- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.921
- 408
- Konu Sahibi sweetflower5555
-
Sessiz kalırsanız uzaklaşır.öncelikli olarak teşekkürler. biz 3-4 aydır tanışıyoruz başlarda hareketleri ters gelmişti terslemiştim tanıdıkça sevdim son 1 aydır yakınız. bu süreçte bana geçmişinden sırlarından iç dünyasından bahsetti kendimi özel hissettirdi açıkçası. birçok konuda sohbet ettik ve gayet anlaşabildiğimizi gördüm. beraber bolca esprileşiriz vakit geçiririz. son zamanlarda dışarı çıkıp şunu bunu yapalım diye bolca planlar yaptı kafasında tabi ki hay hay dedim. sorunlarıyla ilgilenmekten düşündüğümü belli etmekten asla çekinmedim. en son mesajımızda tekrar konuşalım hanımefendi yazarak mesajı tatlı bi üslupla sonlandırdı, ertesi sabah dersini veremeyince tüm gün morali aşırı çöküktü geldi bana surat yaptı. sınıfta kalma ihtimali var. ortak arkadaşlarla konuşmasına rağmen bana sırtını dönmesi beni görmezden gelmesi çok üzdü halbuki 2 gün önce karşılıklı kahkaha atıyorduk. şimdilik sessiz kalmayı düşünüyorum
Bunları Kova erkeğine istinaden mi yazdınız bilmiyorum ama kadını ve erkeği arasında çok fark olmasa gerek.Onu etkileyene kadar zordur oğlak burcu ama üstüne gidip, onu duygularınıza ikna ettikten sonra efsane aşkı yaşarsınız.
Kovalarla, oğlakları da asla benzetmeyin.
Kovalar gerçekten duygusuzdur, sevemez ama oğlak soğuk gözüktüğü halde içten içe sevilmeye, aşka ihtiyacı vardır.
Sevdiği ve sevildiğine inandığı zaman o deli, isyankar başını eğer, kul olur yoluna :)
Kovalar ise kullanır, atar. Aşka ve vefaya inancı yoktur.
Canı sıkkınken onu güldürün, bir de siz trip atmayın, sevimliliğe dayanamaz.
Siz sevimli davrandıkça o utanır hareketlerinden.
Benim bütün yakın kız arkadaşlarım kova, normal erkek arkadaşlarım oğlaktı.Bunları Kova erkeğine istinaden mi yazdınız bilmiyorum ama kadını ve erkeği arasında çok fark olmasa gerek.
Kova burcuyum ve tamamen aşk insanıyım.
Merhaba klasik oğlak erkeği. Seviyorsanız ve bir gelecek düşünüyorsanız. İlişkinin iyi günü mü kötü günü mü olacağına kendisi karar veriyor maalesef buna alışmalısınızSevgili değiliz. Ama çok samimiyken bir gece sonra yüzüme bile bakmadı o gün morali aşırı bozukmuş diye. Çok kırıldım. Bir süre mesaj atmayı kesip kendisine görünmemeyi düşünüyorum. İşe yarar mı kırıldığımı anlaması yeterli benim için
Benim bütün yakın kız arkadaşlarım kova, normal erkek arkadaşlarım oğlaktı.
Kova erkeklerini de, yakın olan kız arkadaşlarım sayesinde tanıdım.
Kova burçlarıyla yollarımız çok kesişir.
Aşksız duramazlar, çok alıngan davranmazlardı, ceplerinde ne var ne yoksa harcarlardı sevgililerine ve arkadaşlarına da.
Her şeyin tersine giden kova kadınları, zengin ve kariyerliyse hep geri adım atar, alttan alırlardı. Aşağılamalarına bile müsade ettiğine şahit oldum.
Yakışıklıysa da idare ederdi.
Eski sevgilisine verdiği parayı almaya giden iki farklı kova kız arkadaşım, bir de hesabı ödeyip geldiler.
Nedense karşılarına da hep kova erkeği çıktı bunların, ilişkileri uzun sürdü ve yoğundu, paylaşımları çoktu.
Kova kadını kendinden vermeyi bıraktığı an, kova erkeği çekti gitti, arkasına bile bakmadı.
Kovaları kandırmanın yolunu da söyleyeyim konusu açılmışken.
Onlara ne yapması gerektiğini açıkça söylemeyeceksin, manipüle edeceksin.
Ondan daha başarılı ve akıllı gözükmeyeceksin. Şaka kaldıramaz, her an alay edildiğini düşünür. Zıt burcu olan aslan ne kadar özgüvenliyse, kova o kadar aşağılık kompleksi taşır.
Sen ayrılmadan ayrılmaz, seni gidene kadar iter, sonra sen gitmişsin gibi davranır. Yardıma hep hazırdır ama derin duygulara giremez. Onun geliş, gidişlerine göz yumup, her dediğine uyarsanız ve her şeye rağmen ayrılmazsanız o zaten ayrılmaz.
Çünkü hep özgür gibi davranır, varlığı yokluğu bir olduğu için ayrılmaya lüzum görmez.
Kovalar gerçekten duygusuzdur,
Yok artıkKovalar ise kullanır, atar. Aşka ve vefaya inancı yoktur.
Yok artık
Hayatımda aşırı romantik aşırı duygusal bi kova var
Yoksa o bahsettiklerin leğen mi?
Allah korusunSen birde aşkı bitince, başka kızdan hoşlanmaya başlayınca gör... Neye uğ radını şaşırırsın tam bir yılanlar.
Özellikle yaptığı bir şey değil.Koca
Kova erkeği beğendiği bir kadından Kendinğ neden geri çeker sence..
Yumuşayan burçlarız, bize sevimli ve samimi adımlar atanı çarpmayız.Bir oglak olarak derim ki kendi haline birak kafasi atmissa babasini tanimaz
Rol yapıyor, inanmayın.Yok artık
Hayatımda aşırı romantik aşırı duygusal bi kova var
Yoksa o bahsettiklerin leğen mi?
Benim eş kişisininde oğlak olması 5 yıl katlanabilmem şuan boşanıyo olmam ve üstüne bu konu kelin merhemi olsa kafasına sürerdi canım... küçük dağlar onların gurur abidesi kinci kuralcı paracı insancıklar...bişi yapma bekle ama gerçekten bişi yapmadan bekle 2 gün sonra döner yazma çizme açma telefonlarıSevgili değiliz. Ama çok samimiyken bir gece sonra yüzüme bile bakmadı o gün morali aşırı bozukmuş diye. Çok kırıldım. Bir süre mesaj atmayı kesip kendisine görünmemeyi düşünüyorum. İşe yarar mı kırıldığımı anlaması yeterli benim için
Oğlak burcu erkeği hemen siler hiç acımaz..Sevgili değiliz. Ama çok samimiyken bir gece sonra yüzüme bile bakmadı o gün morali aşırı bozukmuş diye. Çok kırıldım. Bir süre mesaj atmayı kesip kendisine görünmemeyi düşünüyorum. İşe yarar mı kırıldığımı anlaması yeterli benim için
Yazmamak için çok düşündüm ama dayanamadım. Bakın burç üzerinden eleştiri sağlıklı değil tabi ki.Benim eş kişisininde oğlak olması 5 yıl katlanabilmem şuan boşanıyo olmam ve üstüne bu konu kelin merhemi olsa kafasına sürerdi canım... küçük dağlar onların gurur abidesi kinci kuralcı paracı insancıklar...bişi yapma bekle ama gerçekten bişi yapmadan bekle 2 gün sonra döner yazma çizme açma telefonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?