla çektirdim diğer test sonuçlarını bekliyorumAynen bendende busuru test istedi egg mr. Genetik metebolizma KBB işitme testi .birşey diyicem egg ve emar için nörolojiye mi gidicem
yazıklar olsun o baba müsveddesine.umarım çocuğunuz hızla düzelir hayatta çok iyi yerlere gelir o baba da bu çocuğa muhtaç olur ama iş işten geçmiş olurBenim oğluma 20 aylıkken atipik otizm teşhisi konuldu. 4 ayım doktor aramak ve test yaptırmakla geçti. Babası duyar duymaz boşanmak istediğini söyledi. Ayrıldık. Annemle ben çok emek verdik. İki yaşında rehabilitasyona başladı. 3 Yaşında yarım gün kreşe başladı. Şu an 4 yaşında. % 50-60 düzeldi. Ben söylemesem etraftaki insanlar anlamıyor. Doktor bile hayır bu çocuk otizmli değil. Seslenince bakıyor dedi. İnşallah daha da düzelecek.
Önce sakin olun. Ağlayacaksanız şimdi ağlayın. Zira yolunuz çok uzun. Bir an önce rapor almaya bakın. Eğitim pahalı maalesef. Konuşmuyorsa acele etmeyin. Kreşle beraber dilde gelişiyor.önceliğiniz iyi bir rehabilitasyon merkezi bulmak olsun.
güçlü ol karpuz hepimiz yanındayız.teşhis kondu ya tedaviye de başlanır herşey düzelirYok dua edin yeter gerisini doktorlarla halledicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?