- 14 Ağustos 2024
- 3
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi kimimbenki
Birde aile apartmanındayım . Bi kardeşi var arabamı isteyip duruyor. Vermek istemiyorum . Ben bekarken almışım sana mı aldım . Eşim de sürekli al arabayı kullan diyor . Sanki onun bi bana sor ben istemiyorum . Bln defs söyledim vermek istemiyorum . Sağlık için olursa alsın götürsün diyorum . Konusu açılınca yine bağırıyor kardeşime istediğim zaman veririm bilmem ne birdaha bana hesap sorma felan azarlıyor . Ne yapayım ben yaa akıl pleaseAynı iş yerinde çalışan masa başı işçileriydik. Evden çalışıyoruz. Tanıştığımızda da evden çalışıyorduk . Hep telefonla görüşüyorduk. İkimizde düzgün bir ilişki arayan bekarlardık. Aile yapısı benzerliği felan hep konulurken anlaşılıyordu . beni biraz bu birazda namaz kılışı etkiledi . Eskiden dinden uzak biriyken şimdi namza kılmaya başlamıştı ve bu benim en etkilendiğim şeydi . çünkü hep eşimin Allah korkusu olan birisi olsun istememdi. Ama gelin görün ki her gün zıtlaşmalarımız oluyor. Bu arada ben açık ve düşünce tarzı olarak seküler biriyim diyebilirim. Ama işte aileden dindarlık var o yüzden öyle insan istiyordum hep.
Öfkelendiğinde kapıları yumtukluyor, hakaret ediyor , bağırarak konuşuyor , millet dışarıdan duyacak diye ödüm kopuyor. tanınmaz bir hale geliyor .
İyiyken de çok iyiyiz. yemeğimizi yapar temizliğe yardım eder . evin işleriyle uğraşır . Belki de diyorum ben ona göre değilim . O farklı biriyle evlenmeliydi .
İş aralarında canı sıkıldığında yemek yapmayıp seviyor ve benden de aynısın bekliyor . Bense temizlik yapmayı seviyorum. Yemek yapmadığımda delleniyor bak şu şu kadın yemek yapmayı seviyor sen niye sevmiyorsun diyor.
Maddi durumum iyi ona muhtaç da değilim . Ama bu hakaretlere neden dayanıyorum anlamıyorum. Ya da bu öfke geçince iyi olucaz diye vazgeçemiyorum . kimseye de bişey anlatamıyorum hemen beni suçlayacaklar . açık sözlü ve eleştirel biriyim bunu öne sürecekler alttan al diyecekler . kocana hürmet et diyecekler . diyecekler de diyecekler .
Öfke kontrolü var ve geçmeyecek .Sizin fikirlerinize saygı duymuyor, sindirmeye çalışıyor. Bence değişmesini beklemeden yollarınızı ayırın.Aynı iş yerinde çalışan masa başı işçileriydik. Evden çalışıyoruz. Tanıştığımızda da evden çalışıyorduk . Hep telefonla görüşüyorduk. İkimizde düzgün bir ilişki arayan bekarlardık. Aile yapısı benzerliği felan hep konulurken anlaşılıyordu . beni biraz bu birazda namaz kılışı etkiledi . Eskiden dinden uzak biriyken şimdi namza kılmaya başlamıştı ve bu benim en etkilendiğim şeydi . çünkü hep eşimin Allah korkusu olan birisi olsun istememdi. Ama gelin görün ki her gün zıtlaşmalarımız oluyor. Bu arada ben açık ve düşünce tarzı olarak seküler biriyim diyebilirim. Ama işte aileden dindarlık var o yüzden öyle insan istiyordum hep.
Öfkelendiğinde kapıları yumtukluyor, hakaret ediyor , bağırarak konuşuyor , millet dışarıdan duyacak diye ödüm kopuyor. tanınmaz bir hale geliyor .
İyiyken de çok iyiyiz. yemeğimizi yapar temizliğe yardım eder . evin işleriyle uğraşır . Belki de diyorum ben ona göre değilim . O farklı biriyle evlenmeliydi .
İş aralarında canı sıkıldığında yemek yapmayıp seviyor ve benden de aynısın bekliyor . Bense temizlik yapmayı seviyorum. Yemek yapmadığımda delleniyor bak şu şu kadın yemek yapmayı seviyor sen niye sevmiyorsun diyor.
Maddi durumum iyi ona muhtaç da değilim . Ama bu hakaretlere neden dayanıyorum anlamıyorum. Ya da bu öfke geçince iyi olucaz diye vazgeçemiyorum . kimseye de bişey anlatamıyorum hemen beni suçlayacaklar . açık sözlü ve eleştirel biriyim bunu öne sürecekler alttan al diyecekler . kocana hürmet et diyecekler . diyecekler de diyecekler .
Neden tahammül ediyorsunuz maddi bağımlılığınız da yok üstelik . Çekmek zorunda değilsiniz . Yumuşak huylu davranıyorsunuz anladığım kadarıyla ?Aynı iş yerinde çalışan masa başı işçileriydik. Evden çalışıyoruz. Tanıştığımızda da evden çalışıyorduk . Hep telefonla görüşüyorduk. İkimizde düzgün bir ilişki arayan bekarlardık. Aile yapısı benzerliği felan hep konulurken anlaşılıyordu . beni biraz bu birazda namaz kılışı etkiledi . Eskiden dinden uzak biriyken şimdi namza kılmaya başlamıştı ve bu benim en etkilendiğim şeydi . çünkü hep eşimin Allah korkusu olan birisi olsun istememdi. Ama gelin görün ki her gün zıtlaşmalarımız oluyor. Bu arada ben açık ve düşünce tarzı olarak seküler biriyim diyebilirim. Ama işte aileden dindarlık var o yüzden öyle insan istiyordum hep.
Hoşt diyemediniz mi adama? Ne münasebet istediğime veririm arabayı? Karısının malıyla mi adam oluyor? Siz kendinize bunu yakistirmissiniz biz ne diyelim ki.Birde aile apartmanındayım . Bi kardeşi var arabamı isteyip duruyor. Vermek istemiyorum . Ben bekarken almışım sana mı aldım . Eşim de sürekli al arabayı kullan diyor . Sanki onun bi bana sor ben istemiyorum . Bln defs söyledim vermek istemiyorum . Sağlık için olursa alsın götürsün diyorum . Konusu açılınca yine bağırıyor kardeşime istediğim zaman veririm bilmem ne birdaha bana hesap sorma felan azarlıyor . Ne yapayım ben yaa akıl please
Sanırım babasının pklu evinde kira vermeden oturmanın karşılığı sizin bekarken aldığınız araba oluyor. Yaptığı yemek temizlik yetiyor galiba tonla ayılığına, napabiliriz ki?Birde aile apartmanındayım . Bi kardeşi var arabamı isteyip duruyor. Vermek istemiyorum . Ben bekarken almışım sana mı aldım . Eşim de sürekli al arabayı kullan diyor . Sanki onun bi bana sor ben istemiyorum . Bln defs söyledim vermek istemiyorum . Sağlık için olursa alsın götürsün diyorum . Konusu açılınca yine bağırıyor kardeşime istediğim zaman veririm bilmem ne birdaha bana hesap sorma felan azarlıyor . Ne yapayım ben yaa akıl please
Hayır işte o bana kötü konuştuğunda bende ona kötü karşılık verebiliyorum . En başta böyle davrandığında tepkimi koyamadım . Şimdi nasıl düzeltirim bilmiyorum . Artık bana bağırmaması gerektiğini öğrenmeli. Bağırırsa gideceğimi bilmeli , korkmalı .Neden tahammül ediyorsunuz maddi bağımlılığınız da yok üstelik . Çekmek zorunda değilsiniz . Yumuşak huylu davranıyorsunuz anladığım kadarıyla ?
Ofkelenince insanlar duyacak diye değil öfkesi size yönelip kapı yerine sizi yumruklar diye korkun.Aynı iş yerinde çalışan masa başı işçileriydik. Evden çalışıyoruz. Tanıştığımızda da evden çalışıyorduk . Hep telefonla görüşüyorduk. İkimizde düzgün bir ilişki arayan bekarlardık. Aile yapısı benzerliği felan hep konulurken anlaşılıyordu . beni biraz bu birazda namaz kılışı etkiledi . Eskiden dinden uzak biriyken şimdi namza kılmaya başlamıştı ve bu benim en etkilendiğim şeydi . çünkü hep eşimin Allah korkusu olan birisi olsun istememdi. Ama gelin görün ki her gün zıtlaşmalarımız oluyor. Bu arada ben açık ve düşünce tarzı olarak seküler biriyim diyebilirim. Ama işte aileden dindarlık var o yüzden öyle insan istiyordum hep.
Eşiniz öfke patlamaları ile alakalı yardım almalı, düzeldi düzeldi düzelmezse de yol ver gitsin , senden kıymetli değilAynı iş yerinde çalışan masa başı işçileriydik. Evden çalışıyoruz. Tanıştığımızda da evden çalışıyorduk . Hep telefonla görüşüyorduk. İkimizde düzgün bir ilişki arayan bekarlardık. Aile yapısı benzerliği felan hep konulurken anlaşılıyordu . beni biraz bu birazda namaz kılışı etkiledi . Eskiden dinden uzak biriyken şimdi namza kılmaya başlamıştı ve bu benim en etkilendiğim şeydi . çünkü hep eşimin Allah korkusu olan birisi olsun istememdi. Ama gelin görün ki her gün zıtlaşmalarımız oluyor. Bu arada ben açık ve düşünce tarzı olarak seküler biriyim diyebilirim. Ama işte aileden dindarlık var o yüzden öyle insan istiyordum hep.
Tam boşamalık koca , kurtul bu embesilden...Birde aile apartmanındayım . Bi kardeşi var arabamı isteyip duruyor. Vermek istemiyorum . Ben bekarken almışım sana mı aldım . Eşim de sürekli al arabayı kullan diyor . Sanki onun bi bana sor ben istemiyorum . Bln defs söyledim vermek istemiyorum . Sağlık için olursa alsın götürsün diyorum . Konusu açılınca yine bağırıyor kardeşime istediğim zaman veririm bilmem ne birdaha bana hesap sorma felan azarlıyor . Ne yapayım ben yaa akıl please
Şaka gibi hayatlar öfkeli, saygısız bir eş,kul hakkı nedir bir haber eşine ait olanı sağa sola veren merhamet yoksunu.Aman!!!! çok şükür namaz kılıyormuş sanki size kılıyor!!!!!!!Birde aile apartmanındayım . Bi kardeşi var arabamı isteyip duruyor. Vermek istemiyorum . Ben bekarken almışım sana mı aldım . Eşim de sürekli al arabayı kullan diyor . Sanki onun bi bana sor ben istemiyorum . Bln defs söyledim vermek istemiyorum . Sağlık için olursa alsın götürsün diyorum . Konusu açılınca yine bağırıyor kardeşime istediğim zaman veririm bilmem ne birdaha bana hesap sorma felan azarlıyor . Ne yapayım ben yaa akıl please
Eşiniz sizi hiçe sayıyorAynı iş yerinde çalışan masa başı işçileriydik. Evden çalışıyoruz. Tanıştığımızda da evden çalışıyorduk . Hep telefonla görüşüyorduk. İkimizde düzgün bir ilişki arayan bekarlardık. Aile yapısı benzerliği felan hep konulurken anlaşılıyordu . beni biraz bu birazda namaz kılışı etkiledi . Eskiden dinden uzak biriyken şimdi namza kılmaya başlamıştı ve bu benim en etkilendiğim şeydi . çünkü hep eşimin Allah korkusu olan birisi olsun istememdi. Ama gelin görün ki her gün zıtlaşmalarımız oluyor. Bu arada ben açık ve düşünce tarzı olarak seküler biriyim diyebilirim. Ama işte aileden dindarlık var o yüzden öyle insan istiyordum hep.
Ayrılın. Kendınıze saygı duyun, kımse duymamıs cunkuBirde aile apartmanındayım . Bi kardeşi var arabamı isteyip duruyor. Vermek istemiyorum . Ben bekarken almışım sana mı aldım . Eşim de sürekli al arabayı kullan diyor . Sanki onun bi bana sor ben istemiyorum . Bln defs söyledim vermek istemiyorum . Sağlık için olursa alsın götürsün diyorum . Konusu açılınca yine bağırıyor kardeşime istediğim zaman veririm bilmem ne birdaha bana hesap sorma felan azarlıyor . Ne yapayım ben yaa akıl please