- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 35
4 yıllık evliyim eşimle bi sorunumuz yok çok sukur. Annesiyle de bugüne kadar öyle bi sorunumuz olmamıştı. Anlasabilecegim biri değil ama ayrı sehirlerdeyiz sene de kaç gün görüşüyoruz diye genelde ılımlı yaklaştım hep. Yaklaşık bi hafta bizim evimizde kaldılar. Görümcem de bizimle aynı mahalle de oturuyor. Biraz da onda kaldılar. Elimden geldiğince imkanlar doğrultusunda en iyi şekilde ağırlamaya rahat ettirmeye çalıştım. Buraya kadar sorun yok. Bizim evimizde dus almazlar banyomuz küçükmus nefes alamiyirmus ben yine de sorarım her defasında düş almak isterseniz hazirlayayim diye ama alıştım artık ve bu defa sormadım. Neyse gorumceme gittiler ,sonra bi gece kalmak icin tekrar bize geldiler . Oturduk esim henuz işten gelmemişti naptiniz nasıl geçti vs soruyorum. Bana dedi ki "e napalim işte gittik temizlendik yikandik paklandik geldik. Kız gibisi var mi keşke x de (eşim) kız olsaymis dedim " dedi!!!! Ben şok. Çok gücendim zoruma gitti açıkçası . Dilimin ucuna geldi neyinizi eksik ettim demek aman boşver yarın gidiyorlar zaten diyip sustum. Bi de ağız dalaşına girip eşimi de üzmek istemedim ama ben çok üzüldüm ve eşim anladı bi şey olduğunu ben de anlattım. Boşver takma sen onu dedi. Hala aklımda 3 gun oldu takıldım kaldım. Gittiler ama arayıp evinize vardınız mu demek gelmedi içimden yine buyrun gelin demedim hatta yüzünü bile bakmak gelmedi içimden gayet soğuk bi şekilde yolcu ettim. Böyle olsun istemezdim ama kirildim. Gereksiz alınganlık mi yaptım acaba diye de düşünmüyor değilim??? Sadece eşim arada kalsın istemiyorum..