öfkelendigimde Hep Onu Kırıyorum :(

Canim bende oyleydim hatta gecen gun benimkinin universiteden arkadaslari aradi gel gidelim dedi neyse iyi bari gorsun dedim gittik ne bana selam veren var ne bisey bi kasintilar boyle sonra iclerinden bi kiz erkek arkadasima sarildi salak salak el kol hareketleri yapti sinirlerim tepeme cikti bide ben asla duygularimi saklayamam bi kas goz yaptim dedim sen kaliyorsan kal ben gidiyorum (sıkıyorsa kalsaydi koyamet kopardi) yok dedi ne isim var sen yokken.
Neyse biz onlardan 5 dk icinde ayrildik oturduk bi yere dedim ben bunlari sevmiyorum ayni durumda ben olsam ne yaparsin diye ama sinirden geberiyordum bi daha gorusmiceksin dedim.
Ama kendi kendime zarar verdigimi anladim sinirimin ofkem beni yipratiyor umursamamaya calisiyorum rahatsiz oldugum seyleride soyluyorum.
Empati kurmasini sagla ve herseyden once kendini dusun.

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Ups bi de adam amerikalımıymış. Biz türk hatunları demek ki ne kadar uğraşsak, farklı kültürlerle içiçe olsak da bize özgü saçma sapan kıskançlıkları, enteresan düşünce tarzını bir kenara koyamıyoruz.

Son düzenleme:
Ups bi de adam amerikalımıymış. Biz türk hatunları demek ki ne kadar uğraşsak, farklı kültürlerle içiçe olsak da bize özgü saçma sapan kıskançlıkları bir kenara koyamıyoruz.

Evet adam amerikalı ve de amerikada yaşıyorlar ancak tom daha önceki başlıklarında çok huzursuz,saygısız ve asosyal bir ailede büyüdüğünü dürüstçe anlatmıştı..bu başlıktada ailesinde hakaret normal karşılandığı için böyle yaptığını itiraf etmiş..

Ne yazik ki tom orda yaşıyor ve oralı biriyle beraberse o kültüre uyum sağlamak zorunda..eğer bu adamı türk kültürü ve yaşam tarzına çekmeye çalışırsa eninde sonunda bu adamı kaybedicektir..

Malesef bizler çok baskılanmış ve özgüvensiz yetiştiriliyoruz..türkiyede kadınlara verilen değer ve muamelede ortada..daha çocukluktan itibaren aynı cinsler rakip olarak öğretiliyor ..tom un biraz daha uyum sağlaması lazım bence . Ya da ayrılıp türk biriyle olucak..

Ben büyük konuşmak istemiyorum zira büyük konuşunca kesin başa geliyor ancak ben bir türkle değil yabancı biriyle evlenmeyi tercih ederim..kadınlara verilen değer,sosyal hayat,hayata bakış açıları vs bana türk erkeklerinden çok daha yakın..

valla bende sevgilimle gitcemde o kalcak ben eve döncem hayatta böyle biseye müsaade etmem ne kadar güzel vakit gecirirse gecirsin umrumda olmaz benimle bir eve dönecek...!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fikirlerimiz çok benzer. Harfi harfine katılıyorum yazdıklarınıza.

Türk erkeklerinde de tek tük var saydığınız özellikteki insanlar. İçinizden geçen her şey istediğiniz gibi olur umarım.

Bi'şey diycem adamın yurtdışında olduğu konuda yazıyo muydu? Ben mi kaçırdım?

Ben cidden Türkiye'deler, kız normal taksiyle falan dönecek de ondan bozulmuş diye algıladım da öyle cevap yazdım.

Yok yazmıyodu haklısın bu sefer belirtmemiş ben önceki konularından biliyorum..tabi insanlar türk zannederek o yorumları yazmış olabilirler

Yok yazmıyodu haklısın bu sefer belirtmemiş ben önceki konularından biliyorum..tabi insanlar türk zannederek o yorumları yazmış olabilirler

Ben de senin yorumu görünce şaşırdım dedim atladım mı acaba
Eğer öyleyse konu baştan yaş zaten.
Ben anladım ki biz Türk kadınları yabancı adamlarla yapamıyoruz.
Bizim tripleri onlar çekmez

Ben de senin yorumu görünce şaşırdım dedim atladım mı acaba
Eğer öyleyse konu baştan yaş zaten.
Ben anladım ki biz Türk kadınları yabancı adamlarla yapamıyoruz.
Bizim tripleri onlar çekmez

Aynen biz onlara çok tuhaf geliyoruz :) bizim oryantal kültürümüz ve yetiştiriliş tarzımız onlardan çok uzak o yüzden çoğu zaman trip attığımızı algılamıyolar bile..

Ama birşey söyliyim eğer konu bir türk erkeğiyle ilgili olsaydı bende konu sahibini haklı görürdüm çünkü ne yazik ki türk erkeklerinin sosyal ortam anlayışları ve kız arkadaşlarına bakış açıları yabancılardan çok çok farklı..

Estafurullah. Tesekkur ederim yorumunuz icin. Ne kadar da guzel yazmissiniz :) Keske her beni bazi konularda haksiz bulan sizin kadar ince bir dille bunu yazabilse.

Evet, ben soylemedigim seyleri onun anlamasini bekliyorum galiba. Karsilikli olarak cok emek verdik bu iliskiye. Babamla cok sey yasadim. Iliskimiz kopma noktasina geldi (babamla,) koptu, yine baristik. Simdi de bir sureligine ayni seyleri tekrar yasamamak icin daha dikkatli oluyorum.

Okulu agustosa kadar kapali simdi. ikinci vardiyada calistigi icin gece yarisi isten cikiyor ve genelde is cikisi bulusuyor arkadaslariyla.. Haftasonlari neden gecelere kadar gorusmuyorlar (?) gercekten bilmiyorum. Arkadaslarinin da yasam bicimi bu.. Dedigim gibi, artik arkadas cevresini degistirirse bu sorunlarimiz hallolabilir gibi geliyor ama boyle birseyi de ondan asla isteyemem. Arkadaslari arasinda cok sevdigim insanlar da var ama iste..

Yarim saat sonra beni arayacak ve konusacagiz sorunlarimizi nasil halledebilecegimizi. Bakalim ne diyecek..

Sonuçta arkadaş ortamını biliyorsunuz, takıldığı insanları biliyorsunuz bence sevgilinizi kıskanmanızı gerektiren bir durum yok. Zaten bana sevgilinizden çok içten içe sevgilinizin rahatlığını kıskanmışsınız gibi geldi. Yani benim sorumluluklarım varken o ne kadar rahat istediği gibi yaşayabiliyor vs. gibi. Ancak söylediğiniz lafta da insanı ağlatacak birşey göremedim ben. O yüzden vicdan azabı çekmenize gerek yok.

Insallah canim sagol :)

Kiskanclik Turklerin kendine has bir duygusu degildir. Kiskanclik tum insanlarin hissettigi bir duygudur. Turkleri asagilayip, avrupali ve amerikalilari insan ustu varliklar gibi gormekten vazgecin. Benim su yaptigini kiskandigim erkek arkadasim, benim gunluk hikayelerimde bir erkek ismi gecmesine dayanamaz. amerikalilar kiskanmaz, kiskancliktan asla hoslanmaz gibi seylere inanmayin.

Haklisin canim. Ama inan ki ozunde cok kiskanc bir insan degilim. Ben 14 yasindan beri Amerikadayim. Benim ailem Amerikada degisti. Turkiyede daha ozgur, basina buyruk bir cocukken, buraya gelince kisitlamaya basladilar. Malum, yabanci millete guvenemediler. Benim sadece 1 tane turk erkek arkadasim oldu su zamana kadar. Yani turklerle olmaya, o kulture cok cok alisik biri degilim ben de. Ama elbette bir amerikali kadar da rahat degilim.

Iyisi de var kotusu de. Tum milleti genelleyecek kadar herkes birbirine benzemiyor.

Turk erkeklerinin sacma kiskancliklari, kadina olan acliklari, namus anlayislari bana da cok itici geliyor. Umarim herkes gonlunden gecen iliskiyi bulur :)

Kusura bakma arkadasim o kismi bu defa eklemeyi unutmusum. Surekli konu actigimdan, beni bilenler direk erkek arkadasimin amerikali oldugunu da biliyorlar. Ben de cok konu acmanin verdigi rahatlikla sanirim nasil olsa biliniyor diye o ayrintiyi ekleme geregi duymadim sanirim.

Bu arada konu sahibi görüştünüz mü sevgilinizle,son durum nedir?

Son düzenleme:
Bu arada konu sahibi görüştünüz mü sevgilinizle,son durum nedir?

Aradi telefonda. 10 dk falan konusabildik, calisiyor bugun. Neyse, neden boyle oluyor? Nasil onleyebiliriz? gibi bir konusmaydi. O gun, gun icerisinde onun yaptigi bazi yanlis davranislar vardi, (Bana sinemaya gittigimizde, arkadaslarimla bulusmak istemiyorum, butun zamanimi seninle gecirmek istiyorum demisti. Ben de ona gore biraz rahat davraniyordum. Sonra arkadasi aradi ve hemen fikri degisti. Bende biseylerle ilgileniyordum o sirada "hadi hadi, simdi bakamazsin, hadi gidiyoruz" diye tutturdu) benden bunlar icin ozur diledi. "Ben sana tum zamanimi seninle gecirmek istiyorum deyip sonrasinda seni oraya surukledim, hic gitmemem gerekiyordu" falan dedi. "Gec saatte cikmam mi sorun oluyor?" diye sordu. Ben de "Gec saatte cikmandan cok, icmen sorun oluyor. Surekli senin icin endiseleniyorum" dedim. O da bana "her ictigimde sarhos olup, dagitacak kadar icmiyorum. Evet bu konuda bir cok kez guvenini kirdim ama kazanicam" dedi. Cok uzun konusamadik, ise geri donmesi gerekti. Yarin ogle tatiline gelecek sanirim. O zaman biraz gorusuruz bakalim.

İyi bari sevindim,en azından aradaki gerginlik azalmış.Bu arada bu çocuk çok sevimli yaa,çok mu anlayışlı bana mı öyle geliyor?Ya da benim KK'da cins,maço kocaları,ruh hastası görümceleri okuya okuya sevimli algım bozuldu:44:

Son düzenleme:

Hahaha evet burda oyle adamlar okuyorum ki bende benimkisi melek gibi geliyor. Allah'ima sukurler olsun ki iyi yureklidir benim sevgilim. Hic kirici birsey soylemez. Sevimli olmasaydi zaten basindan beri o kadar kotu huyuna ragmen emek verip bunlari degistirmeye calismazdim tesekkur ederim canim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Soyle dusnebilirsin sinirlendignde. Mesela tanimadigin yoldsn gecen birine karsi kibar oluosun deilmi? Yanlislikla carpti filan takmiosun veya sen cRpsan ozur diliosun filan peki sevgiline nasilsin bu konuda yani bu denli hasssas misn? Biz genelde untuurz sevglimiz ya yeterince hassas davranmioruz senden sinirlendecgnde karsinda sanki ilk bulusmanizmks gbi davran oyle dusun? Ilk bulustufn gunlerde ne kdr hassastin dikkat ediordun hic agir kelimeyi birak aklindan bile gecmezdi iste sinirlencegin zaman once derin nefes al bi kac kere sonra dur bunlaro aklindan gecir ve oyle basla konusmaya umarm yardimci olur bunlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım neticede küçük yaştan beri ordada olsan aile kültürümüz bizi etkiliyor..gece dışarı çıkamaman gibi..

Bence erkek arkadaşın gerçekten sana çok değer veriyor zaten ağlaması gerçekten çok üzüldüğü anlamına gelir..

Buarada hangi eyalettensin merak ettim ? Allah hepimizn gönlüne göre versin banada yabancı kültürler çok daha yakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…