zamanında bende bir oğlaktan çekmiştim
peşimde koşardı birde bana derdi ''beni istiyorsun biliyorum birkere söyle,sadece bir güzel msj at bana okuyayım''
delinin tekiydi ayol
pislik sürünesice
bende teraziyim
Sürünesicezamanında bende bir oğlaktan çekmiştim
peşimde koşardı birde bana derdi ''beni istiyorsun biliyorum birkere söyle,sadece bir güzel msj at bana okuyayım''
delinin tekiydi ayol
pislik sürünesice
bende teraziyim
Hadi bakalım gelismeleri yaz canım. .
evet galibaSen de hoşgeldin terazi kardeşO da ilginç bir oğlakmış. Reddedilince, istenmeyince hırs yapıyorlar herhalde
evet galiba
ama pek inanmam burçlara
oğlaklar hariç
ama mükemmel bir boğa ile evliyim
teşekkürler canım darısı sana olsunOğlaklar hariç hahah hepsi aynı fabrikadan çıkma gibi değil miMutluluğun daim olsun canım
teşekkürler canım darısı sana olsun
bir garip bu oğlakçıklar
Ehehehe ilgisiz kalması normal
Diyorsun ki "El ele tutuştuk sadece ve öylece uzandık birbirimizi izledik." Sonra da "biz birlikte değiliz şu an" diyorsun. A benim canım, insan birlikte olmadığı insanın elini tutar mı? Çocuk şaşırmış, ben dakikalarca onu izledim, el ele tutuştuk bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye. Bazı şeyleri konuşmaya gerek yoktur, davranışlarla belli edilir, sen belli etmiş sonra ters köşe yapmışsın.
Üzerine gitme, finalleri bitsin yazdığında toparla durumu sakince.
Merhabalar.3 hafta önce başka bir üniversiteden biriyle tanıştım. Her şey iyiydi hoştu. Zevklerimiz aynıydı. Hayata bakışımız, sevdiğimiz şeyler. Tek sorun tanışmamız onun final dönemine denk geldi. Benim finallerim bitmişti. Mesaj attığımda konuşmanın yarısında pat diye gidiyor ve geç cevap veriyordu. Bir iki kere bari giderken haber ver lütfen, işim var de ben zaten meşgul etmem diye tatlı bir dille söyledim. Haklısın tamam dedi ama yine aynı. Yine de oldukça nazikti. Sonra buluşma konusu geçti. Final dönemin bitsin öyle buluşuruz acelesi yok, ben kaçmıyorum dedim. O da bana vakit ayırabileceğini söyledi. Gün belirledik, semtlerimiz uzak olduğu için o benim oturduğum yere geldi. Buluştuk. Gittik bir yerde kahve içtik, siyaset din vs konuştuk. Her şey güzeldi. Sonra sahil tarafına gittik, baya yürüdük ikimizde yorulmuştuk. Çimlere uzandık. O şekilde sohbet ettik biraz, hiç bir ters hareketi olmadı. Sonra onun başının altında bir şey yoktu ben çantamı koydum. O da kolunu sabit tuttu, başımı koluna koydum. Bir saate yakın yalnızca beni izledi. Ben de onu. Gözlerini hiç ayırmadan. Başka hiç bir şey yaşanmadı, girişimi de olmadı. El ele tutuştuk sadece ve öylece uzandık birbirimizi izledik. Konuşmadan, bakışıp gülümsüyordu. Şakalaşıyorduk falan. Kahve satan bir çocuk geldi, biraz onunla sohbet ettikten sonra çocuk giderken çok tatlısınız, düğününüze de çağırın falan dedi. Ben biz birlikte değiliz şu an dedim. Ama o inşallah kardeşim dedi :) Sınavı olduğundan ve çalışması gerektiğinden erken kalktık, kusura bakma lütfen bugün böyle oldu finallerden sonra rahatım güzel güzel evine git dedi. Orada ayrıldık. O günden sonra bir kere whats appta konuştuk. Gayet iyiydik, soğukluk yoktu. Onu özlediğimi söyledim, sınavlarım bitsin görüşelim dedi. Ama iki gün geçti, ne bir hal hatır sorma, ne mesaj, ne bir şey. Whats app'a bazen kısa süreli girip çıkıyor. Kritik bir haftası evet ama en azından bir kere nasılsın diyemez mi bir insan? Twit falan atıyor görüyorum. Ama neden bu şekilde birden bire kabuğuna çekildi sizce? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Oh be anlattım, rahatladım.
O da doğru ama sanırım ben öyle deyince onun itiraz etmesini mi bekledim bilemiyorum, nasıl bir kafayla dedim onu acabaSonrasında ben yazdım ona, buluştuktan 1 gün sonra. İki kere ben konu açtım öyle konuştuk. Ama baktım fazla sallamıyor, 2 gündür sessizim, hiç bir şey yapmıyorum.
Boşver sınavları bitsin rahat görüşürsünüz. Şimdi konuşup da bi sorun olacağına konuşmayıverin. Oğlak burcuyla alakası yok. Normal bişey bu.
Aslında cevap vermiş senin cümlenden sonra ama...
Evet bir süre sessiz kal bencede ama finalleri bittikten sonra iletişime geç, sınavların nasıl geçtiğini vs sor, şu durumda kendini tam manası ile çekersen peşinden gelmeyecektir çünkü senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadı. Tamamen çekilsen olmaz, üzerine gitsen yine olmaz. Dengeyi kur derim.
Kilit nokta sınavlar şu an, bir bitsin de bakacağım artık.
Sınav zamanı ayrılan hödükler bile varmış.
Onun yazmasını beklemeyeyim mi? Yine üstüne düşmüş olmaz mıyım sınavlarının nasıl geçtiğini sorarsam :/
Dur bakalım, sen şimdi sessiz kal, sınavlarının bittiği zamanı az çok biliyorsundur o zaman kadar ses çıkmazsa burada fikir alışverişi yaparız yine hepberaber.
Hımmm o zaman çok erken, sonuçların açıklanmasını beklemek gerekebilirTamamdır, çok teşekkürler, yazacağım. Zaten tahminen 2-3 günü var
Hımmm o zaman çok erken, sonuçların açıklanmasını beklemek gerekebilir