• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ofiste kahvaltı yapanlarrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sabah kahvaltısınıı......?

• evde yaparım kahvaltı yapmadan evden asla cıkmam

OY: 16 25,4%
  • ofıste yaparım uykum cok onemlıdır son dk ya kadar uyurum

OY: 47 74,6%

• Ankete Katılan
    63
E

EU1

Ziyaretçi
evdemı ofıste mı kahvaltı yaparsınız?son ana kadar uyuyanlardan mısınız?mıdem degıl uykum daha onemlı dıyenlerdenmısınız yoksa asla kahvaltı yapmadan evden cıkma asabi olurum dıyenlerden mııı???????

Annem kahvaltı hazırladı ise atıştırırım...

Baktım hazır kahvaltı yok iş yerinde simit ve çaya devam...

Ben ofiste kahvalti yaparim...
8 saatlik uykumu almazsam hayatta yataktan çikmam..

iş yerinde kahvaltı yapıp son dk. kadar uyuyanlardanım...:))ne yapıyım sabah çok tatlı uyku...birde çok erken oluyor sabah o sattede bişey istemiyor ki insanın canı....

annem bıraksa ofıste kahvaltı yapcam ama sabahları annem bırakmıyor kahvaltı yapmadan mecburen erken kalkmak zorunda kalıyorum

evden kahvaltı yapmadan çıkmam,eşime bile ben alıştırdım
çok detaylı olmasa da elimden geldiince, atıştırırız beraber
geç kaldığımızda bazen 1bardak süt bile işe yarıyor

Bende ofiste kahvaltı yapanlardanım..
Kahvaltı yaparsam eğer işe geç kalırım
İş yerinde yavaş yavaş 1 saatte yaparım kahvaltımılayhayhoy

Kahvaltı en önemli öğün, ofiste çay-poğaça ile yapılan kahvaltıyı sağlıklı bulmuyorum, ama güzel de oluyor be..............

:smiley-cool:

yataktan kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum :1no2:

evde sandwiç hazırlıyorum..azen de kapaklı kaplara canım ne çekiyosa dolduruyorum :icecream: iş yerinde yiyiyorum .. hatta saat 8 sularında bile iştahım yerine gelmmeiş oluyor saat 10 da kahvaltıya kaldığım yerden devam ediyorum :icecream:

poğaça börek asla yiyemiyorum sabahları :1no2:

ne kahvaltısı ya sabah sabah kahvaltı mı hazırlayacam :dilcikar:
eşim hazırlarsa ederim kahvaltımı tabi ama hayatta hazırlamaz layhayhoy
onun uykusu benden önemli kafamçokkarıştı

bazen evde
bazen işyerimde
bazen yemeyi bile unutup öğlen yemeğine karıştığı oluyor
o anki ruh halime bağlı
iş durumuma bağlı

maleseff kahvaltı alışkanlığım yok hafta sonu saat 1 de 2 de kalkınca sıkı bi kahvaltı yaparım ama iş günleri öğlen yemeğiyle başlıyorum güne

nerde evde kahvaltı yapmak servise doğru koşarken ayaklarım mıçıma değiyo....
işyerinde yaparım bi ara hergün poğaça yemekten şişmiştim şimdi bıraktım bikaç tane çubuk kraker,bisküvi,kurabiye tarzı şeyler yiyorum.....zaten 12 de öğlen yemeği yiyorum pek acıkmıyorum..

Bende ofiste kahvaltı yapanlardanım..
Kahvaltı yaparsam eğer işe geç kalırım
İş yerinde yavaş yavaş 1 saatte yaparım kahvaltımılayhayhoy

e maşallah 1 saat kahvaltıdan sonra zati akşam oldu şekerim, sen iyisimi mesaiye başlamadan evin yolunu tutsengözlerimebaksanab

Kahvaltıyı çok severim ama ancak pazar günleri şöyle güzel bir kahvaltı yapabiliyorum. Diğer günler işyerinde maalesef.

e maşallah 1 saat kahvaltıdan sonra zati akşam oldu şekerim, sen iyisimi mesaiye başlamadan evin yolunu tutsengözlerimebaksanab

Kahvaltıyı çok severim ama ancak pazar günleri şöyle güzel bir kahvaltı yapabiliyorum. Diğer günler işyerinde maalesef.

İşyerinde bana zaten 1 saatte yemek yediğim için mızmız diyorlar :dilcikar:

konu ah erkeklerle ne alaka :kahve:

ben anket bölümüne açtıgımı sanıyordum dalganlıgıma gelmıs alla dıyorum bu kız ne dıyor bır baktım ah erkeklerde cokk özür dilerim daha kahvaltımı yamamıs ofıste oturyordum daaa acılmamaıss beyıncıgım benım yaaa o zaman

Ne kahvaltısı saati en az 5 kez erteleyip sürüne sürüne zor kalkıyorum nerdeee bide evde kahvaltı yapcam kafamçokkarıştı
İşyerinde atıştırırım artık gününe göre poğaça börek tost... Bazen öğle yemeğinden önce bişey yemediğim oluyo. Çok sağlıksız biliyorum ama keşke işe daha geç saat gidip evde kahvaltı yapma şansımız olsaydı :a015:

çalıştığım zamanlarda işyerinde yapardım kahvaltıyı sabah kalkar kalkmaz yiyemem bişi

Back