- 6 Aralık 2017
- 582
- 125
- 29
-
- Konu Sahibi Sweetelfie
Yaaa benim hala kahverengi leke şeklinde devam ediyor tam bir hafta önce ameliyat olmuştum Doktorum normal deri ama insan yine de endişe ediyor
AHH içimi rahatlattın çok teşekkür ederim benim sadece ilk gün biraz fazla oldu sonra hep az az geldi belki de o yüzden uzadı ameliyat sonrası kontrole gittin mi peki kontrolün ne şekilde oldu bu konuda da beni aydınlatabilir misin :)Canım benim kanamam 5.gün kesildi ama ara ara kahverengi akıntı geliyordu yine de korkma yani 10güne kadar normal diyorlar zaten .. hatta benim 3.gün öyle bir kanamam olmuştu ki ameliyat günü bile öyle değildi ödümüz kopmuştu ona bile normal dediler cidden aşırı bir kanama yaşamıştım.. belki de o aşırı kanama sonucu çabuk bitmiştir benimki o da bir ihtimal tabi normal bir kanama değildi çünkü
AHH içimi rahatlattın çok teşekkür ederim benim sadece ilk gün biraz fazla oldu sonra hep az az geldi belki de o yüzden uzadı ameliyat sonrası kontrole gittin mi peki kontrolün ne şekilde oldu bu konuda da beni aydınlatabilir misin :)
Anladım çok teşekkür ederim benim kanamam da çok azaldı lekelenme şeklinde geliyor az az ini tamamen kesilir size korunun falan demiş miydiAmeliyattan sonra 4.gün kontrole çağırdı doktorum 3.gün olan yoğun kanamam da azalmıştı kısmen, doktorum muayene etmedi sorular sordu cevap verdim yeterli dedi yeni ameliyat olduğum için boşuna muayene stresine sokmak istemedi
Anladım çok teşekkür ederim benim kanamam da çok azaldı lekelenme şeklinde geliyor az az ini tamamen kesilir size korunun falan demiş miydi
:)) belki de bebiş vardır bilemezsin benim de kanamam bir türlü kesilmedi lekelenme şeklinde geliyor az az ama Canımı sıkıyor yine de2 ay dikkat edin dedi rahim toparlansın diye.. açıkcası dikkat etmedikçünkü benim zaten adetlerim normal değil hamile kalacağıma ihtimal vermediğim için kasmadım çok mesela bugün 36.günüm hala gelen giden yok
4 gün önceydi sanırım test yaptım hiç bir şey çıkmadı ümidim yok benim artık :) hiç canını sıkma bir iki güne o lekelenmede kalmaz emimim:)) belki de bebiş vardır bilemezsin benim de kanamam bir türlü kesilmedi lekelenme şeklinde geliyor az az ama Canımı sıkıyor yine de
Gerçekten bana moral oluyorsun çoğu kişi aynı şeyi yaşadığı halde başından atar gibi konuşuyor Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun kist falan mı oldu diye endişeleniyorum ben de ister istemez estrofem kullanıyorum şuan 4 hafta kullan son hafta dupbaston ekle dedi
Alınan narkoz geciktirebiliyormuş diye duydum benim de lekelenmem bitti adet olacağım günü bekliyorum bakalım sende yarın birgün olursun test yaptırmıştın değil mi canımKızlar histeroskopi sonrası adet gecikmesi yaşayanınız var mı aranızda 40 gün oldu hala adet olamadım gerçi ortalama 38 günde bir oluyordum ama yine de tedirgin oldum :/
Alınan narkoz geciktirebiliyormuş diye duydum benim de lekelenmem bitti adet olacağım günü bekliyorum bakalım sende yarın birgün olursun test yaptırmıştın değil mi canım
Bence bir kan testi yaptır eğer çıkmazsa doktoruna danış canım
Seni çok iyi anlıyorum haklısın kontrolün ne zamanİnan artık test yapasım bile yok o kadar ümitsizim ki içimden hiç birşey gelmiyor, bir kaç ay önce olsa elli tane test yapmıştım ama bu ay ameliyatın da etkisiyle belki de bilmiyorum iyice karamsarım
Seni çok iyi anlıyorum haklısın kontrolün ne zaman