OFT

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
Benim OFT'm vardı.Yok oldu gitti.Onu çok özlüyorum
KK'yı takip edemiyorum yeni sisteme alışamıyorum.
Arada gözüm yukarıya kayıyor ,pembelikler arasından çıkıp gelecekmiş gibi geliyor OFT ama yok
Benim gibi hisseden varmı,bu sorunu nasıl yendiniz ?

onu benim yüzümden kaldırdılar galiba, derdinin sebebi benim

onu benim yüzümden kaldırdılar galiba, derdinin sebebi benim

yapmaaaa ... neden kaldırdılar anlamadım.
takip edemiyorum kim ne yazmış kurcalayıp duruyorum.

yapmaaaa ... neden kaldırdılar anlamadım.
takip edemiyorum kim ne yazmış kurcalayıp duruyorum.

valla canım benimki tahmin, belkide benim yüzümden değildir
KİB ler açık görünüyor OFT de, kimin hangi mesajı kiblediği dedim, baktım bi kaç gün sonra OFT yok

yeni mesajlar bölümüde var yeni mesajları görmek için ama galiba OFT gibi akmıyor

valla canım benimki tahmin, belkide benim yüzümden değildir
KİB ler açık görünüyor OFT de, kimin hangi mesajı kiblediği dedim, baktım bi kaç gün sonra OFT yok

iyi de gözüksün bence KİB liyorsam arkasında da dururum ben şahsen.
Sende durursun neden bunun için kapatsınlarki ?

Alışırsın zamanla. Yeni mesajlara takıl. Oft kadar akıcı değil ama idare ediyor.
Kim kimi kiblediyse görünsün ne var ki bunda? Beni niye kibledin diye kavga mı edeceğiz sanki?

Alışırsın zamanla. Yeni mesajlara takıl. Oft kadar akıcı değil ama idare ediyor.
Kim kimi kiblediyse görünsün ne var ki bunda? Beni niye kibledin diye kavga mı edeceğiz sanki?
aman ya öyle bir durum mu vardı iyi ki kaldırılmış sonra insanlar birbirine diş biliyor sen beni kibledin al sana kib... diye karşılıklı dövüşe dönüyor iyi olmuş kaldırıldığı..

aman ya öyle bir durum mu vardı iyi ki kaldırılmış sonra insanlar birbirine diş biliyor sen beni kibledin al sana kib... diye karşılıklı dövüşe dönüyor iyi olmuş kaldırıldığı..

bi de kibleyen ve kiblenen arkadaşsa, olaya bak, dedikodu forever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…