- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
Pardon siz gerçek misiniz?Hastanede büyüt oda kirala da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon siz gerçek misiniz?Hastanede büyüt oda kirala da
Oğlum yok ama 9 aylık kızım var doktorunuzun dediği gibi emerken çok efor sarfediyor ve havalarda ısındı artık ondan olabilir terlemesi.emzirirken atletle dursun çocuk öyle dene istersen bide...bence çok kurcaliyosun herşeyi rahat bırak kendini de bebeginide sadece bi tavsiye
Bakmayın burda benimle dalga geçenlere. Ben de aynı sizin gibi yaptım. Biz de özel hastaneye gidiyoruz vallahi gelmeyin dedi doktorumuz. Kolik sancısı ile acile götürdüğümüz bir doktor bize epilepsi belirtileri var çocuğunuzda ama olmayadabilir gaz sancısı olabilir sadece (moro refleksi) dediği için hastane hastane dolaştım. Bu kadar ciddi bir şeyi de çok rahat karşılayamadım.Bebeğimin takibini biz özel muayenede yaptırdık bu yüzden doktor gelmeyin demedi:)
Şöyle ki ilk 6 ay her ay gittik (bence gerek yokmuş ama kilo almadı kilo problemi nedeniyle çekindik)
Sonra 3ayda bir gittik. 9-12 aylarda kan tahlili yaptırdık. Vitamin balık yağı vb önermedi. Arada hastalandığında iletişime geçtik. 2yaş sonrası hastalanmadıkça gitmem.
Sen annesin senin rahatlığın önemli, içine sinmiyorsa git baktır yoksa uyuyamazsın meraktan !!!
:)) bende çok şaşırıyorum kendime ama evet 30 haftalık hamileyim süpriz oldu diyelimKonuyla çok alakasız ama 9 aylık kızınız var ve neredeyse sonuna geldiğiniz bi hamileliğiniz daha mı var?? Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Çok şaşırdım neden bilmiyorum:)
:)) bende çok şaşırıyorum kendime ama evet 30 haftalık hamileyim süpriz oldu diyelim
Herkes bi sey soyler bilip bilmeden, dinlemeyin. Doktorunuzu ve annelik icgudulerinizi dinleyin yeter.@bsr89 @Maria26 @nooption @Fatma Aliye-EarthLing- @dgdln @Serpico19 @francesca @four dahlia @Milana22
haritacikiz
Değerli yorumlarınız için teşeklürler. Öncelikle erkek bebek kız bebek bünyesi farkeder mi bilmediğimden özellikle cinsiyet belirttim. Bir de 6 ayını doldurduğundan beri hastaneye götürmedim hiç şükür gerek de olmadı. Sadece aile hekimliğinde aşısı ve 8 ay kontrolüne götürdüm.
Aslında rahat olmaya çalışıyorum, fakat dış sesler susmuyor bilirsiniz. Bir yere gidip uyutmam gerekince herkes ay çok mu terlemiş ay hasta etme vs. Aa küçük bebek aylık kontrole götür yılına kadar aksatma o kadar çok şey duyuyorum ki bu nedenle fikir almak istedim
Benimkinin kilosu 1 yaşındayken iki katına ulaşabildi. İlk aylarda kakası sorunluydu alerji vs düşündüm. Doktoru ihtimal vermese de whatsapptan sürekli kaka fotoğrafı atıp bu nasıl diye gönderdim:) Şimdi komik geliyor tabi.Bakmayın burda benimle dalga geçenlere. Ben de aynı sizin gibi yaptım. Biz de özel hastaneye gidiyoruz vallahi gelmeyin dedi doktorumuz. Kolik sancısı ile acile götürdüğümüz bir doktor bize epilepsi belirtileri var çocuğunuzda ama olmayadabilir gaz sancısı olabilir sadece (moro refleksi) dediği için hastane hastane dolaştım. Bu kadar ciddi bir şeyi de çok rahat karşılayamadım.
6. Ayında ak doğum kilosunu 2ye katladı hala gram gram alıyor 2.5 aydır bende götürmüyorum doktora. Ama çok mu rahatım diyorum bu sefer
Sizi tanımıyorum ama daha önceki konularından da biliyorum, tanımadan seviyorumYaa ne iyisiniz. Hep sağlıklı olsun tüm yavrucuklarımız. Üstüne düşüyorum üstüne düştün diyorlar, düşmüyorum ne kadar rahatsın diyorlar. Zaten annelik delilik diyorumiyice kendimi sorguluyorum. Burda bile bazı yorumlar ne kadar alaycı yargılayıcı. Dengemi kuramıyorum böyle olunca.
Çok iyisiniz öperim sizi
Pardon siz gerçek misiniz?
Benim cocugum da emerken ve uyurken çok terliyordu özelşikle ense ve kafa bölgesi, sizin gibi evham yapıyordum ben de ama normalmişMerhaba hanımlar,
Umarım kısaca özetleyebilirim. 35+2 de doğmuş şu an 8.5 aylık bir oğlum var. Gerek erken doğum ve kuvez süreci gerekse pimpirikliğimin etkisiyle ilk 4 - 5 ayımız hastanelerde geçti. Bir şüpheden ötürü eeg bile çektirdik şükür sonucumuz iyi.
Sürekli takipte olduğumuz çocuk doktorumuz bir hastalığı olmadığı sürece çok sık getirme 2 2.5 ayda gelin dedi. En son 2 ay önce rutin kontrole götürdüm.
Bu arada aile hekimliğinde hem aşısı oldu hem de en son 3 gün önce kontrolü.
Düzeltilmiş ayına bakarak yaşıtlarıyla uyumlu gelişimi, normal bakarsak biraz tembel diyebiliriz.
Oğlum şükür ki bugüne kadar büyük bir hastalık yaşamadı, gaz vs saymazsak.
Sorunum şu ki uyurken ve emerken baş ve boyun bölgesi inanılmaz terliyor. Bazen çarşafı yada yastığı ıslanıyor terden.
Havlular, ter bezleri elbet kullanıyorum fakat bunu dert ettim kendime.
Vücut sıcaklığı hep 36.8 37 aralığında. Doktoru normal demişti. Emerken efor sarf ediyorlar endişelenme demişti.Babası da yatınca yastığını sırılsıklam yapan birisi, babannesi de sürekli mendille dolaşır terini silmek için.
Ben de hamilelikten beri terle tanıştım.
Aile hikayesi de bu.
Şimdi bu ter hikayesi için uzmana götürmek istiyorum fakat eşim ve k.validem annem çok evham yaptığımı söylüyorlar.
Daha öncede aynı evhamlarımla hastane haatane dolaştırdum yavrumu.
Bir yandan aklımda şüphe kalmasın diyorum bir yandan bu ter testleri baya zorluymuş oğluma eziyet mi ederim diyorum.
Aklım ve duygularım arasında kaldım. Yaşayan tecrübe eden var mı bu ter olayını. Siz olsanız ne yaparsınız?
Şimdiden teşekkürler okuyan hepinize.
bebek kafaları terler normaldir onların ısı duyarlılığı bizden farklı benim oğlumunda terlerdi büyüyubce düzeldiMerhaba hanımlar,
Umarım kısaca özetleyebilirim. 35+2 de doğmuş şu an 8.5 aylık bir oğlum var. Gerek erken doğum ve kuvez süreci gerekse pimpirikliğimin etkisiyle ilk 4 - 5 ayımız hastanelerde geçti. Bir şüpheden ötürü eeg bile çektirdik şükür sonucumuz iyi.
Sürekli takipte olduğumuz çocuk doktorumuz bir hastalığı olmadığı sürece çok sık getirme 2 2.5 ayda gelin dedi. En son 2 ay önce rutin kontrole götürdüm.
Düzeltilmiş ayına bakarak yaşıtlarıyla uyumlu gelişimi, normal bakarsak biraz tembel diyebiliriz.
Sorunum şu ki uyurken ve emerken baş ve boyun bölgesi inanılmaz terliyor. Bazen çarşafı yada yastığı ıslanıyor terden.
Vücut sıcaklığı hep 36.8 37 aralığında. Doktoru normal demişti. Emerken efor sarf ediyorlar endişelenme demişti.Babası da yatınca yastığını sırılsıklam yapan birisi, babannesi de sürekli mendille dolaşır terini silmek için.
Aile hikayesi de bu.
Şimdi bu ter hikayesi için uzmana götürmek istiyorum fakat eşim ve k.validem annem çok evham yaptığımı söylüyorlar.
Bir yandan aklımda şüphe kalmasın diyorum bir yandan bu ter testleri baya zorluymuş oğluma eziyet mi ederim diyorum.
Aklım ve duygularım arasında kaldım. Yaşayan tecrübe eden var mı bu ter olayını. Siz olsanız ne yaparsınız?
Yazık çocuğa. Yormayin hastane hastane. Hemen hemen bütün bebekler aynı.Merhaba hanımlar,
Aile hikayesi de bu.