- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 35
-
- Konu Sahibi Sweetelfie
merhaba canım geçmiş olsun öncelikleselam kızlar 10 gün önce ofis histeroskopi ile rahim şeklinin düzeltilmesi ve biopsi işlemi sonrası önce kahverengi lekenlenmem sonrasında kanamam halen devam ediyor doktorum normal adete kadar devam edebilir dedi ama ben endişeliyim vücudumda bişey oluyor ve ben korkuyorum artık bu kadar uzun sürmesi normal mi bu durumu yaşayan var mı
canım ben gittim doktora benim yaklaşık 10 gün kadar sürdü kahverengi lekelnme ve kanama oldu regl olmşm onu bile anlamadım bu arada ama kişiden kişiye farklı özellik gösteriomş bnm regldan snra da bitti ama kanamam sen de nasıl şimdi durumlar iyisindir inşallahmerhaba canım geçmiş olsun öncelikle
ben de yeni ofis histeroskopi oldum rahim şekli düzeltildi, ve bir hayli kanamam var yani hayatımda hiç bu kadar kanamam olmamıştı. ve ne kadar sürecek bilmiyorum. senin son durumun ne oldu merak ettim
kontrole gittin mi doktora?
Bende kahverengi lekelenme yeni başladı hormon kullanıyorum 21 günlük. Perşembe kontrolüm var. Bakalım ne olacak.canım ben gittim doktora benim yaklaşık 10 gün kadar sürdü kahverengi lekelnme ve kanama oldu regl olmşm onu bile anlamadım bu arada ama kişiden kişiye farklı özellik gösteriomş bnm regldan snra da bitti ama kanamam sen de nasıl şimdi durumlar iyisindir inşallah
normal deneme suanda ama mayıs başında başlıckmş tüp bebeğe cnm bnde antibiotik kullanmıştım inşallah güzel şeyler duyarsın cnm:)Bende kahverengi lekelenme yeni başladı hormon kullanıyorum 21 günlük. Perşembe kontrolüm var. Bakalım ne olacak.
Sana dr ne söyledi canım başla. Normal deneme yapacak mısınız? Yoksa tüpe mi geçeceksiniz direkt?
MerhabaBende kahverengi lekelenme yeni başladı hormon kullanıyorum 21 günlük. Perşembe kontrolüm var. Bakalım ne olacak.
Sana dr ne söyledi canım başla. Normal deneme yapacak mısınız? Yoksa tüpe mi geçeceksiniz direkt?
Kan sulandırıcı mı? Doğum kontrol hapı değil de hormon hapı verdi bana dr sadece zaten 15 gün kanamam oldu. Kan sulandırıcı verse kan kaybından gidebilirdim herhalde.Merhaba
Bende pazartesi ofis histereskopi oldum,10 günlük doğum kontrol hapı ve kan sulandırıcı verdi
sizde bu ilaçları mı kullandınız
Merhabalar bende 6 gün önce rahimde perde ameliyatı oldum kanamanız ne kadar sürdüKızlar 11 gün önce histeroskopi oldum rahim düzeltme işleme için 5günde kanamam kesildi ağrımda yoktu ve ilişkiye girdik yine bir problem yoktu ama şimdi tuvalete gittim ve peçeteye akıntıyla karışık pembe leke geldi ters giden bişeyler mi var ki
Merhaba tebrik ederim hamile kalmışsınız sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaAllah merak ettim acaba tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa histeroskopi den sonra kendiliğinden mi oldunormal deneme suanda ama mayıs başında başlıckmş tüp bebeğe cnm bnde antibiotik kullanmıştım inşallah güzel şeyler duyarsın cnm:)
aminn cnm tüp bebek tedavisiyle kaldım darısı sana olsun isteyen herkese olsun canım inşallahhhMerhaba tebrik ederim hamile kalmışsınız sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşaAllah merak ettim acaba tüp bebek ile mi hamile kaldınız yoksa histeroskopi den sonra kendiliğinden mi oldu
amin canım inşallahaminn cnm tüp bebek tedavisiyle kaldım darısı sana olsun isteyen herkese olsun canım inşallahhh
peki canım histeroskopi den ne kadar sonra transfer oldunaminn cnm tüp bebek tedavisiyle kaldım darısı sana olsun isteyen herkese olsun canım inşallahhh
benim de öyle olacak bir kere adet oldum sonraki adetimde iğnelere başladım 6. günüm bugün tedavide çarşamba günü opu olacak inşallahaynı doktorda olmadı transfer işlemim cnm değiştirdim o ofisten sonra 3 ay beklicez demişti o ara doktora başka sebeplerden dolayı güvenim kalmadı başka hastanede oldum yani ofisten sonra 1 kez adet oldum 2. adetimde tüp bebek tedavisine başlamıştık
amin inşallah canımhadi hayırlısı olsun canımmm inşlahh tutunur yawrun sana inşallah
Merhabalar bende 6 gün önce rahimde perde ameliyatı oldum kanamanız ne kadar sürdü
Yaaa benim hala kahverengi leke şeklinde devam ediyor tam bir hafta önce ameliyat olmuştum Doktorum normal deri ama insan yine de endişe ediyor5.gün kanamam kesildi canım