- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- Konu Sahibi diet killer
"Öfkemi Nasıl Kontrol Edebilirim?"
Uzman Psikolog Beyhan Budak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GEEERÇEKTEN HARİKA OLURDU
Senim boyun, kilon ve yaşın kaç canım?
"Zihnimize Giren Virüsler - Düşünce Hataları"
kızlar merhaba.. ben de sizdenim. diyorum ki, bir whtsp grubu kursak olur mu? tüm süreci daha aktif paylaşırız hanımlar.. ben foruma çok giremiyorum
Canım benim bana da Dilara diyebilirsin işletmecilik yapıyorum şimdilik 25 yaşındayım.canım benim boyum 1,66 kilom 77 idi en son.son bir haftadır tartılmadım korkuyorum çıkmaya.az öncede ekmek arası nutella yedim.halbuki çok iyi gidiyordum son günlerde tatile gittim yine düzen gitti.düğüne kadar 20 kg vermem gerek .
düğünüm 24 mart.4,5 ayım var yani...
28 yaşındayım canım turizm firmasında muhasebede çalışıyorum.ismim sahra :) çok memnun oldum.ya sen ?
İçselleştirerek öğrenmek deniyor buna özümsemek üstüne düşünmek bir süre tekinlemek lazım sanırım canımbu adamı seviyorum bayağı takip etmiştim..söyledikleri bir de kalıcı yer etse hafızamda güzel olacak ama psikolojim yine bozuluyor gibi.
Oha aynı ben! Ben de nişanlıma patlıyorum sürekli bu yüzden ayrılma noktasına geldik bundan dolayı tak etti ve öfkeme savaş açtım. Nişanlımla hala görüşmedik haftasonu görüşeceğiz ve gerçekten ayrılabiliriz düşünebiliyor musun...bir de regl dönemlerimden 1 hafta 10 gün önce bambaşka insan oluyorum çok mutsuz oluyorum..bir de şu diyet yapamama yüzünden suratım hep asık hep sinirliyim.nişanlıma da patlıyorum sürekli.of of
Oha aynı ben! Ben de nişanlıma patlıyorum sürekli bu yüzden ayrılma noktasına geldik bundan dolayı tak etti ve öfkeme savaş açtım. Nişanlımla hala görüşmedik haftasonu görüşeceğiz ve gerçekten ayrılabiliriz düşünebiliyor musun...
Canım benim bana da Dilara diyebilirsin işletmecilik yapıyorum şimdilik 25 yaşındayım.
Boyum 1.70, kilom bu sabah tartıldığımda 87.6 çıktı. Diyetin ilk haftası tabi 4 kilo hemencecik gitmiş. Bir de benim öfke kontrol problemim yüzünden nişanlımla aramız kötü o yüzden yemeklerden uzak durmaya çalışıyorum kendimi tutmasın şuanki psikolojimde buzdolabında hiçbir şey kalmaz
Çok iyi anlıyorum seni... Diyetle alakalı bütün çalkantılarım, iş vb. gelecek kaygıları, ekonomik sıkıntılar birikip birikip beni pimi çekilmiş bombaya çeviriyor. Benim nişanlım benden bıktı galiba artık inancı kalmadı huzurla devam edeceğimize galiba.. Umarım halledebiliriz öfkem yüzünden böyle bir kayıp yaşarsam cidden çıldırırım sen de benden gör işte durumuAllah korusunn yapma sakın.terapistim bana ödev vermişti.kendini kötü hissetsende iyi davran,ara,sor ilgi göster dedi..bazen elinden gelmiyor seni çok iyi anlıyorum çok zor.ama yine de dene..
bir de şey demişti dur ,düşün ve artık bu olaylardan sıkılıp seni terkettiğini düşün.ne hissedersin?kaybetmek istemezsin değil mi? o yüzden istemesen de bazen iyi davran.
benim şahsi hiç bir problemim yok.çok seviyorum o da beni çok seviyor.sadece sürekli öfkeliyim sürekli yüzüm asık..sürekli diyet diyet diyet..bu arada bunu bilmiyor.ya yemek düşünüyorum ya diyet.başarısız olduğum an da bırakıyorum herşeyi.
tüm sinirimi ondan çıkarıyorum..
Ay ben de çok memnun oldun akraba çıkacağız utanmasak :) Normal sağlıklı beslendim canım bir şey diyeti yapmadım spor da yapmadım. Dün üzüntüden iki öğün yemişim, yemekten kaçmaya çalışıyorum yoksa yağmalayacağım yiyeceklerine diyeti yaptın kuzum ? benim de ilk ismim dilara bu arada :) çok memnun oldum canım.
ben de senin gibiyim çok ağır konuşuyorum sinirlenince ve çoğunda saçma seyler,benim haksız olduğum yerler öyle söylim :)
Bugün gerçekten aşırı mutsuz ve stresliyim. Akşam işle alakalı çok önemli bir toplantım var, eğer bu toplantı düzgün geçmezse iş hayatım da altüst olacak. Özel hayatım şuan ipliğin ucunda zaten..
Çok haklısın canım akşama kadar sakinleşip biraz olumlama yapmam lazım kendime geleyimkötü düşünme.kötü kötüyü çağırır canım.olumlu düşünmeye çalış.ayrıca burda da düşünce hatan var.gerçekten akşam ki toplantın iğrenç geçse de tekrar iş bulabilirsin,daha iyi bir yerde çalışabilirsin.Toplantın kötü geçti diye iş hayatın alt üst olamaz.
olumsuzla olumluyu yer değiştirme :)
Stres ve öfke hissetmekten nefret ediyorum artık. Öğleden sonra toplantıdan önce dışarıda bir kahve içeceğim, bir nefes alıp sakinleşeyim. Yarın veya Cumartesi de nişanlımla buluşacağız. Resmen stresten midem bulanıyor
Çok haklısın canım akşama kadar sakinleşip biraz olumlama yapmam lazım kendime geleyim