- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Gecen ay baska sebeplerden dolayi hormon testlerimi yaptirmistim doktor her seyin yolunda pldugunu yumurtaliklariminda harika calistigi soyledi( hamilelikten once tembeldi ) bi problem olmadigina tabiki sevindim ama korkuyodum iste. Bi bebegim daha olmasindan o kadar korkuyodumki. Ve maalesef dun iliski sirasinda prezervatif yirtilmis tabi biz is isten gectikten sonra farkettik. Oturdum agladim. Allahim ne olur isteyrne ver bana bebek verme. Ve 2 mayista regl olmustum. Yani tam 17. Gune denk geliyi. Gunumde hic sasmaz.. 28 gunde bir.. istemiyorummm bebek.
Not: ertesi gun hapini neden kullanmiyosun diyenler olacaktir. Ozel bi durumum var. Dogum lontrol haplatini yada ertesi gun haplatini kullanamiyorum. Onun icin korunma yontemimiz prezervatif..
Bide bu tuplerimi ne bagliyolarmis o nasil oluyo zor mu olan varsa hani bi yardim istoyorum. Lutfen hamile kalmiyim Allahimmmm lutfennn
korunmasız ilişkiden sonra ilk 72 saat içinde spiral takilirsa ertesi gün hapıyla aynı etkiyi gösteriyormuş. Aynısı gecen hafta başıma geldi ve bebeğim daha 2buçuk aylık... Ertesi gün hapini 1 hafta emzirmemem gerektigi icin icmedim kızım sadece beni emiyor çünkü. Spiral takıldı adet de oldum rahatladım.
Son düzenleme: