nispet olsun dıye galıbaKonunun açılış amacı ne? Burda toplu dua almak için mi?
Bu kadar katı bir şekilde istemiyorsanız kesin bir şekilde korunun. Birden fazla yöntem kullanın.
Ertesi gün hapı niye alamıyorsunuz?
Şuan istemiyorum diyebilirsiniz şartlarınız greği ama asla diyemezsiniz. Büyük konuşursanız allah elinizdekinide alır. Tövbe edin benceAma zaten 2 yasinda bi bebegim var. Ne esim ne ben asla bi daha cocuk istemiyoruz..
Kişiden kişiye degişior demekki enteresan gercekten sana hak veriorum arkadasım rabbime duacı olmk lazım millet tup bebek yoluyla bile hamile kalamıor RABBIM SANADA INSALLAH HAYIRLI EVLAT NASIP EDER INSALLAH GUZEL HABERLER ALIRSINAnaaam
Ben de sabahtan beri insallah regl olmam Allahim gebeyimdir diye yalvariyorum resmen..
Insallah istemediginiz gebelik olmaz..
Bende yalvararak istiyorum ne olur hamile kalım dıe sabah sabah su yazdığını okutmak cıldırttı beni gece Ağlayarak uyuyakaldım canım o kadar acıyodukı meyvesız ağaç gıbı bomboş hıssedıyorum kendımı dün test yapmam gerektı korkumdan yapamadım bıle senın bı cocugun var ıkıncısını keskinlikle ıstemıyoruz Cümleye bakGecen ay baska sebeplerden dolayi hormon testlerimi yaptirmistim doktor her seyin yolunda pldugunu yumurtaliklariminda harika calistigi soyledi( hamilelikten once tembeldi ) bi problem olmadigina tabiki sevindim ama korkuyodum iste. Bi bebegim daha olmasindan o kadar korkuyodumki. Ve maalesef dun iliski sirasinda prezervatif yirtilmis tabi biz is isten gectikten sonra farkettik. Oturdum agladim. Allahim ne olur isteyrne ver bana bebek verme. Ve 2 mayista regl olmustum. Yani tam 17. Gune denk geliyi. Gunumde hic sasmaz.. 28 gunde bir.. istemiyorummm bebek.
Not: ertesi gun hapini neden kullanmiyosun diyenler olacaktir. Ozel bi durumum var. Dogum lontrol haplatini yada ertesi gun haplatini kullanamiyorum. Onun icin korunma yontemimiz prezervatif..
Bide bu tuplerimi ne bagliyolarmis o nasil oluyo zor mu olan varsa hani bi yardim istoyorum. Lutfen hamile kalmiyim Allahimmmm lutfennn