• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offffffff gormek ıstemıyorum

poyrazefem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
15
0
0
Ankara
slm kızlar ben 4 senelık evlıyım ama esımı 10senedır tanıyorum sıkıntılı bır surecten gecerek evlendık kaynanam benı ıstemedı kucuk gordu vesayreee

sımdı hala sıkıntılar var artık bunaldım onları gormek bıle ıstemıyorum

esım suan yurt dısınde ve ben annemlerde kalıyorum bır oglum var bırde hamıleyım ne desteklerını gordum ne bırsey ancak sıkıntı yapmayı bılıyorlar nedenmı esım benı koruyor yaaaaaaa zorlarına gıdıyor en son su olay yasandı

esım kuzenı esı ıle bunlar kavga ettıler sacma sapan bırsebepden dolayı kı esım kuzenın esı haklı bunların herzamankı olay buyutmeerı neyse ben genede onlarla gorusuyorum cunku benı ılgılendırmez

kız geldı benden gelınlık tacımı ıstedı bende verdım vay efendım nye verıyorsun yalakasın sen yalakalık yapmak ıcın verıyorsun su bu mantıga baksanıza bızım kotu oldugumuzu bıldıgın halde ne gorusuruyorsun flan dedım o sızın derdınız benım degıl fılan kavga buyudu esım duydu hanı gıdıyoruz dedı esıme dedım onlarda duydu kaynanam hastaydı onlara gelmıstık ınsanlık yaptım geldım oldursen gelmem bır daha dıye kaynanam ordan ne dese begenırsınız OGLUM SENDE BIR LAF DEDIRTMION kıııı bana yalaka dıyen kayınbaba esım restı cektı cıktık geldık ama sınırden delıye dondum yaaaaaa su zamana kadar zaten esımden dolayı sustum

gecen annemı arıyor kaynanam succccc bızde okuttuk buyuttk ev sahıbı yaptık dıo yaaaa ben kredı cekmısım oduyorum bır katkıları yok mantıga bak kayınbabamda eskıden bız okuttuk gelın yıyor demstı mantıga bakarmısınız sankı kaynanam kendı babasından getırmıs evını arabasını yaaaaaa delı oluyorum delı bızım bazen paramız kalmaz annemlerde alırım ben bunların dedıklerıne bak

yuzlerını gormek ıstemıyorum ama esım kotude olsalar aılem gıdelım ne olur dıo suan yurt dısında nısan ortası gelıyor ben asla dedım ama benım ıcın dıo ıstemıyorum gıtmem kızlar ne yapcam ben yuzlerını degıl adlarını duymak ıstemıyorum sen haklısın sonuna kadar arkandayımmmmm senı korurum fılan dıo ama bennnnnnnn ıstemıyorum kendısını gıtsın oglumu gotursun ama ben ıstemıyorum yemın ederım sıkıntı bastı

ya hamıleyım bır gun olsn kızım sen kac aylıksın bebek cınsıyetı nedır demezler komsularım canım ceker dıye yapar eder getırırlerrrrr ama kaynanam benıııııı komsları mısafırlıge gelıyor dıye hızmet edıyım dıye cagırır hamıle halımle kıııı 22 aylık oglum olmasına ragmen

sonrada o bu benım gelınım baskasları gelıp bana bakıyor hasta oldugumda der anneme allahım yaaaaaaa sabırrrrr sen adam olaydında ben bakaydım dımı kı evsız oldkları zaman bır ay bende kaldılar bendne ıyısı yoktu

cok gerginsin anlasilan, yazdiklarinin bir kismi okunmuyor.
aslinda esin seni korudugu icin cokda üzülecegin bir durum yok.
sanirim hamile oldugun icin daha hassassin.
ama sabirli olup kücük evladinla ve hamileliginin tadini cikar.
esin ve cocuklarin senle birlikde oltukdan sonra gerisi cokda önemli dgl..

cok gerginsin anlasilan, yazdiklarinin bir kismi okunmuyor.
aslinda esin seni korudugu icin cokda üzülecegin bir durum yok.
sanirim hamile oldugun icin daha hassassin.
ama sabirli olup kücük evladinla ve hamileliginin tadini cikar.
esin ve cocuklarin senle birlikde oltukdan sonra gerisi cokda önemli dgl..

evet gergınım hemde cok sıkıldım bunaldım bunları dertlerınden kavgalarından

ben gayet uyumlu sakın bırıyımdır ama dayanamıyorum 10 senedırrrr yok okumus almak lazım yok calısan gelın almak lazım yok para para paraaa esım dusunmezlerrrrrr ama ben esım parasını yıyorum dıye dusunurler mantıga bakarmısınız

kendı torunlarını hıccc dusunmezler kucucuk basıyla onlara gıtmek ıstemıyor gıdınce kıyametlerı kopartıyor dusunun sız o bıle anlıyor gergınlıı ıcten sevılmedıgını

esım gıdelım dedı yaaaaaa dıken ustundeyım gelene kadarrrr

eşiniz sizin arkanızdaysa sizi gidelim diye iteklememeli bence
kendi gitsin görsün
sen kendine sıkıntı yapma zorla götürecek hali yok yaa

eşiniz sizin arkanızdaysa sizi gidelim diye iteklememeli bence
kendi gitsin görsün
sen kendine sıkıntı yapma zorla götürecek hali yok yaa

resmen yalvardı cnm bırde bende senı annene gondermem oglumu gostermem dıyo pekde umrumda degıl vallahı onları gormemek ıcın ona bıle razıyım tamam kabul dedım baktım cıkamıyor ısın ıcınden bıraz gorusmeyelım dıyor bu sefer kendısı afganıstandaaaa ben annemlerdeyım delırcem haaaa

gıdersem asla susmam dedım agzıma gelenı sayarım dedım tamam haklı oldugunu yerde konus ben arkandayım dıyor ama sonucta gene gergınlık olucak gıtmemız bır anlamı yok sen dua et ogluma dedım

Eşiniz biraz zamana bıraksa herkes hatasını anlayipta ders alsa belkide birdaha aynı problem yasanmicak... Daha yol bulmadan gitmek nekadar mantikli bilemedim....

Eşiniz biraz zamana bıraksa herkes hatasını anlayipta ders alsa belkide birdaha aynı problem yasanmicak... Daha yol bulmadan gitmek nekadar mantikli bilemedim....

sen haklısın sonuna kadar dıyor ama gıdınce gene aynı olucak agızları durmuyorkı bu zamana kadar sustum sustummm ıcıme attım ama artık dayanamıyorum

tamam esımde haklı anası babası atsın demıyorum dememde dıyemem de ama benı psıkolojık anlamda cok koyu yapıyor yıprandım ama anlamıyor ne yapsam bende bılemedım

gelmesıne 20 gun var nerdeyse ama ben sımdıden ne yapacam dıye dusunmeye basladım

Back