- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 34
Merhabalar.3 hafta önce başka bir üniversiteden biriyle tanıştım. Her şey iyiydi hoştu. Zevklerimiz aynıydı. Hayata bakışımız, sevdiğimiz şeyler. Tek sorun tanışmamız onun final dönemine denk geldi. Benim finallerim bitmişti. Mesaj attığımda konuşmanın yarısında pat diye gidiyor ve geç cevap veriyordu. Bir iki kere bari giderken haber ver lütfen, işim var de ben zaten meşgul etmem diye tatlı bir dille söyledim. Haklısın tamam dedi ama yine aynı. Yine de oldukça nazikti. Sonra buluşma konusu geçti. Final dönemin bitsin öyle buluşuruz acelesi yok, ben kaçmıyorum dedim. O da bana vakit ayırabileceğini söyledi. Gün belirledik, semtlerimiz uzak olduğu için o benim oturduğum yere geldi. Buluştuk. Gittik bir yerde kahve içtik, siyaset din vs konuştuk. Her şey güzeldi. Sonra sahil tarafına gittik, baya yürüdük ikimizde yorulmuştuk. Çimlere uzandık. O şekilde sohbet ettik biraz, hiç bir ters hareketi olmadı. Sonra onun başının altında bir şey yoktu ben çantamı koydum. O da kolunu sabit tuttu, başımı koluna koydum. Bir saate yakın yalnızca beni izledi. Ben de onu. Gözlerini hiç ayırmadan. Başka hiç bir şey yaşanmadı, girişimi de olmadı. El ele tutuştuk sadece ve öylece uzandık birbirimizi izledik. Konuşmadan, bakışıp gülümsüyordu. Şakalaşıyorduk falan. Kahve satan bir çocuk geldi, biraz onunla sohbet ettikten sonra çocuk giderken çok tatlısınız, düğününüze de çağırın falan dedi. Ben biz birlikte değiliz şu an dedim. Ama o inşallah kardeşim dedi :) Sınavı olduğundan ve çalışması gerektiğinden erken kalktık, kusura bakma lütfen bugün böyle oldu finallerden sonra rahatım güzel güzel evine git dedi. Orada ayrıldık. O günden sonra bir kere whats appta konuştuk. Gayet iyiydik, soğukluk yoktu. Onu özlediğimi söyledim, sınavlarım bitsin görüşelim dedi. Ama iki gün geçti, ne bir hal hatır sorma, ne mesaj, ne bir şey. Whats app'a bazen kısa süreli girip çıkıyor. Kritik bir haftası evet ama en azından bir kere nasılsın diyemez mi bir insan? Twit falan atıyor görüyorum. Ama neden bu şekilde birden bire kabuğuna çekildi sizce? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Oh be anlattım, rahatladım.
Burclar sorunlu olmaz insanlar sorunlu olur boyle dusunenlerdir bence sorunlu olan. Bi kulp takmak zorundayiz sanki. Yok kökeni farkli da ondan boyle yok burcu bilmem ne de ondan boyle yok memleketi yok anasi yok danasi. Her insan farklidir sunu bi kafaniza sokun yaa taktiniz bi burc burc adamin huyu suyu bu demekki. Begenmessen ayrilirsin. Baydi bu burc konulariniz artik.
cnm bekle bakalım sınavlardan sonra bellı olur durumun..
benımkısıde koç 1 haftadır yazmıor cok kotuyum moralım de cok bozuk kızlar
koc burcu erkegi nasıldır peki?
Benimde bir cok final oldu hic elim telefona gitmeyecek kadar bir yogunluk yasamadim. Erkekler yanindayken ayri ayriyken cok farkli davranabiliyorlar. Size yazmamasi sadece burcundan kaynakli degil. Burc insanin karakterinde etkili olabilir ama herseyi ona baglamamak lazim.
Yani 2 gun mesaj atmamak icin uzun bir sure bu tavri bende suphe uyandirdi. Sizden gercekten cok hoslansa yazardi.
Açılın eşim oğlakcnm elde edene kadar hiç çaba harcama bırak ilgilenme yokmş gibi dacran mümkün olduğunca sen yazma. Bu yaratıklar zoru seviyor. Varsa fazla duygularını aldır yoksa sen yıpranıyorsun. Bunlar başta romeo elde edene kadar, sora fısss :)
Nişanlanana kadar eşimi sevmedim ilgilenmedim de o üstüme düştü. Yüzük takıldı benim romeo hooop 180 derece döndü :) üstübe düşme o yönetiyor zatn. Akrep burcuyum inatçı biriydim bnim diyordum ego tavandı. Şimdi beyim de beyim :) akılına bırak. Mümkünse duygularını aldır. Yapabiliyorsan mutluluklar
aradığında sanki bekliyormuş merak etmiş sorun yapmış oldugunu belli etme havalanmasın :)
ararsa da işim var olabilir bakarız vs vs de kesin konuşma kıskandırmaya çalış vs kaçan kovalanır unutma :)
ya anna varya bak ne geldi aklıma
bir oğlağım vardı demiştim ya
bu düdük beni ödemeli arardı birde
Teyze miii ufalda cebime gir canisi hincim mincim yok ufaklik adam seni takmiyo yapacak bisey yok yani kabullen burcalara bahane bulacagina kendjne bul ilk bulusmada adamin yanina yatarsan bu romantiklik degil basitlik olur demekki seni basit bi kiz olaraj goruyoki kaciyo senden. Oglaklar kolay elde edilen hic biseyden hoslanmaz ustune gidilirse de kacar sen de masallah hepsi fazlasiyla mevcut. Ah su bazi kizlar biraz agir biraz masum olsa keske. Ilk bulusmada yanina yatmak ne yahuSinirlenmeye gerek yok, baydıysa cevap yazmazsınız olur biter. Hıı yok hıncını çıkaracak birini arıyorsan git kocanla falan kavga et teyze, sana buradan ekmek çıkmaz. Muhattabım değilsin.
Teyze miii ufalda cebime gir canisi hincim mincim yok ufaklik adam seni takmiyo yapacak bisey yok yani kabullen burcalara bahane bulacagina kendjne bul ilk bulusmada adamin yanina yatarsan bu romantiklik degil basitlik olur demekki seni basit bi kiz olaraj goruyoki kaciyo senden. Oglaklar kolay elde edilen hic biseyden hoslanmaz ustune gidilirse de kacar sen de masallah hepsi fazlasiyla mevcut. Ah su bazi kizlar biraz agir biraz masum olsa keske. Ilk bulusmada yanina yatmak ne yahu
Valla kuduran sensin erkek diye kudurmussun hahahah ben de sana guluyoeum zavalli acizz o erkek artik baz sanaaaGülüyorum sana, arsız, kudurmuşsun yazdıklarımdan sonra. hahahaha Hadi yürü teyzeeeeeeeee