• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum 28-08-2008 de normal doğumla hayata merhaba dedi:)

bende aynı gun dogum yaptım ama sezryan olunca hıc kolay olmadı daha yenı toplandım.Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.nazar degmesın bebişlerimize:nazar:

liluthu nasıl güzel anlatmışsın yaf.O kadar hızlı okumuşum ki.
Umarım dediğin gibi herkesin doğumu bu kadar kolay olur.Bebişine sağlıklı mutlu kocamannn bir ömür diliorum hoşçakal..

Allah analı babalı büyütsün.Bebişini sağlıkla büyütmek nasip etsin....Anne olmak çok güzel bir duygu

ayy ne kadar güzel olmuş.o kadar güzel anlatmışsın ki canım inşallah bizimkide böyle olur.rabbim analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah.

ne güzel yamışsın canım yaaa :smiley-cool:bende 1.5senelik evliyim ama daha çocuk düşünmüyoruz aslında içimde gitmiyo değil ama kendimi tam olarak hazır hissettiğim zaman olucak.İnşallah benim doğumum da boyle kolay geçer:1rolleyes:

Allah analı babalı büyütsün. Ömürlü, kısmetli, hayırlı bir evlat olsun. İnşallah ben de senin kadar kolay doğum yaparım. Doğuma kadar yüzdüğünü yazmışsın, haftada kaç gün, ne kadar süre yüzdün? Bir de ne zaman başladın yüzmeye? Doğumu kolaylaştıracak başka egzersizler yaptın mı, mesela kaç saat yürüdün vs... Zaman yaklaştıkça heyecan ve panik de artıyor.

Ay ne güzel bir dogum hikayesidir bu ..Insallah bana ve diger arkadaslara da nasip olur böyle kolay bir dogum..
Oglunuzla bir ömür boyu mutlu olun...

Allah analı babalı büyütsün
kolay doğum yapmışsın ne güzel inşallah herkes senin gibi kolay yapar

Back