yaseminin kafasındaki en büyük mesele,onunla birlikte olmuş olması.
bu yüzden vazgeçemiyor.
korkularını daha önce söylemişti.
başka birisine bu gerçeği söylemeye cesareti yok,korkuyor.
belki kendisi de farkında değil ama onu kendisine kurtarıcı olarak benliğine oturtmuş.
sözlüsü olacak dengesiz de gel dediğimde gelecek,git dediğimde gidecek bir kız olarak görüyor.
yasemin senin adına hepimiz burda sinir oluyoruz.
kimse kimsenin hayat sebebi değil.
uzaklaşmazsan seneye de aynı durumda olacaksın.
kendine hayatta mutlu olma şansı neden vermemekte direniyorsun canım?
biraz zaman ve sabırla mutlu olacağına neden inanmıyorsun?
arkadalar hangi konu hakkinda konusuyorsunuz
5 ay degıl canım onun en uzun gıdısı ıkı ay surmustu oda ılk tanıstıgımız zaman yoksa 15 gun sonra falan arıyodu ama taviz konusunda cok haklısınız dünyamın merkezıne koydum onu ve onada bunu sureklı soyledımcok pişmanım :14
Tamam özeti belkı bu ama ben hiç mi sevmiyorum bu adamı ya da sevmemiş miyim ?
seviyorsun ama o seni sevmek,mutlu etmekten çok üzmeye çalışıyor.
daha önceki konundan ondan nefret ettiğini hatırlamıştım,öyle kalmış aklımda.
vazgeçemiyorsan yapacak tek şey senin istediğin gibi davranması için dua etmek.
YA vazgectım zaten ben aksini söylemiyorum yanı en azından mutlu olamıycagımı düşünuyorum ve bılıyorum ben suan sadece 1,5 yılımı özlüyorum onla gecen her sey cok guzeldı nasıl böyle oldu anlamıyorum
YA vazgectım zaten ben aksini söylemiyorum yanı en azından mutlu olamıycagımı düşünuyorum ve bılıyorum ben suan sadece 1,5 yılımı özlüyorum onla gecen her sey cok guzeldı nasıl böyle oldu anlamıyorum
bilmiyorum ama ben şuan sadece cok mutsuzum onla barıstıgım zaman eskısı gıbı olamıyorum o olmayıncada eskısı gıbı olamıyorum ne onu ne baskasını ıstıyorum ama bazende keske bunlar yasanmasaydıda eskısı gıbı olsaydı her sey dıyorum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?