- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
-
- Konu Sahibi diet killer
Toplantım da berbat gitti ama kendimi kontrol ettim ve yıkılmadım. Diyetimi bile bozmadım, bambaşka planlar yapıp eninde sonunda hem diyetimde hem kariyerimde her ilişkimde başarıya ulaşacağım. Kendimi telkin ederek motive olmaya çalışıyorum
amsterdam12 dün diyeti bozmadım, başka normal bir günde bozarsam gerçekten çüş bana
İlişkim hala aynı ne olacak bilmiyorum. Bugün öğreneceğim bakalımm..helal olsun sana kuzum..ben bozdum ve üç gündür dipteyim.bugün yine diyetisyene gittim ofise yakın.terapistim diyetisyene gitmemi yasaklamıştı oysa..ama devam edeceğimi sanmıyorum.
yarın toparlanmaya çalışacağım.senin adına çok sevindim darısı başıma inşallah..ilişki durumu düzelmiştir inş.?
Bende de aynı sorun var yeme bozukluğu kendimi durduramiyorum 2 ileri bir geri ve cok fazla stres yaratiyorne güzel yapmışsın böyle bir konu açarak.ben de aynen senin gibiyim.düzenli psikologa gidiyorum.yeme bozukluğu yaşıyorum sık sık bununla birlikte öfke kontrolünde sorun yaşıyorum..
stresten uzak durmam gerek..olumlu düşünmem gerek..ama 4 kasım nişanım sonrasında mart ayında düğünüm var.bunlar da stres düzeyini iyice arttıran şeyler malum..olumlu düşünemez oldum anlayacağın.
ben de okuduğum kitap ve terapistim sayesinde bayağı bir şey öğrendim aslında.burda sizinle seve seve paylaşırım.
birbirimize destek olabiliriz.
Ben de aynıyım yeme bozukluğu devam ettikçe stres ve öfke duruyor. Stres ve öfke oldukça yeme bozukluğu devam ediyor, bıktım artık bir dur diyebildim 10 gündür diyet yapıyorumBende de aynı sorun var yeme bozukluğu kendimi durduramiyorum 2 ileri bir geri ve cok fazla stres yaratiyor
Kesinlikle beni anlatıyor diken üstünde bir iş stress bolca yemek ve gerginlikDuygusal Yeme Bozukluğu
Benim gibi düşünen birilerinin olmasi beni rahatlattı bendede aynı duygu var kendime olan öfkemi esimden çıkarmak istiyorum sürekli yemek düşünmek yoruyor beni gergin oluyorumAllah korusunn yapma sakın.terapistim bana ödev vermişti.kendini kötü hissetsende iyi davran,ara,sor ilgi göster dedi..bazen elinden gelmiyor seni çok iyi anlıyorum çok zor.ama yine de dene..
bir de şey demişti dur ,düşün ve artık bu olaylardan sıkılıp seni terkettiğini düşün.ne hissedersin?kaybetmek istemezsin değil mi? o yüzden istemesen de bazen iyi davran.
benim şahsi hiç bir problemim yok.çok seviyorum o da beni çok seviyor.sadece sürekli öfkeliyim sürekli yüzüm asık..sürekli diyet diyet diyet..bu arada bunu bilmiyor.ya yemek düşünüyorum ya diyet.başarısız olduğum an da bırakıyorum herşeyi.
tüm sinirimi ondan çıkarıyorum..
Ben kötü geçen toplantılardan sonra kendimi yürümeye veriyorum kendi kendimle söyleyerek hırsım geçene kadar yürüyorum. Geçen gün 1 saat yurumusum yorgunluktan sakinlestimToplantım da berbat gitti ama kendimi kontrol ettim ve yıkılmadım. Diyetimi bile bozmadım, bambaşka planlar yapıp eninde sonunda hem diyetimde hem kariyerimde her ilişkimde başarıya ulaşacağım. Kendimi telkin ederek motive olmaya çalışıyorum
amsterdam12 dün diyeti bozmadım, başka normal bir günde bozarsam gerçekten çüş bana
helal olsun sana kuzum..ben bozdum ve üç gündür dipteyim.bugün yine diyetisyene gittim ofise yakın.terapistim diyetisyene gitmemi yasaklamıştı oysa..ama devam edeceğimi sanmıyorum.
yarın toparlanmaya çalışacağım.senin adına çok sevindim darısı başıma inşallah..ilişki durumu düzelmiştir inş.?
2 gün kacabilecegin bir yer var mı samimi bir kız arkadaşla 2 gün herseyden uzaklaşıp kafanı toparlasan sana iyi gelir sankiİlişkim hala aynı ne olacak bilmiyorum. Bugün öğreneceğim bakalımm..
Terapistim diyetisyene gitmeni neden yasakladı canım?
Ay ben var ya o kadar çok git bırak git bırak yaptım ki bu diyetisyenlere, iş beyinde bitiyor cidden.
Hala kendime güvenemiyorum gün geçtikçe inancım artıyordu şu ilişkim ve işimle ilgili olumsuzluklar olunca inancım biraz söndü kendimi telkin etmeye çalışıyorum işte
Ayyyynen ben de böyleyimBenim gibi düşünen birilerinin olmasi beni rahatlattı bendede aynı duygu var kendime olan öfkemi esimden çıkarmak istiyorum sürekli yemek düşünmek yoruyor beni gergin oluyorum
Ben hiç sevmiyorum yürümeyi ya bi sigara kahve iyi geliyor öfkemeBen kötü geçen toplantılardan sonra kendimi yürümeye veriyorum kendi kendimle söyleyerek hırsım geçene kadar yürüyorum. Geçen gün 1 saat yurumusum yorgunluktan sakinlestim
Aaa doğru tabi :/ senin terapistinle nasıl çıkarımlar yaptınızYoğun terapi alindigi zaman diyetisyen e gitmeyi önermiyorlar benim dietisyenim dondurdu ama ben terapiye de gitmiyorum kendi kendime cebellesiyorum. Terapide yoğun duygusal yüklenme olacağı için diet i ikinci plana atıyorlar
Neyseki çözdük nişanlımla öfke kontrolü çok zor ve ilişkiler için çok tehlikeli2 gün kacabilecegin bir yer var mı samimi bir kız arkadaşla 2 gün herseyden uzaklaşıp kafanı toparlasan sana iyi gelir sanki
Terapiye 1 kez gitti son 15 dakikaya kadar herşey iyidir kilit bir soru sordu ağlamaya başladım istem dışı sonra bi daha gidemedim. 4 kez randevu alıp herseferinde iptal ettim suan kararsizimBen hiç sevmiyorum yürümeyi ya bi sigara kahve iyi geliyor öfkeme
Aaa doğru tabi :/ senin terapistinle nasıl çıkarımlar yaptınız
Dieti 3 günden fazla surduremiyorum bu nedenle yeni bir başlangıç yapacağım yarın bunun için hazırlanıyorum. Tüm gün bunu düşündüm. Kaybettiğim zamanı geri alamıyorum ama daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum .cakil80 sen diyet yapıyor musun canım? Bu yeme bozukluğuna karşı bir şeyler yapmak şart yoksa öfke ve stresi hepten tetikliyor. Yeme bozukluğunu yeni ideal kilolara ulaşabilsek belki öfkemizi stresimizi daha kolay kontrol edeceğiz aslında var ya