Oğlak Burcu Erkeği İle Başım Belada

Şurada okuduğum oğlak burcu erkeği konularından sonra (ki son zamanlarda sıkça oğlak burcu erkeği üzerine konu açılıyor) burcunun oğlak olduğunu duyduğum ilk adama istemsiz bir şekilde çemkiricem yeminle. :))))

Bu kadar mı sorunlu oluyor bunlar. Sinirim bozuluyor artık

Burclar sorunlu olmaz insanlar sorunlu olur boyle dusunenlerdir bence sorunlu olan. Bi kulp takmak zorundayiz sanki. Yok kökeni farkli da ondan boyle yok burcu bilmem ne de ondan boyle yok memleketi yok anasi yok danasi. Her insan farklidir sunu bi kafaniza sokun yaa taktiniz bi burc burc adamin huyu suyu bu demekki. Begenmessen ayrilirsin. Baydi bu burc konulariniz artik.

cnm bekle bakalım sınavlardan sonra bellı olur durumun..

benımkısıde koç 1 haftadır yazmıor cok kotuyum moralım de cok bozuk kızlar
koc burcu erkegi nasıldır peki?

aradığında sanki bekliyormuş merak etmiş sorun yapmış oldugunu belli etme havalanmasın :)
ararsa da işim var olabilir bakarız vs vs de kesin konuşma kıskandırmaya çalış vs kaçan kovalanır unutma :)

bu forumda ara kısmına oğlak erkeği yaz bir dünya benzer konu var bendede bir oğlak var :) onları da okursa sana yardımcı olabilir

bende oğlağım. mesela beni peşimden koşturacak kişiler ilgimi çeker benim peşilmden koşanlar değil. güçlü olduğunuzu kendi ayakları üzerinde durabildiğinizi. ve onu her an terk ebşleceğininiz sinyallerini verin açık açık olmasada.

oğlak inzanı güce istikrara güvene aşık olur.

Ne çok şikayet var oğlak burcundan ya. Burca bağlamayın hepsini tamam zor burç ama karakter önemli burada.

Konu sahibi sen bi iki iletisime gectiysen bulusmadan sonra şimdi bekle bi kac gun bakalim finaller bitince dönecek mi.

Oğlaklarla ilgili her konuya yazıyorum
Oğlak erkeği psikolojik tez konusu olacak kadar karmaşık
Adamı idare edeceksin özü bu, ben onu adam ederim diye niyetlenirsen çok ağlarsın
Maalesef ki bazı huyları asla değişmez, geçinmesi zordur, istediğini yaptıramazsın bu modeller böyle =))

cnm mesaj kutuna bakarmısın oglakmıssın senden fıkır almam lazım

Toprak burçları genelde biraz daha mantığa dayalı , güven veren kişilerden hoşlanır .
Bu erkeklerle tutkulu bi ilişki yaşayamazsınız .
Bi bakarsın size umut verir bi bakarsın kendini çeker kabuğuna .
Bu kişiyle mutlu olmak istiyorsanız kesinlikle kör kütük aptal aşık moduna girmeyeceksiniz , duygularınızı kendinize saklayın ve sizde kabuğunuza çekilin. Eğer bişeyler hissettiyse mutlaka bi adım atar.

cnm bekle bakalım sınavlardan sonra bellı olur durumun..

benımkısıde koç 1 haftadır yazmıor cok kotuyum moralım de cok bozuk kızlar
koc burcu erkegi nasıldır peki?

koç burcu erkeğini kaçırma derim ben, eğlenceli neşeli kültürlü harika adamlardır onlar :))

Benimde bir cok final oldu hic elim telefona gitmeyecek kadar bir yogunluk yasamadim. Erkekler yanindayken ayri ayriyken cok farkli davranabiliyorlar. Size yazmamasi sadece burcundan kaynakli degil. Burc insanin karakterinde etkili olabilir ama herseyi ona baglamamak lazim.
Yani 2 gun mesaj atmamak icin uzun bir sure bu tavri bende suphe uyandirdi. Sizden gercekten cok hoslansa yazardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…