- 20 Ocak 2009
- 1.342
- 2
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide sırf emmek istiyo..eğer ben evdeysem hiç bir şey yemek istemiyo. kendini süte bekletiyo.emişmemizde en az yarım saat sürüyo..1 emiyo 2 bakınıp geliyo..oyun oynaya oynaya.ama ben yemediğini çok takmıyorum çünkü ömrü boyunca yemek yiyecek zaten , ve sütümde varken istediği kadar emsin istiyorum onun için zorlamıyorum..yedir sonra yemek yemek istemez diyorlar ama bilmiyorum artık..emmesi güzel ama artık ek gıda aldıkları için çokta önemli değil bence canım. ek gıdalarla telafi edersin..opuyorumnanaktan
yanlis anlamayin ama uzun sure emzirilen cocuklarda yeme sorunu oluyor genelde. cunku cocuk ne zaman isterse yemegi hazir, zahmetsiz. annede verdigi surece bebek kendini zorlamiyor. tavsiyem azar azar birseyler yedirmeye baslamaniz.
canım çok haklısın. ama ben işdeyken yiyo zaten ..ben evde olunca yemek istemiyo..süt olduğunu biliyo ya ..uyanık bunlar. :)))
canım çok haklısın. ama ben işdeyken yiyo zaten ..ben evde olunca yemek istemiyo..süt olduğunu biliyo ya ..uyanık bunlar. :)))
aynen, anne bir sure sonra sadece yuruyen sut sisesi gibi gorunuyor.kaydirigubbakcemile3Rabbim hepsine saglik dolu bir omur versin insallah.
bebisine de masallah canim. cok seker. kiz mi, oglan mi?
Amin canım ..bana bizimkiler, annemler ineğin gelmiş diyorlar resmen..bende bu kadarda olmaz canım diyorum ama ne fayda....:)))) kız canım..allahım bütün bebişere uzun ömürler versin. seninki ne kadar canım kızmı -oğlanmı