- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Geçmiş olsun rızam yok deyip niye sizden uzakta oluyor ortak velayetse ıkınızde olması lazımİki kere gittik savcı talimatıyla gttik çocuk küçük anneye muhtaç diye ama velayet ortak olduğu için rızam yok dedi ve yasal süreci ben başlattım artık. Çocuğumu bırakamam. İki haftadır ne haber alabiliyorum ne görebiliyorum. Allahım kavuşamayacaksam al canımı diyrum. Belki benzer bir durum yaşayan varsa birazda olsa nefes alırım dedim sonucu güzel bittiyse. Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye
Amin Allah razı olsun önce Allah a emanet ettim oğlumu sonra hukuka bakalımBir anne olarak icim parcalandi.Allahim en kisa zamanda evladiniza kavustursun sizi o vicdan yoksunu insanlara da vicdan merhamet versin.
Allah razı olsun bana en büyük iyilik bu zaten şunanRabbim en kısa zamanda yavrunuza sağsalim kavuştursun demeye geldim
Geçmiş olsun rızam yok deyip niye sizden uzakta oluyor ortak velayetse ıkınızde olması lazımn
Süreç bu ne yazık ki bende çok isyan ettim çok bağrdm ama olmadı hukuki süreçle alacağm inşAllahGeçmiş olsun rızam yok deyip niye sizden uzakta oluyor ortak velayetse ıkınızde olması lazım
Pedegogla görüşme yaptık hafta içi. Babayla görüşüp bu hafta içi hakime raporu sunacak inşAllah olumlu dönüş alacağım. Delireceğim az kaldıSon durum ne?