- 4 Ekim 2017
- 83
- 58
- 88
- 38
Büyüklere karşıda etkili, benim evimde de vardı. Bu karışımdan sonra bir daha görmedim, tavsiye ederim.Evet bu daha doğal gibi duruyor,teşekkür ederim..Peki tek girenler onu yiyebiliyor mu ve büyüklere karşı da etkili mi?
Ben de şu tabletleri deneyip olmadı bir ilaçlama firmasına başvuracağımBiz de çok uğraşmıştık valla eşim bir şirketle anlaştı %100 bitirme garantisi verdiler 350 tl aldılar 1 yıl oldu 2 ilaçlamada hepsi bitti ayy bence öyle bir şirket bul kurtul .Ben eşyalar yerli yerinde duracak olduğnu bilseydim bu kadarda beklemezdim hiç bir eşyanı da kaldırmıyorsun .organik bir ilaç kullandılar ve gerekli birkaç yere koymuşlar biti gitti kurtulduk
Off bu nası bir canlıdır ya kafası olmadan yaşamak ne!!Bu arada benim nişanlım da çok huylanıyor:))Örümcekler yine bunlara göre çok daha narin yapılı bunlar hem normalden büyük hem hızlı!!Büyüklerin icabına nası bakıyorsun canım karşılaştığında ilaç fayda etmiyor,çok yaklaşmaya da cesaret edemiyorum açıkçası!Buyukleri oldurmek cok zor. Dusun kafasi olmadan gunlerce yasiyor bu hayvanlar. Ölümleri de acliktan oluyor. Esim sevmez tiksinir ben pek korkmadigim icin gorunce cok mesele etmiyorum. Esime gostermeden icabina bakmaya calisiyorum. Benim orumcek fobim var. Genelde onlari nasil uzaklastiracagima odakliyim. Ilaci sıkınca ölüyor Allahtan onlar. Bi de camasir suyunu sevmiyorlar. Kafam rahat ediyor.
Size zahmet olmazsa memnun olurum gerçektenAyni sorun vardi. Esim bi ilac getirmis gece biz uyurken koselere surmus ne kokusu oldu ne bi daha surmeye gerek kaldi o gun bugundur ki 1 seneyi gecti bir daha bocek gormedim evde. Ilacin ismini istersen ogrenip yazayim.
Yok canım benim neden kızayım öyle olsa direk özeleştiri yaparım bunda kızacak bir şey yok ama inan ev düzeninden asla taviz veren biri değilim..Zaten öyle olsa ürer,sürekli çıkarlar..Ben iki tane gördüm değişik zamanlarda ayy kocamanlardı ilaçla gargara yapıyorlar resmen!!Ya canikim nolur bna kizma yanlis anlama ama yerlerde tezgahta yemek kalintilari birakiyomusun.
Hadii ya bizim tehlike sinyalleri bunlar!!Öldürdüklerin büyükse diğer gördüğün küçükler yavrusu olabilir canım..Bu öldürme işini nası yapıyorsunuz karşılaştığınızda,ilacı sıkınca hemen haza basıyorlar benim o arada aklımı alıyorlar zaten ne kadar hızlılar öyle!!3 tane öldürdüm şimdiye kadar (1hafta içinde)
Tamamdır canım çok teşekkürler:)Bu arada detan yazmistim raid olacak duzelteyim. Okadar cok sey kullandimki birbirine karisti artik
Resim de atayim garanti olsun
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...AC8w8xe7fRezJcj9pjyu03BTRMizq0hNm9-7hMsdIECaw
Yürüyeni bana yetiyor uçanını görsem ne olur düşünemiyorum..Ayy gördüklerimin uçtuğu düşünemiyorum bile o hız ve büyüklükle insanlığın sonunu getirip,dünyanın hakimi bile olabilirler!!evet var ve cok hizlilardi ozellikle mutfak ilgi alanlariydi ayrica buyukleri ucabiliyordu iyyy
Belediyeyi arayın onlar ücretsiz ilaçlama yapıyor ..Benim evimde akrep vardı geldiler ilacladilarSinirlerim bozuldu cidden bu sene ne çektim bunlardan üstelik İLAÇLANAN apartmanda oturmama rağmen yazın çıyan görmüştüm şimdi de ikidir kocaman hamam böceği ama bildiğiniz hormonlular..Şimdilik tek yaşadığım için her görüşümde büyük sıkıntı yaşıyorum,müdahale edecek kimse olmuyor..Bu problemle başa çıkan var mı?Onlarda çekindiğimi anlıyor sanki koca böcükler karşıma geçip alay edeceler neredeyse(
Bu hamam böceğinin böcekler dünyasında ayrı bir saygınlığı var canım:))Hem hızlı hem dayanıklı hem de zekiler..Ben bir tanesinin üzerine böcek ilacı sıktım hayvan gargara yaptı resmen ve hemen bir kaçışı aklımı aldı resmen!!Kocamanlar üstelik,karşılaşma anlarımız baya bir sıkıntılı ya ne yapacağımı bilemiyorumİki gün üst üste murfakta tahta kurusu yakaladım. Mutfağın kullanılmayan başka bir gideri var, oradan geliyor büyük ihtimal. ( Bu eve yeni taşındım ) raid böcek ilacı almıştım örümcek felan görürsem diye , korkuyorum biraz o hayvandan. Onunla mudahale ettim. Anında cortingen. Görebileceğim yerlere, o giderin etrafına, tezgah altına hep sıktım. Daha sonra eşim eczaneden karıncalar için ilaç almıştı ama her böceğe etki ediyor. Suyla karıştırılıyor. Onu sıktım iki gun arayla. Şuan kayboldular. Kurtuldum sanırım. Hamam böceğine ne etki eder bilmiyorum. Teyzemler İstanbul'da yaşıyor. Bahçeli bir evleri vardı seneler önce, öyle çoktu ki o böcekten, insandan da korkmuyolar. Baş edemediler taşındılar. Gelebileceği yerlerin önünü kesin. Her yere bakın dip köşe bucak. Nerden geliyorsa oraya müdahale edin. Anca öyle biter herhalde. Eşimin aldığı ilacın adı shock out. Siyahlı mavili kutusu var. Sıvı bir madde. Raid A101 de var bu arada. 6 lira. Dene bence.
Bu konuda biraz caniyim ne yalan söyleyeyim. Büyük fırçayla kıstırıp bi kaç kere basıyorum üstüne o debelenirken peçeteyi üstüne kapatıp basarak eziyorumHadii ya bizim tehlike sinyalleri bunlar!!Öldürdüklerin büyükse diğer gördüğün küçükler yavrusu olabilir canım..Bu öldürme işini nası yapıyorsunuz karşılaştığınızda,ilacı sıkınca hemen haza basıyorlar benim o arada aklımı alıyorlar zaten ne kadar hızlılar öyle!!
Geçmiş olsun peki sürekli mi akrep çıkıyordu yoksa bir sefer mi gördünüz?Belediyeyi arayın onlar ücretsiz ilaçlama yapıyor ..Benim evimde akrep vardı geldiler ilacladilar
Oyyyhh!!yazık hayvanlar rahatsızlanmasın sonra onlar her yerde geziyor,mikrop taşıyorlar!Böceklerden o kadar korkuyorum ki anlatamam. Şimdi de düşününce bir tuhaf olduuuum.
Komşumuz yıllardır açmadığı bodrumunu bir bakayım deyip açmıştı. İçeride hamam böcekleri üremiş meğer. Bütün apartmana yayıldı. Apartmanı ve evleri tek tek ilaçlattık. Sonunda geçti.
Eve giren böcekleri öldürmek için kedimi kullanıyorumHemen alıp kırp kırp yiyor
Benim hiç o kadar yaklaşacak cesaretim olmadı büyük oldukları için sen baya cesursun arkadaşım:)Ama anlamadığım buradakiler roket gibi sen üstlerine peçeteyi koyduğunda kaçmıyorlar mı bizim buradakiler hememn pıtı pıtı kuytu köşeye giriyor!Bu konuda biraz caniyim ne yalan söyleyeyim. Büyük fırçayla kıstırıp bi kaç kere basıyorum üstüne o debelenirken peçeteyi üstüne kapatıp basarak eziyorum
Oyyyhh!!yazık hayvanlar rahatsızlanmasın sonra onlar her yerde geziyor,mikrop taşıyorlar!
İlk aşamada böyle jel,tablet gibi çözümleri düşünüyorum büyüklere de etkili oluyor mu peki..Önemli olan eve girmemeleri ben karşılaştıktan sonra zaten geçmiş olsun,bunlar eve girmelerini önlüyor mu?Jel ilaç.
Alın pervazlara uygulayın. 3 günde büyük küçük hormonlu hormonsuz hepsi yok olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?