Offf..Kızlar evinizdeki böceklerle nası başa çıkıyorsunuz:((

Çamaşır suyu ben de kullanırım aslında hatta ev ilaçlanıyor da üstüne..Dediğiniz gibi gerçekten karşılaştıktan sonra öldürmek de bir mesele bunları!Bir tanesinin üstüne böcek ilacı sıkmıştım hiç bana mısın demedi vınnladı geçti yanımdan,büyükler nasıl öldürülür o konuda bile fikrim yok açıkçası!

Biz de bi ara bikmistik elimde surekli elektrik supurgesi geziyodum
Cozumu detanin kirmizi paketli olan bocek yemli tableti koymakla bulduk. Mutlaka tavsiye ederim 3 ayda 1 yenisini koyacaksiniz bocek falan kalmiyor gercekten.

Biz de bi ara bikmistik elimde surekli elektrik supurgesi geziyodum
Cozumu detanin kirmizi paketli olan bocek yemli tableti koymakla bulduk. Mutlaka tavsiye ederim 3 ayda 1 yenisini koyacaksiniz bocek falan kalmiyor gercekten.
Aa teşekkür ederim umuyorum bende de işe yarar:)Hamam böceği miydi peki sizin evdekiler benimkiler kocaman üstelik onlara da etkili olur dii mi?Siz süpürgeye mi çekiyordunuz onlar orada ölmez ki hatta torbada üremezler mi?

Yok tozun icinde boguluyolardi sanirim supurgeye bagli bir ureme olmadi.
Gumus ve hamam bocegiydi ve gercekten buyuktuler etkili olur merak etmeyin ben en son care onu buldum. Dogal yontemler bile ise yaramamisti.Cekmeye calisirken Duvardan bile atliyolardi uzerimize. Neler cektimBir tane varsa ikinci de vardir ve asiri cogaliyorlar bir anda. Dedigim gibi detan tek cozum oldu. Ama ilaci devamli bulundurmaniz lazim.

Biz de çok uğraşmıştık valla eşim bir şirketle anlaştı %100 bitirme garantisi verdiler 350 tl aldılar 1 yıl oldu 2 ilaçlamada hepsi bitti ayy bence öyle bir şirket bul kurtul .Ben eşyalar yerli yerinde duracak olduğnu bilseydim bu kadarda beklemezdim hiç bir eşyanı da kaldırmıyorsun .organik bir ilaç kullandılar ve gerekli birkaç yere koymuşlar biti gitti kurtulduk

Çok teşekkürler bu aklımda yarın bakarım marketlerden:)Evde görünce zaten ben yaklaşamıyorum bile pek umarım yardımcı olacaktır

Buyukleri oldurmek cok zor. Dusun kafasi olmadan gunlerce yasiyor bu hayvanlar. Ölümleri de acliktan oluyor. Esim sevmez tiksinir ben pek korkmadigim icin gorunce cok mesele etmiyorum. Esime gostermeden icabina bakmaya calisiyorum. Benim orumcek fobim var. Genelde onlari nasil uzaklastiracagima odakliyim. Ilaci sıkınca ölüyor Allahtan onlar. Bi de camasir suyunu sevmiyorlar. Kafam rahat ediyor.

Ayni sorun vardi. Esim bi ilac getirmis gece biz uyurken koselere surmus ne kokusu oldu ne bi daha surmeye gerek kaldi o gun bugundur ki 1 seneyi gecti bir daha bocek gormedim evde. Ilacin ismini istersen ogrenip yazayim.

Söylediğiniz tablet gümüş böceğini de bitiriyor mu gerçekten? Biktim artık. Binadan geliyorlar malum evde çoğalıyorlar.

Sanırım tansiyonum düştü!!Ayy ben izleyemem video falan o nedenle buraya sordum!Peki sen sadece 2 tane ile mi karşılaştın şu ana kadar canım yoksa benimkiler gibi hormonlulara da rastladın mı?
3 tane öldürdüm şimdiye kadar (1hafta içinde)

Söylediğiniz tablet gümüş böceğini de bitiriyor mu gerçekten? Biktim artık. Binadan geliyorlar malum evde çoğalıyorlar.
Evet kullandigim donemde onu da gormedim o sekilde farkettim fayda ettigini..banyoda cok fazla oluyordu gumus bocegi
Nerde goruyosaniz o odaya bir tablet yetiyor. 3 ay sonra yenisini mutlaka koyun ama.

eczaneden tarim ilaci alin pompada veriyorlar,ilac konsantre suyla seyreltip kullaniyorsunuz ben eve ilk tasindigimda kullandim 7 sene oldu masallah bir tane yok

cook eskiden ben bekarken butun apartmandaki daireleri kahverengi avusturalya bocegi sarmisti ilaclama sirketinden geldiler adamlar en pis bocegin alman bocegi oldugunu soylemislerdi.simdi sizden okuyunca hatirladim.avusturalya bocegi ilaclamadan sonra bitti gitti bir daha hic cikmamisti.

Cok sukur kurtulduk ama gercekten beterler. Avusturyalilari da mi varmis ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…