Oğlak Burcu Erkeği İle Başım Belada

Açılın eşim oğlak cnm elde edene kadar hiç çaba harcama bırak ilgilenme yokmş gibi dacran mümkün olduğunca sen yazma. Bu yaratıklar zoru seviyor. Varsa fazla duygularını aldır yoksa sen yıpranıyorsun. Bunlar başta romeo elde edene kadar, sora fısss :)
Nişanlanana kadar eşimi sevmedim ilgilenmedim de o üstüme düştü. Yüzük takıldı benim romeo hooop 180 derece döndü :) üstübe düşme o yönetiyor zatn. Akrep burcuyum inatçı biriydim bnim diyordum ego tavandı. Şimdi beyim de beyim :) akılına bırak. Mümkünse duygularını aldır. Yapabiliyorsan mutluluklar

Sinirlenmeye gerek yok, baydıysa cevap yazmazsınız olur biter. Hıı yok hıncını çıkaracak birini arıyorsan git kocanla falan kavga et teyze, sana buradan ekmek çıkmaz. Muhattabım değilsin.

cnm bekle bakalım sınavlardan sonra bellı olur durumun..

benımkısıde koç 1 haftadır yazmıor cok kotuyum moralım de cok bozuk kızlar
koc burcu erkegi nasıldır peki?

Babam koç erkeği canım. Koç erkeği evcimen, sportif, hareketli ama bencil oluyor maalesef. Tabii hepsini öyle değerlendirmemek lazım. Oğlak burcu erkekleri pek şaşmıyor ama diğer burçlar için mutlaka farklılıklar oluyor, kişilik meselesi.

Belki de haklısınız, doğru. Bakalım görelim bekleyip :)

Terazi burcuyum, duygusalım ama istediğimde çok iyi duygularımı resetleyebiliyorum. O zaman kendimden bile korkuyorum. Sanırım yapabilirim bunu.

Bu erkeklerin geneli için geçerli, kesinlikle öyle haklısınız :)

Sinirlenmeye gerek yok, baydıysa cevap yazmazsınız olur biter. Hıı yok hıncını çıkaracak birini arıyorsan git kocanla falan kavga et teyze, sana buradan ekmek çıkmaz. Muhattabım değilsin.
Teyze miii ufalda cebime gir canisi hincim mincim yok ufaklik adam seni takmiyo yapacak bisey yok yani kabullen burcalara bahane bulacagina kendjne bul ilk bulusmada adamin yanina yatarsan bu romantiklik degil basitlik olur demekki seni basit bi kiz olaraj goruyoki kaciyo senden. Oglaklar kolay elde edilen hic biseyden hoslanmaz ustune gidilirse de kacar sen de masallah hepsi fazlasiyla mevcut. Ah su bazi kizlar biraz agir biraz masum olsa keske. Ilk bulusmada yanina yatmak ne yahu

Gülüyorum sana, arsız, kudurmuşsun yazdıklarımdan sonra. hahahaha Hadi yürü teyzeeeeeeeee

Takmjs teyzeye mercimek beyinli sanki yasimj biliyo gibikizlar siz siz olun basit olmayin sonra burda agliyonuz erkekler tukenmez korkma canim yaaa ama artik ilk bulusmada kmsenin yanina yatma basit basit kapissssss ve behlul kacar kahvemi icip survivor izlicem ben sen de oglaklari arastir netten var sende o bos tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…