• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ofise hediye..

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Kızlar merhaba konuyu burada açtım ama kusura bakmayın benimki dert değil yardım istiyorum. Eşime ufak bir süpriz yapmak istiyorum neler önerirsiniz. Yılbaşı için ofisine çiçek mi göndersem acaba diye düşündüm yanındada başka bir hediye nasıl olur? Erkeğe çicek alınır mı ben hiç almadım :D

ben olsam bir kutu çikolata yollarım
seni seviyorum yazılı olanlar varya ondan..

heh işte bu tarz;
indir.jpg

Çiçek almayın bence..(erkeğe pek gönderilecek bir hediye değil)
En güzeli çikolata

Kızlar merhaba konuyu burada açtım ama kusura bakmayın benimki dert değil yardım istiyorum. Eşime ufak bir süpriz yapmak istiyorum neler önerirsiniz. Yılbaşı için ofisine çiçek mi göndersem acaba diye düşündüm yanındada başka bir hediye nasıl olur? Erkeğe çicek alınır mı ben hiç almadım :D

Eşinize hediye almak istiyorsanız, isim yazan kalemlik kartvizitlikler var ama ofisine hediye istiyorsanız bence eşinizin
seveceği tarzda bir obje ya da resim ofise uygun olacak şekilde alabilirsiniz .

sevgiliye kitap diye bir reklam görüyordum bu sitede kaç güne hazırlanır bilmiyorum ama güzel bişeye benziyor.arkadaşım defter yzmaya başladı bi sene sonra verecek.bende ileride böyle birşey yaparım heralde

evet işte paylaşacak birşey olmasın ona özel olsun isterim :KK43:
ASlında ilk evlendiğim yıl ben de buna benzer şeyler yaptım. Çalıştığı yere el yazımla yazılmış mektup gönderdim ama posta değil biz DHL ile çalışıyoruz kurye geçerken bırakıverdi, ya da hediye gönderdim.
Ama şimdi nedense az komik geliyor bu durum bana.:KK48:
Evde versem de olurmuş diyorum.:KK48:

ASlında ilk evlendiğim yıl ben de buna benzer şeyler yaptım. Çalıştığı yere el yazımla yazılmış mektup gönderdim ama posta değil biz DHL ile çalışıyoruz kurye geçerken bırakıverdi, ya da hediye gönderdim.
Ama şimdi nedense az komik geliyor bu durum bana.:KK48:
Evde versem de olurmuş diyorum.:KK48:

işte bu zamanlarda biraz cahil oluyor sanırım insan onu sevdiğimi herkes görsün istiyorum.. onun benim için değerli olduğunu bilsinler istiyorum ayyy ne kadar düşünceli eşin var desinler oda mutlu olsun :D (sanki onların demesiyle düşünceli olcam ya :D )

ofise hediye yollmasın o zaman arkideş
başka çözüm gelmedi:confused::confused:
yok öyle değil canım. ben de gönderdim yeni evliyken ama şimdi gereksiz geliyor sanki.
belki yaş ilerleyince farklı düşünüyorsun.
belki de evlilik cicim ayını atlatınca.:KK70:

Back