Oğlu olan tecrübeli annelee bakabilir mi?

Iyy bizim de tokide öyleydi bir sürğ para ödeyip diper dairelerle ortalama alıyolarmış 300 den aşağı mdemezdik hadi onu da geçtim hiç de ısındığımızı bilmem
Aynımapartmanda k.validem ve annemlerse var. K.validem benle aynı hizada. Onların evinde petekler kapalı gir otur. Bizim üst katlar maalesef pöfff

Bebeğim 23 gün küvezde kaldı, 5 gün oksijene bağlı kaldı. 3 kez solunumu durdu.
Elinde tazecik bebek ağlarken nefesi kesilir morarırdı kolik sanxısı varken. bu şekilde acile götürdüğümüzde beyin felci yaşamış olabilir epilepsisi olabilir dediler.
Çocuk doktorumuz kilo ve boydan dolayı gelişim geriliği teşhisi koydu.
Yani sizde yanıtladım ama allah kimseye vermesin burada verilemeyen detaylardan nasıl çıkarımlar yapıp beni psikologluk tanımlayabiliyorsunuz.
Bu arada bu evhamdan değil ama psikaytr tedavisindeyim. ilaç tedavim bitince pskologa gidebileceğim.

Bende 35 haftalık dogurdum oğlumu bana da çok evhamlı geldiniz çok normal terlemesi
Biraz akışına bırakın gayet normal süreçler yazıyosunuz

İyi de psikoloğa git demek kötü bir şey mi sizin için? Psikologluk olmak ne demek ki? Ben de hali hazırda bir psikologa gidiyorum. Daha iyi hissetmek, farklı bakış açıları kazanabilmek için. İlaç tedavinizle psikolog bir arada yürütülemiyor mu ki. Sadece daha iyi hissedersiniz diye bir öneriydi. Mesajınız fazla agresif geldi bana.

D vitaminine baktirdiniz mi? D vitamini eksikligi terleme yapar
Herhangi bir seye alerjisi varsa vücut alerjeni atmak için de ter atar.
Ayrica bebekler 1 yaşına kadar her ay kontrole götürülür. Neden paranoyak muamelesi görüyorsun anlamadim

Bence cok normal canım benim oğlum da doğdu doğalı emerken heep terler yastigi sırılsıklam uyanırdı yazın kışları da aynı yatakta nereye yatsa orası ıslanmış oluyor bence biraz rahat olmaya çalış çünkü annenin evhamlıgi çocukları cok geren bir şey

Çok zor canım söz konusu evlat olunca ne kadr relaks olursan ol aklın gidiyo.. Kendini darlama ama bebişinden de gözünü ayırma Allah korusun neler okuyoruz.
Cam kemik hastası bi bebeğin annesini suçlamıştı doktorlar neymiş sert davranıyomuş o yüzden kemikleri kırılıyomuş bıdı bıdı bıdı..

ayaklarınıza kapanasım geldi şu an.

Mesajımda da belirttiğim gibi size yanıtladım ama bir kaç yorum daha sizin gibi psikologa gidin vb şeyler yazdı. Pskologa gitmenin iyi yada kötü birşey olduğunda değilim ben. Buraya salih fikirler almak için konu açıyoruz. Bebeklerde bu normaldir demek her bebek terler demek metobolizmaları böyle çalışır çok endişe etmeyin demek varken psikolaga gidin demek direkt bana yanlış geliyor bilmem anlatabildim mi.

Kistik fibrozis diye bi hastalık var.onda da çocuklar çok terler.aklınızda bulunsun diye söylüyorum devam ederse bi doktora götürün

bacim sen ne milleti takiyorsun Allasen onlar derler de derler yani kimseyi takma o senin cocugun en iyisini sen bilirsin ha faydali seyleri aklinin bi köşesine yaz gerisini he de gec

Oğlum yok, iki tane kızım var.

Biri 4.5 yaşında diğeri 10 aylık. Büyük kızım doğduğundan beri su gibi terler. Aşırı beyaz tenli ve yazın sürekli isilik oluyor vücudu. Yazın günde muhakkak iki defa su altına sokmaya çalışıyorum. Çünkü teri felaket kokuyor. Yıkıyorum, bir saat sonra saçı başı sanki 10 gün yıkanmamış gibi duruyor.

Küçüğü de yaz bebeği ama ablası gibi bir terleme problemi yok. Tabii ki sabit yattığı zaman ensesine doğru saçları terliyor ama sırtı falan terlemiyor. Ablası mübarek sanırsın çocuğu çamaşır gibi sıkmışsın da suyu çıkmış.

Eviniz kaç derece bu arada? Üzerinde uyurken kaç kat kıyafet oluyor? Çok sıkı mı örtüyorsunuz? Yün yastık mı, silikon yastık mı kullanıyorsunuz?

Ben bu bebeğimde iki tane yün yastık aldım. Bir de kumaş aldım. Yastıkları boşaltıp, beşiğine uygun çok kalın olmayan bir yastık kılıfı diktim kuzenden mini dikiş makinesini alıp ve yünleri başı içine gömülmeyecek ama boynunu destekleyecek şekilde yerleştirip yastık yaptım. Çoğunlukla yastıksız yatmayı tercih ediyor ve çok nadir geceleri terler. Kış aylarında da üzerini normal kışlık battaniye dışında bir şey ile örtmedim. Evi hep 22-22.5 derece arasında tuttuk.

Son düzenleme:
Çok normal benim çocuklarım da öyleydi emerken kafaları suyun içinde kalırdı. Hiç kendine evham yapma canım.

İki çocuğum var ikisi de erkek... emerlerken çok terlediler zamanında ve hatta uyurlarken de... bana da normal olduğu söylenmişti. Herhangi bir sorunda çıkmadı. İçinizi rahat tutun ve anneliğinizin doya doya tadını çıkarın. Bu günleri geri gelmiyor çünkü...

2 oğlum var biri 26 aylık diğeri 12 .
Birinin kafası surekli terler emse de emmese de uyurken,diğerinin de sırtı muhakkak su içinde kalır.
Ben de bu kadar normal mi diyordum ama oluyormuş.Her uykudan kalkışta saç kurutuyoruz ya da üst değiştirip havlu koyuyoruz,2 yaşındakinin terlemesi,büyüdükçe azaldı gibi..

Ama bir salin bu cocugu ya hem bebegin cinsiyetiyle konunun ne alakasi var

Oglum dort bucuk yasinda uaz kis terler saclar uzunken daha cok terler aklima hic gelmedi doktora goturup baktirmak

Benim oglumda ayni cok terliyor bir kere bile bu yüzden doktora gitmedik herseyden doktora gidilmez bukadar abartmayin cocugu rahat hirakin sizin tavriniz yuzunden herseye cabuk hastalanan bir cocuk olucak ve bunu ömur boyu cekicek bunu bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…