Allahim ne olur isteyene bebek ver demis konu sahibi. Bu cumlesini okuyup da Allah'a olan inancini anlamak cok da zor olmasa gerek...Konu sahibi empati yapsınmış. Peki yorum yazanlar neden empati yapmıyor?
İstemiyor işte istemek zorunda mı?
Allahın gücüne gider falan denilmiş belki öyle bir inancı yoktur arkadaşın.
Hayatımda 3 kere kondom yırtılması başıma geldi. Öyle uyduruk markalar da değildi. Olabiliyor yani yanlış takılması yüzünden içinde hava kaldığında falan. Ben ertesi gün hapı aldım. Konu sahibi alamıyormuş. Buraya çocuğum olmuyor diye yazarları nasıl rahatlatıyorsak üzülme olur vs yazıyorsak bu konuda da kalmazsın belki geç yumurtlamışsındır vs yazıp biraz panik halinden çıkmasını önleyebiliriz. Asla istemiyorum demek asla istemiyorum demektir. Belki 5 yıl sonra ister belki istemez ama şu an asla istemiyorum dediği için bi taşlanmadığı kalmış.
Üstelik bir çocuğu da varmış 2.sini belki bakamayacaklar.
Benim çocuğum yok, o kadar da dikkatli korunuyorum artık, ama başıma bi kaza gelirse ben kesinlikle istemiyorsam gider aldırırım son çare olarak. Konu sahibi umarım hamile değilsindir. Ama öyle olursa da bi çaresi bulunur artık
Hap kullanamıyorum dedin ama doktoruna vajinal halka kullanımını bi sorar mısın?
Allahim bana bebek verme demis. Bu cumlesini okuyup da Allah'a olan inancini anlamak cok da zor olmasa gerek...
Sen beni bilmessinde belki ben seni çok iyi biliyorum.. seni konularımda görmek o kadar güzelki. her zaman mantıklısın her zaman. yorumun için tşkler. vajinal halkayı bi orayım doktoruma. zaten bu ay hamile kalmazsam doktora gidip en etkili ve kullanabilecegim yöntemler hakkında konuşmak istiyorum
Yahu ne yargilamasi. Ben bi mesajim da asla deme allahin gucune gider yazdim. Arkadasin biri de allahin gucune gider demis biri belki inanci o yonde degil demis.. Bnde allaha dua etmis arkadas demek ki inanci bu yonde. Eger inanmasaydi dua da etmezdi demek iatedim.. Anlamadan yorum yazionuzallaha dua ediyo sadece. olursa da allahın takdiri hayırlısı buymuş der geçerim diye yazmış konu sahibi...Ayrıca onuda geçtim kimseyi inancından ötürü bile yargılamak doğru değil..
Ama zaten 2 yasinda bi bebegim var. Ne esim ne ben asla bi daha cocuk istemiyoruz..
Yahu ne yargilamasi. Ben bi mesajim da asla deme allahin gucune gider yazdim. Arkadasin biri de allahin gucune gider demis biri belki inanci o yonde degil demis.. Bnde allaha dua etmis arkadas demek ki inanci bu yonde. Eger inanmasaydi dua da etmezdi demek iatedim.. Anlamadan yorum yazionuz
Öyle tepkiler var ki okuduğum yerde sinir oldum. Her kadın her an çocuk istemek zorunda mı? Herhangi bir sebepten bir çocuğa yetemeyeceğini düşündüğü biranda hamile olmaktan endişelenmesi çok mu ayıp birşey?
Kusura bakmayın ama konu sahibini hamile olmak isteyen bir sürü kadın varken hamile kalmaktan korktuğu için suçlamak, nispet yaptığını iddia etmek terbiyesizlik. Kalkıp hamile kalmak için deli olan, maddi manevi her yöntemi deneyebilecek olan bir kadına yetimhanelerde ailesiz çocuklar varken illa hamile kalmak istemesinin şımarıklık olduğunu söylemekle eşdeğer bir terbiyesizlik.
enteresan..............Allah'a dua ediyor demek de farklı bir bakış açısı, dua edecek insan gider kendisi eder, oraya buraya yazıp da vaktini ve eforunu harcamaz. Paylaşmak istemiş denilse anlarım da dua ediyor demeyin, ibadetle dalga geçmek gibi oluyor o. Dua etmek isteyen insan gider bireysel olarak eder, dini içeriğin yasak olduğu bir forumu bununla doldurmak neyin nesi?
KİB'liyorum ben bu konuyu, kimse kusura bakmasın. Çok fazla dini içerik dolmuş.
o an ki ruh hali asla demesine sebep olmuş demek ki.Hamile olmaktan endişelenmesine kimsenin bişey dediği yok . Sorun bu şekilde başlıp açıp Bu şekilde asla asla die konuşmasından kaynaklanıyor.