Oğlak Burcu Erkeği İle Başım Belada

zamanında bende bir oğlaktan çekmiştim
peşimde koşardı birde bana derdi ''beni istiyorsun biliyorum birkere söyle,sadece bir güzel msj at bana okuyayım''
delinin tekiydi ayol
pislik sürünesice
bende teraziyim

Sen de hoşgeldin terazi kardeş O da ilginç bir oğlakmış. Reddedilince, istenmeyince hırs yapıyorlar herhalde

Ehehehe ilgisiz kalması normal

Diyorsun ki "El ele tutuştuk sadece ve öylece uzandık birbirimizi izledik." Sonra da "biz birlikte değiliz şu an" diyorsun. A benim canım, insan birlikte olmadığı insanın elini tutar mı? Çocuk şaşırmış, ben dakikalarca onu izledim, el ele tutuştuk bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye. Bazı şeyleri konuşmaya gerek yoktur, davranışlarla belli edilir, sen belli etmiş sonra ters köşe yapmışsın.

Üzerine gitme, finalleri bitsin yazdığında toparla durumu sakince.

O da doğru ama sanırım ben öyle deyince onun itiraz etmesini mi bekledim bilemiyorum, nasıl bir kafayla dedim onu acaba Sonrasında ben yazdım ona, buluştuktan 1 gün sonra. İki kere ben konu açtım öyle konuştuk. Ama baktım fazla sallamıyor, 2 gündür sessizim, hiç bir şey yapmıyorum.

Boşver sınavları bitsin rahat görüşürsünüz. Şimdi konuşup da bi sorun olacağına konuşmayıverin. Oğlak burcuyla alakası yok. Normal bişey bu.

Aslında cevap vermiş senin cümlenden sonra ama...

Evet bir süre sessiz kal bencede ama finalleri bittikten sonra iletişime geç, sınavların nasıl geçtiğini vs sor, şu durumda kendini tam manası ile çekersen peşinden gelmeyecektir çünkü senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadı. Tamamen çekilsen olmaz, üzerine gitsen yine olmaz. Dengeyi kur derim.

Boşver sınavları bitsin rahat görüşürsünüz. Şimdi konuşup da bi sorun olacağına konuşmayıverin. Oğlak burcuyla alakası yok. Normal bişey bu.

Kilit nokta sınavlar şu an, bir bitsin de bakacağım artık.

Onun yazmasını beklemeyeyim mi? Yine üstüne düşmüş olmaz mıyım sınavlarının nasıl geçtiğini sorarsam :/

Sınav zamanı ayrılan hödükler bile varmış.

İlişki yaşanacaksa, şu zamanlarda sen bir köşede bekle donduralım ilişkiyi, sonra devam ederiz gibi bir şey olmaz ki. Sürekli konuşmasın hatta aklı karışıyorsa sınavlar süresince hiç konuşmayalım, tabiki geleceğimiz sonuçta. Ama ayrılmak nedir?!

Onun yazmasını beklemeyeyim mi? Yine üstüne düşmüş olmaz mıyım sınavlarının nasıl geçtiğini sorarsam :/

Dur bakalım, sen şimdi sessiz kal, sınavlarının bittiği zamanı az çok biliyorsundur o zaman kadar ses çıkmazsa burada fikir alışverişi yaparız yine hepberaber.

Dur bakalım, sen şimdi sessiz kal, sınavlarının bittiği zamanı az çok biliyorsundur o zaman kadar ses çıkmazsa burada fikir alışverişi yaparız yine hepberaber.

Tamamdır, çok teşekkürler, yazacağım. Zaten tahminen 2-3 günü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…