ofis histeroskopi sonrası kanama lekelenme ağrı

Çok şükür çoğaldı Canım baya yoğun oluyorum ama en güzel yanı hiç ağrım yok hiç alışkın değilim bu duruma :) perdem gitti ağrım bitti :)

Ah ne güzel ya benim bi değişiklik olmadı hiç hatta daha ağrılı olmuştum 2 tane ağrı kesiciye rağmen tam geçmemişti dayanılacak seviyeye gelmişti sadece

Ciddi mi geç geldi ya biraz seninki belki de ondandır Canım ben tam ameliyattan bir ay sonra hasta oldum inş öbür ay ağrın olmaz

Baya baya yoğun, parçalar düşürüyorum resmen sanırım ameliyattan dolayı :/ bende bundan sonraki adetlerim kolay olur diye ümit etmiştim ama bu aya bakarak kesin yargıya varmak istemiyorum ameliyattan sonraki ilk ay sonuçta :/ sonraki ay daha iyi gözlemleyebilirim düşünüyorum ama tabiki İNŞALLAH gözlemleyemem(çok amin) :KK48:
Merhaba bnde histeroskopi oldum gecen ay adetim bnmde cok kanamalı gecti adet bitiminden sonra 1 hafta gecti tekrar kanamam var sizin nasıl oldu ara kanamalarinz hic olmuşmuydu

Merhaba bende laparaskopi ve histereskopi oldum adetim 2 gün gecikti normal mi sizce ara kanamam oldu ondan olabilir telaş yaptım da

Merhaba bnde histeroskopi oldum gecen ay adetim bnmde cok kanamalı gecti adet bitiminden sonra 1 hafta gecti tekrar kanamam var sizin nasıl oldu ara kanamalarinz hic olmuşmuydu

Ara kanamam olmadı canım hatta sonra ki adetlerim daha az ağrılı geçti beni baya rahatlattı diyebilirim

Peki adet gecikmesi yaşadınız mı hala gelmedide benim

Selam kızlar 31 agustos son adet tarihim. Yurdışında yaşıyorum
6 eylül de histeroskopi oldum turkiyede rahim t şeklindeydi düzeittim başka bi sorunun yok dedi doktorum bugün 39 gün oldu ve hala adet olmadim çıldırıcam acaba yapışıklık mi oldu korkuyorum normalde 30 günde bi olurum.
Sizin adetiniz kacinci gun geldi yapisiklik felan oldumu. Burda doktordsn kolay randevu alip gidemiyorum da . Varmi bilgisi olan yardim lütfen:KK43:

Selam kızlar 31 agustos son adet tarihim. Yurdışında yaşıyorum
6 eylül de histeroskopi oldum turkiyede rahim t şeklindeydi düzeittim başka bi sorunun yok dedi doktorum bugün 39 gün oldu ve hala adet olmadim çıldırıcam acaba yapışıklık mi oldu korkuyorum normalde 30 günde bi olurum.
Sizin adetiniz kacinci gun geldi yapisiklik felan oldumu. Burda doktordsn kolay randevu alip gidemiyorum da . Varmi bilgisi olan yardim lütfen:KK43:
Böyle olması gayet normalmiş . Tamamen kimyamız degişiyormuş doktor bana öyle söyledi 😊tarlusal kullan dedi bende öyle yaptım 40 gün olmuştu bu ülacı kullandım. Hiç canını sıkma gayet normal

Çok teşekkürler cevap icin biraz olsun rahatladim :)
Dün bi iki damla çok hafif lekelenme oldu. Bugün artık olurum gibime geliyor.

Ayni durumu yaşıyorum. Benim yapışıklıklar açıldı. 10. güne kadar kanamam hafifti 11. günden itibaren epey bi arttı. Dr çok sakin. Gözlemleyelim diyor. Ama ben korkuyorum her geçen gün artıyor. Ne kadar sürdü sizinki?

Ayni durumu yaşıyorum. Benim yapışıklıklar açıldı. 10. güne kadar kanamam hafifti 11. günden itibaren epey bi arttı. Dr çok sakin. Gözlemleyelim diyor. Ama ben korkuyorum her geçen gün artıyor. Ne kadar sürdü sizinki?
Benim ameliyat sonrası kanamam 4 gün felan sürdü kesik kesik. Sonraki regl tarihim de 13 gün gecikmeli ve cok yoğun kanamalı oldu 5-6 gün sürmüştü

Anladım. Regl olduğumu bilsem hiç takılmayacagim da. Dr önce regl olması için erken dedi. Sonra olabilir her bünye farklı dedi. Arada kaldım. Teşekkür ederim yanıt için.

Kızlar 11 gün önce histeroskopi oldum rahim düzeltme işleme için 5günde kanamam kesildi ağrımda yoktu ve ilişkiye girdik yine bir problem yoktu ama şimdi tuvalete gittim ve peçeteye akıntıyla karışık pembe leke geldi ters giden bişeyler mi var ki :KK43:
Histereskopi sonrası dojtor bana 15 gun cinsel ilişki yasak demişti

Aynı sorun ben de de oldu 10 gün önce olmuştum ameliyati ilişki sonrasi peçetede kan gördüm telâşlandım sizin baya bi zaman geçmiş sizin yazdığınıza ama.ciddi bir sorununuz oldu mu?

X