Oğlum atipik otizmmiş

Konunun uzmanı değilim ama dövünecek, çok üzülecek, çocuğu eksik ve yarım görecek bir durum değil tanık olduğum kadarıyla. Anne olarak bu reaksiyonunuzu anlıyorum;fakat kendinizi de çocuğunuzu da üzmeyin.

Anormal değil çocuğunuz, sadece özel. Farklı eğitim programlarına, çokça sevgiye ihtiyacı var miniğin

Karpuz sonuca üzüldüm ama bir an evvel uzmanla görüsmene cok sevindim.

Cocuguna kendini eksik veya hasta hissettirme, suan seni anliyorum ama bu duygularin cocuguna gecmesine izin verme. Hasta degil sadece farkli, hep böyle bak.

Doktor ilgili miydi, yonlendirmeler yapti mi? Nasil bir yol izlemen gerektigi konusunda bilgilendirdi mi? Simdi neler yapabilecegine, neye ulasip neye ulasamayacagina bakalim. Cocugun icin en dogru kararlari vermene destek olalım. Adanadasin di mi?

Kuzenimin kızı var, bu yıl üniversite sınavını kazandı, ingilizce öğretmenliği okuyacak. Sadece agrasiflik kaldı biraz ama tahammül edilmez değil

Atipik otizm çocukluk otizmidir. İyi bir tedaviyle ve yoğun çalışmayla normalleşir. Heyet raporu alın ve bu raporla bulunduğunuz ildeki rehberlik ve araştırma merkezine gidin. Size her türlü yardımda bulunurlar. Ücretsiz rehabilitasyon hakkınız olur, çoxuğunuz küçğk merkezle senkronize çalışırsanıZ çocuk hızla ilerler. Sakin olup yardım alın

Bende anlamadım.doktora sordum düşebilir birseymi diye ekrandan uzak kalıcak ve oz l eğitimle düzelir dedi.ama tamamen geciyormu bilmiyorum

Benim oğluma 20 aylıkken atipik otizm teşhisi konuldu. 4 ayım doktor aramak ve test yaptırmakla geçti. Babası duyar duymaz boşanmak istediğini söyledi. Ayrıldık. Annemle ben çok emek verdik. İki yaşında rehabilitasyona başladı. 3 Yaşında yarım gün kreşe başladı. Şu an 4 yaşında. % 50-60 düzeldi. Ben söylemesem etraftaki insanlar anlamıyor. Doktor bile hayır bu çocuk otizmli değil. Seslenince bakıyor dedi. İnşallah daha da düzelecek.

Önce sakin olun. Ağlayacaksanız şimdi ağlayın. Zira yolunuz çok uzun. Bir an önce rapor almaya bakın. Eğitim pahalı maalesef. Konuşmuyorsa acele etmeyin. Kreşle beraber dilde gelişiyor.önceliğiniz iyi bir rehabilitasyon merkezi bulmak olsun.

karpuz sen nerede yasiyorsun? cocugunu devlet hastanesine mi goturuyorsun? bakan doktor profesor mu? bir de cocuk pedagogla gorusuyor mu?
Kaç doktor gördü onu uzman di yanilmiyorsam sonra beni dışarı aldı başka bir hocayla gorusucegini söyledi .sonrada beni çağırıp bunu dedi .elime busuru test yapmam için kağıtlar verdi

Son düzenleme:
Çok üzüldüm Allah şifa versin yavrularımıza. Tmaamen duzelmiyormu sadece yüzde olarak mı düzelme oluyor

Çok üzüldüm Allah şifa versin yavrularımıza. Tmaamen duzelmiyormu sadece yüzde olarak mı düzelme oluyor
Amin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. Tamamen düzelecek. İki yılda yoğun terapi ve tedaviyle çoğunu aştık. Daha yolumuz uzun ama doktorlar bile şaşırıyor kat ettiğimiz mesafeye. Çocuğunuz kaç yaşında?

Benim 21 aylık oğluma da 2 doktor tam otizmli diyemem ama otizm belirtisi var dedi. Bir sürü test yapılıyor sonuçları bekliyorum. Beyin mr çektirdim, genetik tarama testi yapılıyor artık sonuçlarla birlikte bir tanı konur.

Aynen bendende busuru test istedi egg mr. Genetik metebolizma KBB işitme testi .birşey diyicem egg ve emar için nörolojiye mi gidicem

Bende anlamadım.doktora sordum düşebilir birseymi diye ekrandan uzak kalıcak ve oz l eğitimle düzelir dedi.ama tamamen geciyormu bilmiyorum
Karpuz şu anda tamamen geçer mi olayına takılma ne kadar çok yol alabilirsen o kadar kardır , öyle düşün ve korkulacak çok kötü bir durum yok. Yoğun ilgi eğitim ve lütfen eşinle de olan stres durumunu toparlayin şu anda ne durumdasınız bilmiyorum ama o da etkili. Baba ne kadar ilgileniyor.

Ve seni tebrik ederim peşini birakmadin , mücadele ettin , böyle devam et çok güzel yol alacaksınız

Babasıyla şuan sıkıntımiz yok işten gelince ilgileniyor onunla baya .onlar iyi anlaşıyor.tv de kablosunu kopartim birdaha bu evde TV izlenmicek

Uzuntunuzu hissediyorum ve anne olarak çok üzgünüm..Bazen anneler çocukları söz konusu olunca bazı gerçekleri görmek istemiyor..Bunun amcası da geç konuştu babası iki yaşında yürüdü dedesi de böyleydi vs..Yapicaginiz tek şey eğitim vermek lütfen doktorunuza güvenin ve talimatlara uyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…