Aman çok zararlı sürekli ilaçlama solunum yolları açısından,bilhassa evde küçük çocuk varsaPsikopat derecesinde ilaçlatıyorum. Ayda bir. Hiç görmedim ama yine de hastalıklıyım.
Sürekli yoklar ama bir çıkıyor tam çıkıyorlardüzenli aralıklarla ilaç kullanın. tablet olur başka bişey olur. ama apartmanda varsa ve yuvası kurutulmadıysa zor kurtulursunuz. böcek işi sıkıntı.
Sürekli yoklar ama bir çıkıyor tam çıkıyorlar
Ev de ilaçlanıyor yanı sıra kenar ve köşelere sıkıyor şirket personelleri ama bunlara etki etmiyor olabilir mi çünkü karşılaştıklarım kocamandı!Evi ilaçlatın.Apartmana genel yapılan pek etkili değil.
Ama öyle de sağlık için çok zararlı..Evde gördüklerim normale göre büyüktü baya acaba ilaçtan etkilenmemiş olabilirler mi sizinkiler de büyük mü böyle?hamam böceği ile kalorifer böceği çok benziyorayda bir ilaçlayın madem evi. bi de tabletler oluyor onlardan da koyarsınız. arada böcek çıkması da normaldir ama bence.
bu sene biz de çok çektik. her yer kalorifer böceği.
Hadii yaaIlk evlendigimde yeni bulasik makinemin icinde alman hamam bocegi denilen bocekler uremisti. Sozde ilaclanan her turlu bakimi yapilan bir siteydi ama tasindiktan sonra ogrendim ki kanallarindan geliyormus bunlar. Yeni tasindigim evde de cikmaya baslayinca artik cildiracaktim sinirde agliyordum o derece :) meger bulasik makinesindenmis o zaman anlayabildim.servis makineyi aldi motorunu herseyini temizlediler yenilediler oyle kurtulabildim. Kucuk araliklardan motor kismina geciyorlarmis.Ama kabus gibiydiler gercekten.
Yani bunlarin kaynagini bulman temizletmen lazim.evde biryere illa yuva yapmislardir
İlaçlamacılar sormadımı size ne tür böcekten rahatsızsınız diye.Bize soruyorlar her defasında.Ona göre ilacı ayarlıyorlar.Belki hafif geliyordur kullandıkları ilaç etkisizdir.Ev de ilaçlanıyor yanı sıra kenar ve köşelere sıkıyor şirket personelleri ama bunlara etki etmiyor olabilir mi çünkü karşılaştıklarım kocamandı!
Hadii yaa(şimdilik 2 tane gördüm ama inanın kocamanlardı normalden büyüklerdi siz hiç öyle olanlarla karşılaştınız mı peki?
İlaçlama yapılırken görmemiştim ki o nedenle ayrıca belirtmedim..Bence de ilaçlar onlara hafif geliyor olabilir çünkü normale göre baya büyükler ve ona rağmen çok hızlılar!!İlaçlamacılar sormadımı size ne tür böcekten rahatsızsınız diye.Bize soruyorlar her defasında.Ona göre ilacı ayarlıyorlar.Belki hafif geliyordur kullandıkları ilaç etkisizdir.
Bunun daha büyüğü ve koyu rengi..Ama anlattıklarınız özellikler aynen bunlar için de geçerli..Normalden büyük olmalarına rağmen baya hızlılar..Üzerine ilaç sıkayım dedim bir tanesinin hemen uzadı gitti hayvan bana mısın demedi!Yani öyle büyükleri görünce açıkçası biraz da irkiliyorum öyle büyüklerle karşılaşma da ne yapmam gerekir,siz nasıl hallediyordunuz karşılaşınca hemen kaçıyorlar,ilacı da tınlamıyorlar!!Baslarda 2 3 taneydi.biter falan heralde dedim.oldurmeyeyim hayvanciklari yaziktir falan diye dusundum hatta :)sonra cogaldilar onune gecemedim. Boy boydular tabi anali yavrulu. Işık sevmiyorlar gorunce yaklasinca kaciyorlardi hemen kuytulara. Internete yazinca cikar alman hamam bocegi diye benimkiler onlardi. Eger buysa ilacla falan gecmez kesinlikle hizli uruyorlar
Ama öyle de sağlık için çok zararlı..Evde gördüklerim normale göre büyüktü baya acaba ilaçtan etkilenmemiş olabilirler mi sizinkiler de büyük mü böyle?hamam böceği ile kalorifer böceği çok benziyor
Tatlım yalnız ben apartmana yapılan ilacı demiyorum.Dairenize şahsi olarak yapılanı diyorum.İnşallah yanlış anlatmadım.Dolap içlerine kadar yapıyolar.İki gün silmiyorsun.Hiçbir şey kalmıyor.İlaçlama yapılırken görmemiştim ki o nedenle ayrıca belirtmedim..Bence de ilaçlar onlara hafif geliyor olabilir çünkü normale göre baya büyükler ve ona rağmen çok hızlılar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?