ofis histeroskopi sonrası kanama lekelenme ağrı

Amiiinnn inşallah canım benim Allah iyi niyetini kabul etsin de güzel haberi vereyim artık .. annem başımın etini yiyor kan verelim diye ama korkuyorum yine gidip 0.100 yazısını görmekten olsa idrar testinde çıkardı herhalde diye düşünüyorum

Ama çok erken yapmıştın bence yaptır artık sorun ortadan kalktı neden olmasın

Ama çok erken yapmıştın bence yaptır artık sorun ortadan kalktı neden olmasın

Çokta erken değildi 38.günde yapmıştım ama tabi benim adetlerim düzensiz olduğu için insan neye göre erken yada geç olduğunu kestiremiyor bugün 44.günüm hala adet olmadım dün ağrım vardı biraz ama uzanınca o da geçti.. test yapmaktan da korkuyorum çünkü hiç bir belirtin yok göğüs hassasiyeti vs hiç birşey yok

Canım ne yaptın adet oldun mu

Hadi ya bende perdeden kurtuldum adet ağrım olmaz diye seviniyordum kanaman yoğun mu peki

Baya baya yoğun, parçalar düşürüyorum resmen sanırım ameliyattan dolayı :/ bende bundan sonraki adetlerim kolay olur diye ümit etmiştim ama bu aya bakarak kesin yargıya varmak istemiyorum ameliyattan sonraki ilk ay sonuçta :/ sonraki ay daha iyi gözlemleyebilirim düşünüyorum ama tabiki İNŞALLAH gözlemleyemem(çok amin)

:))) aynen boşver gelmesin doğumdan sonra gözlemleriz ikimizde bu ay ben korundum ilişki olmadı 10 unda beklenen adetim bakalım nasıl olacak merak ediyorum diğer ay da olmayız inş çok çok amin :)

:))) aynen boşver gelmesin doğumdan sonra gözlemleriz ikimizde bu ay ben korundum ilişki olmadı 10 unda beklenen adetim bakalım nasıl olacak merak ediyorum diğer ay da olmayız inş çok çok amin :)

Amiiinnn inşallah :)) ben bu ay klomene başlıyorum tedavisiz olmayacağını anlamış olduk çünkü doktorum 2 ay içinde olmazsa klomene başlarız demişti 1 ay daha bekleyecek sabrım kalmadı bu ay başlıyorum

Canım senin de adet öncesi sulu yoğun akıntın olmuş muydu sabah afedersin çok yoğun bir ıslaklıkla uyandım kesin adet oldum dedim baktım sulu akıntı gelmiş fazlasıyla normali mi acaba histeroskopi sonrası?

Sürekli bir ıslaklık hakimdi bende de .. ama anlattığın gibi yoğun değil. Gerçi benim normalde sürekli kuru olur vajinam yumurtlama günlerinde bile akıntım olmaz nerdeyse çok çok çok hafif olur peçetede falan görünce anlarım sadece o yüzden adet öncesi olan ıslaklığım bana göre fazla bir ıslaktı.. eğer senin normalde de ıslaklığın oluyorsa normaldir diyebilirim.. belki de bebiş vardıııırrr

Yumurtlama günümden çok sonra birliktelik oldu yoksa ben de şüphelenenilirdim ama şu durumda imkansız gibi görünüyor bir de geçen ayın 7 sinde adet olmuştum ben bu ay tam 7 sinde açık pembe lekelenmem oldu devamı gelmedi hormon ilacı kullanıyorum ondan mı oldu bilemedim neyseki bugün bitiyor ilaç

Onu bilemiyorum canım ya bana öyle hormon ilacı falan vermemişti doktorum.. zaten gecikmeli adet oldum biliyorsun 46.gün oldum.. bu ay da klomene başladım hatta bugün sabah bitti ama gel gör ki ben çok feci hasta oldum antibiyotik kullanıyorum göğüs hastalıklarında ki doktora söyledim klomen kullandığımı ilacın etkisini alır bu ilaçlar dedi anlayacağın yine hüsraaaannn

Hadi ya çok geçmiş olsun yaz günü nasıl hasta oldun bu kadar hiç belli olmaz Allah ol derse oluverir onu kimse engelleyemez içini ferah tut

Hadi ya çok geçmiş olsun yaz günü nasıl hasta oldun bu kadar hiç belli olmaz Allah ol derse oluverir onu kimse engelleyemez içini ferah tut

Astımım var benim canım bayağı da ilerlemiş penesilin türevi bi antibiyotik kullanıyorum şuan kortizonlu spreyler falan :/

Astımım var benim canım bayağı da ilerlemiş penesilin türevi bi antibiyotik kullanıyorum şuan kortizonlu spreyler falan :/
Hadi ya çok geçmiş olsun Canım bana da astım başlangıcı dedi ameliyattan önce bir ay fıs fıs ve alerji ilacı kullandım puan hala öksürüğüm devam ediyor ama tekrar doktora gitmek istemiyorum artık fobi oluştu inş biranönce iyileşirsin senin için dua edeceğim

Canımmm Allah razı olsun sana da bana da şifa versin inşallah

Canımmm Allah razı olsun sana da bana da şifa versin inşallah
Amin Canım bu sabAh adet oldum fakat çok az geliyor ve ağrım yok bu normal midir acaba ya doktor cumartesi gel dedi adet olduğum da yazmıştım şimdi tekrar yazdım doktoruma inş bir aksilik yoktur :/

Amin Canım bu sabAh adet oldum fakat çok az geliyor ve ağrım yok bu normal midir acaba ya doktor cumartesi gel dedi adet olduğum da yazmıştım şimdi tekrar yazdım doktoruma inş bir aksilik yoktur :/

Adetimin ilk başlangıcı benimde öyleydi canım leke gibi ve ağrısız, gece olupta adetim çoğaldığında kıvrandım yatakta resmen.. ama tabi doktorunu ara sor yarına kadar çoğalmazsa

Çok şükür çoğaldı Canım baya yoğun oluyorum ama en güzel yanı hiç ağrım yok hiç alışkın değilim bu duruma :) perdem gitti ağrım bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…