• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OFT

ben kibledim birini oft de resmini çekip konuya yapıştırdım:KK48::KK48::KK48:
bu daha önce yoktu yani kiblerin görünmesi, site değişince oldu sanırım, o yüzden şaşırdım bende

kk da muhabbet çok tatlı be insanın hiç iş yapası gelmiyor, benimde derdim bu kk dan:KK48:

Yani film şeridi gibi geçip gitmeyecek mi oooo hayır olamaz :-)telefondan girdiğim için çok kullanmıyordum zaten takıp ettiğim birkaç bolum var zaten :)

valla canım benimki tahmin, belkide benim yüzümden değildir:KK53:
KİB ler açık görünüyor OFT de, kimin hangi mesajı kiblediği dedim, baktım bi kaç gün sonra OFT yok:KK53::KK53:
:KK70:ahaa hatırlıyorum,bu konuda haklı olma

ihtimalin büyük oft un sırrını açık ettin:KK70:

Bende birdeddim var bölümündeki eşim ve eşimin ailesi bölümünü bulamıyorum acaba telden giriyorum diyemi bilmiyorum. Valla ergen aşk hikayelerinin ilk paragraflarını okumaktan gına geldi :)

Bende birdeddim var bölümündeki eşim ve eşimin ailesi bölümünü bulamıyorum acaba telden giriyorum diyemi bilmiyorum. Valla ergen aşk hikayelerinin ilk paragraflarını okumaktan gına geldi :)

yok canım öyle ayrım yok artık, tüm dertler derya olmuş bir arada:KK53::KK53:

aaaaa siz yazınca fark ettim yok olmuş oft.
mutlaka geri döner zannımca.
bende bu vesileyle araya istek katayım.
oyun bölümünü geri istiyorum yaa.
:mad::mad::mad:

evet y oft kesınlıkle gerı gelmelı:cry::cry::cry:

kendime destekçi arıyorum valla
soğudum resmen .Neye baktığımı bilmiyorum :(
alışmışım KK bir film şeridi gibi geçiyordu :
)

ey yetkililer duyun sesimizi galiiiii :KK17:

oft.mizi bize geri verin yoksa forumun ortasında açlık grevi başlatacağız :kk77:

En Büyük KK başka da büyük yokk hadi nolurrr :KK66:

ey yetkililer duyun sesimizi galiiiii :KK17:

oft.mizi bize geri verin yoksa forumun ortasında açlık grevi başlatacağız :kk77:

En Büyük KK başka da büyük yokk hadi nolurrr :KK66:

etkinlikden bakıyorum ama aynı tadı vermiyor.
oft çok hızlı akıyordu ama anlık konuşma takibi oluyordu

Kazen Kazen duyarmısın sesimizi aceba ?

Back