öfkelendigimde Hep Onu Kırıyorum :(

Indianadayim ben :)

Bu diyalog bana cok tanidik geldi :)
Sorunu cozdugunuzde rica etsem bizi de bilgilendirir misiniz?
Belki benzerliklerden yola cikarak ofkeyi kontrol etmeyi, susmayi tercih etmedigim zamanlarda da agir soz soylememeyi ogrenirim ben de. Eskiden boyle degildim, fakat o kadar sey ustuste geldi ki... gun icinde tuttuklarim sonra cok agir kelimelerle patliyor, belki kafamizda kurup buyuttuklerimizle degil de ilk o anda "beni surukleme lutfen birden bire degisip ark.larinin pesine kosuyorsun" diye elestiri yapsaydiniz ne siz bu kadar uzulecektiniz ne de onu uzecektiniz.
Anladigim kadariyla o heyecanli ve duygusal biri, zaten bu iki duygunun bence ortak noktalari cok fazla... onun sempatikligini kaybetmeden bu konuda destek olsaniz biraz sogukkanli ve kontrollu davranmaya calisarak sizi uzdugu seyleri tekrarlamaz belki.

Bir de bu ofke ve sevdigimiz insanlari kirmanin nedenin kendi ic huzursuzlugumuz oldugunu dusunmeye basladim son zamanlarda.
Hayatinizda sizi cok rahatsiz eden birsey var da o ofkeyi olur olmadik anlarda ortaya cikariyor olabilir misiniz diye dusundum okurken. Cunku ben boyle dusunup bir uzmana gitmeyi sectim. Yazinizin sonunda da zaten ev ortaminizdan bahsetmissiniz, belki iliskinizde kizdiginiz seylerin cok emek verip tekrarlandigini gordukce hem onyargi ile yaklasiyor hem de ofkenizin uzuntunuzun kaynagi olan hayatinizdaki baska sorunlari surekli iletisim halinde oldugunuz kisiye yoneltiyor olabilirsiniz (?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…