- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
- Konu Sahibi sweetflower5555
Burçları ne güzel analiz etmişsiniz. Rica etsem bir iki cümle de Koç kadınını anlatır mısınız? Gözlemleriniz harika..Benim bütün yakın kız arkadaşlarım kova, normal erkek arkadaşlarım oğlaktı.
Kova erkeklerini de, yakın olan kız arkadaşlarım sayesinde tanıdım.
Kova burçlarıyla yollarımız çok kesişir.
Aşksız duramazlar, çok alıngan davranmazlardı, ceplerinde ne var ne yoksa harcarlardı sevgililerine ve arkadaşlarına da.
Her şeyin tersine giden kova kadınları, zengin ve kariyerliyse hep geri adım atar, alttan alırlardı. Aşağılamalarına bile müsade ettiğine şahit oldum.
Yakışıklıysa da idare ederdi.
Eski sevgilisine verdiği parayı almaya giden iki farklı kova kız arkadaşım, bir de hesabı ödeyip geldiler.
Nedense karşılarına da hep kova erkeği çıktı bunların, ilişkileri uzun sürdü ve yoğundu, paylaşımları çoktu.
Kova kadını kendinden vermeyi bıraktığı an, kova erkeği çekti gitti, arkasına bile bakmadı.
Kovaları kandırmanın yolunu da söyleyeyim konusu açılmışken.
Onlara ne yapması gerektiğini açıkça söylemeyeceksin, manipüle edeceksin.
Ondan daha başarılı ve akıllı gözükmeyeceksin. Şaka kaldıramaz, her an alay edildiğini düşünür. Zıt burcu olan aslan ne kadar özgüvenliyse, kova o kadar aşağılık kompleksi taşır.
Sen ayrılmadan ayrılmaz, seni gidene kadar iter, sonra sen gitmişsin gibi davranır. Yardıma hep hazırdır ama derin duygulara giremez. Onun geliş, gidişlerine göz yumup, her dediğine uyarsanız ve her şeye rağmen ayrılmazsanız o zaten ayrılmaz.
Çünkü hep özgür gibi davranır, varlığı yokluğu bir olduğu için ayrılmaya lüzum görmez.
Bu arada Eşim Oğlak ben koç