• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ofiste kahvaltı yapanlarrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sabah kahvaltısınıı......?

• evde yaparım kahvaltı yapmadan evden asla cıkmam

OY: 16 25,4%
  • ofıste yaparım uykum cok onemlıdır son dk ya kadar uyurum

OY: 47 74,6%

• Ankete Katılan
    63
kahvaltı yapılacak vakti uyuyarak değerlendiriyorum bende
ofiste atıştırıveriyorum birşeyler..
ama çay molasında tabi..

bende kahvaltısını evde yapmayanlardanım...
Sabahları gözlerimi zor açıyorum valla...
Bekarken ne güzeldi annem ya da babam hazırlarlardı ayaktanda olsa bişeyler atıştırıp öyle giderdim şimdi nerdeee kayınvalidem var ama oda hazırlmıyorr...bizi ofis paklıyor yanii:)))

okulda yaparım
sabahları yemek yiyemiyorum
badem gözlümde hep kızar bana

açlıktan ölüyor olsam gene de 5 dk daha uyurum.
imkanı yok kalkamam yataktan kahvaltı için. işyerinde yaparım.
zaten bizim ofiste buzdolabı benim evdeki dolaptan kalabalık. kahvaltılık da var. çay yapar sofrayı hazırlar oturup yerim

ben evde de yapıyorum eğer arkadaşlarda hoşuma giden bişey varsa onu da yiyom

ofisde arkadaşlarlan birlikte yapiyoruz çok keyfli oluyor

malesef ofiste kahvaltı yapanlardan oldum bu aralar.uyanamıyorum yatak çekiyor sanki

ben uyanır uyanmaz kesınlıkle bısey yıyemıyorum, ılla kı bıkac saat gececek
ofıste yapıyorum ama yalnızım ben ofıste, tek bayan da benım bı patron bı de ıscıler war zaten.. yalnız bıseyler yemek coook sıkıcı:(

sabahları annem kardeşimle bana tost yapar
ofiste afiyetle yeriz,poğaça börek falan çok severim ama,çok yağlı oluyor
sonrasında midem bulanıyor,o yüzden en güzeli evde hazırlanan kahvaltı..
+
kızlar size bi bilgi sabah yenen yumurta karnı uzun süre tok tutuyor
ve yumurtanın beyazında protein olduğu için,diyet yapanlarda yumurtanın beyazını tercih etsinler diyorum
hem kalorisi çok az hemde sarkmaları engeller;)

Gözümü açar açmaz birşey yiyemeyenlerdenim.
En az 1 saat geçmesi lazım.
Kendime gelmem lazım

Evde bir bardak süt içiyorum....
Ofistede kahvaltımı yapıyorum cokacimcoook

senelerim saat 10buçuk 11 gibi işyerimde kahvaltı yaparak geçti ee doğal olarak saat 4 gibi öğle yemeği yiyordum..bir beslenme uzmanıyla görüştüğümde bana yaptığım yanlışları bir bir anlattı...artık son dakikaya kadar devam ettiğim uykumdan feragat edip saat sekizde kalkıp evimde kahvaltı yapıyorum saat 1 gibi de öğle yemeği yiyorum . yaşasın sağlıklı ve zamanlı beslenmeeeeee :lepi:

yaa ben de aynı durumdan muzdaribim sabah yataktan çıkp da kahvaltı hazırlayamıyorum okula gelince de işte bi tost+çay tabii sonra yine acıkıyorum öğle yemeği gibi bi durum da yok okulda haliyle yine tost + çay çünkü başka bir şey yok civarda da yokk o açlıkla eve geliyorum Allah ne verdiyse ne yediğimi bilmeyerek yiyorum tabii bu yıl içinde en az 5 kilo aldım mafoldumben aslında kahvaltı şart çünkü aç aç gelince hem çok sinirli oluyorum ders anlatmak bile çok keyifsiz oluyorr bi ara bal getirdim okula sabah gelince burçakla birlikte yiyordum belli bi süre hoşuma gitti sonra o da sıktı bi şekilde bu sorunu halletmek lazım evde yapmadığıma göre okula bozulmayan bir şeyler getirmek lazımm CADIARZU

Ben de işyerine alıyorum gelirken poğaça, simit, üçgen peynir vs. Sonra da bir çay söylüyorum. Sağlıklı olmuyor aslında ama sabahın köründe kim kahvaltı hazırlayacak ki evde şimmdi.

:lepi::lepi::lepi: ben ben ben ofiste kahvaltı yapmayı seviyorum evdede yapma imkanım var ama ben özellikle ofiste yapıyorum bi fincan çay yanında bide sandaviç veya simit poğaça vazgeçilmezlerim ve kk olmazsa olmaz sabahları 15 dakikam keyif yaparak geçiyozemuszemus zemuszemus

Şu anda çalışmıyorum ama çalıştığım zamanda hiçbir sabah evde kahvaltı etmemiştim😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kalkar kalmaz ewde olsamda zaten yıyemem ben .. ewde hazırlıyorum birde kahvaltı setım var ıcınde bölmleri olan peynır zeytın salatalık koyuyorum ..işe ğidyorum 15 dakıka da ooh sağlıklı sekılde beslembeye dıkkat edıyorum:)

ofis kahvaltısı ofis cayı:)..evde olsa 7de kahvaltı etmek zorundayız işte edince 8.30haliyle daha tok tutuyor;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back