• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf dertlerim bitmiyor

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
kızlar konumu az cok bılıyosunuz dur bır sözlüm vardı ve 5 ay önce söz atmıstım cumartesı gunu bana bır mesaj atmıs senı cok üzdüm hakkını helal et bende tamam yazdım gerı sadece antidepresan kullandıgım ıcın cok uykum vardı kavga falan etmek ıstemedım sonra gerı cok mu mutsuzsun bensız yazmıs bende en az senın kadar mutluyum ama uykum var uyuycam yazdım sonra ben uyuyamıyorum nasıl uyuyosun demıs mesajda bende dedımkı cok basıt alıyorum uyku hapını yatıyorum tavıye ederım sanada dedım bu ben senı sevıyorum ama düğüb falan kaldırcak gucum yok aıle arasında nısan yapalım nıkah salonuna cagıralım nıkah kıyalım dedı bende kabul etmedım sonra bu dedıkı sen bılırsın bende bır aya kalmaz hatıce dıye bır muhendısle nısanlanırım ablası bır tane polisle tanıstırmız kız demıs benım ıstanbula donmem lazım bır tane ögretmnele tanıstırmıs nısan atmıs bunlar ıcıne sınmemıs ama bır tane hatıce varmı muhendıs eskısehırde o bu sartları kabul edıyomus sadece nısana bır de nıkaha gelırsın demıs ben kendımı ne sanıyomusum bunları kabul etmıyomusum koyden mı kız alıyomus hatıceyı alırmıs ondan hoslanıyomus benı sevmıyomus bu ne oluyor sımdı :50:

he sonra ben bıde agzını yoklamak ıcın dedımkı tamam ewraklarımı verıyım tahkıkatı baslat aramızda nıkah yapalım hemen ew tutalım oturalım hıc nısana falanda gerek yok tamam olur dedı dedımkı hatıce ne olcak hanı sevıyodun onu benı sevmıyodun terkederım onu sona yalan soyluyosun yok oyle bırı sartlarını kabul ettırmeye calısıyosun dedım dedim bıde bakıyım ne dıycek dıye ıste ne olur ewlenelım tamam her sartını kabul edıyorum dedım o tamam dıyınce yalancısın ıste falan dıye basladım ben dıyorkı sadece nıkah yapalım dıye yalvarcaksın :37: anlamıyorum ben bu konusmalardan bır sey cıkarabılenınız var mı dengesız oldugunu cıkardım ben arkadasın sadece

bence kafayi yimis hafiften.. bence seni hala seviyor istiyor ama ayni zamandada ugrasmak istemiyor oldu bittiye getirmek istiyor..
ayni hesap hem helallik istiyor üzdüm diyor ama yine ayni seyi yapiyor.. cikis yolu yok yani..
blöf yapmis bes belli, hatice matice yok ortada aklinca seni kiskandircak deli edecek sende kosa kosa ona döneceksin "ne olur ben seni hala deli gibi seviyorum haticeyi birak beni al" demeni bekliyordu sanirim :52: kafasini sabah sabah biyere vurmus olabilir.. :1: bence hic orali olma böylelerin ipiyle kuyuya inilmez.. dengesiz sey..:64:

bence kafayi yimis hafiften.. bence seni hala seviyor istiyor ama ayni zamandada ugrasmak istemiyor oldu bittiye getirmek istiyor..
ayni hesap hem helallik istiyor üzdüm diyor ama yine ayni seyi yapiyor.. cikis yolu yok yani..
blöf yapmis bes belli, hatice matice yok ortada aklinca seni kiskandircak deli edecek sende kosa kosa ona döneceksin "ne olur ben seni hala deli gibi seviyorum haticeyi birak beni al" demeni bekliyordu sanirim :52: kafasini sabah sabah biyere vurmus olabilir.. :1: bence hic orali olma böylelerin ipiyle kuyuya inilmez.. dengesiz sey..:64:

telefonda hatıce dıye bırı kayıtlı aksam bakıcam dedım kamereda gosterdı dedıgı tek mantıklı sey ablamlara uydum sonra toparlanamdık nasıl boyle bır sey yaptım bılmıyorum senın ısteklerın cok fazla 8 bılezık degıl 6 alsam ne olur dugun yapmasak nıkahtan ewlensek ne olur onlar kabul edıyor sen nıye etmıyosun dedım onlarla ewlen o zaman tamam bu son sansın kabul etmezsen bır aya hatıceyle nısan yaparım dedı

güle güle,nikahına benide davet et :47:de

ye gercekten olmusmudur o kızı gormeye Eskısehıre gıtmıs mıdır yoksa gercekten yazıyor mu anlamıyorum ben offfff durduk yere arayıp beynımı bulandırıyor gıt ewlen neymıs son konustugumuzda ben cok aglamısım ne dese kabul etmelıymısım cok agladıgım ıcın bu son sansımmıs onuda kacırmısım

1- sen gerçekten maddi isteklerde bulundunmu 8 bilezik gibi eğer bunlar alınmadığı için ayrılmışsan suç sende ve onu gerçekten sevmiyorsu
2- başkasıyla evlenmeye niyeti olsa gider evlenir sana haber vermez
3- bunları kesinlikle sen kıskan ve ona dön diye yapıyor
4- eğer böyle biri var ve nişanlanırsa sadece sana olan inadından ve seni kıskandırmak için yapmıştır

saçmalığa bak insan bir kişiyi sever bu düpedüz yalan sölüyo öle biri yok gibi geldi bana..
eger bu sölediklerini uygun bi dille söleseydi belkide kabul edecektin ama bu tarz konusması tahdit falan etmesi midemi bulandırdı..
hayırlısı olsun cnm bnm akışına bırak bence seviosa zaten seni seçer.ama sırf düğün bilezik için başkasıyla nişanlanacaksa bırak gitsin.. kimi ucuza getirirsem die düşünüyo bu apti..
tmm belkide maddiyatı yetişmiyodur bunlara ama tatlı tatlı söle be adam bu şekilde kim döner sana yaa...

Son düzenleme:
1- sen gerçekten maddi isteklerde bulundunmu 8 bilezik gibi eğer bunlar alınmadığı için ayrılmışsan suç sende ve onu gerçekten sevmiyorsu
2- başkasıyla evlenmeye niyeti olsa gider evlenir sana haber vermez
3- bunları kesinlikle sen kıskan ve ona dön diye yapıyor
4- eğer böyle biri var ve nişanlanırsa sadece sana olan inadından ve seni kıskandırmak için yapmıştır

maddi istek derken sözde kesi yapılıyor ya işte altınlarla ılgılı o zaman bız sozden once konustuk 8 yapalım mı dedım ben ona tamm dedı bende baba tamm dedı sen ıste alıcakmıs dedım bu yanı bunun dısında ben demedım bana yat al kat al dıye gercekten oylemı ya benı resmen tehdıt edıyor bıde ben bunla bir seyle yasadım dıyo ortada kaırsın dıye korkuyorum ne demek bu ya cıldırtcak benı

kızım ben anlamadım ki sizi...siz severken birbinizi düğün altın için ayrıldınız oda hemen nişanlımı aramaya başladı....sizinki baştan olmamış bence...sen bilirsin ama sevgide ne maddiyat nede başkaları olur....evlensin gitsin, sende bak yoluna..artı madem bitti sen neden cevap yazıyorsun ki...oda hata, adamın aklında hala aklı bendedir diye düşünmüştür.

saçmalığa bak insan bir kişiyi sever bu düpedüz yalan sölüyo öle biri yok gibi geldi bana..
eger bu sölediklerini uygun bi dille söleseydi belkide kabul edecektin ama bu tarz konusması tahdit falan etmesi midemi bulandırdı..
hayırlısı olsun cnm bnm akışına bırak bence seviosa zaten seni seçer.ama sırf düğün bilezik için başkasıyla nişanlanacaksa bırak gitsin.. kimi ucuza getirirsem die düşünüyo bu apti..
tmm belkide maddiyatı yetişmiyodur bunlara ama tatlı tatlı söle be adam bu şekilde kim döner sana yaa...

ay bıde demesın mı kabul ettın ettın sen ceptesın zaten ben gıder hatıceyle nışanlanırım kıyamıyorum ona senın kadar guzel degıl ama olsun mantıklı demesın mı küt dıye düşcem anlatırken bıle sankı ben bunları sordum salak polis bulmuslar ögretmen bulmuslar benı sevıyo dıye bana dönmus ama olmuyomus anlasamıyomus benle maddı yonden hatce daha mantıklıymıs delı ya sınırlerımı bozdu bulasma bana dıyor bulasmıyorum kendı bulasıyor

kızım ben anlamadım ki sizi...siz severken birbinizi düğün altın için ayrıldınız oda hemen nişanlımı aramaya başladı....sizinki baştan olmamış bence...sen bilirsin ama sevgide ne maddiyat nede başkaları olur....evlensin gitsin, sende bak yoluna..artı madem bitti sen neden cevap yazıyorsun ki...oda hata, adamın aklında hala aklı bendedir diye düşünmüştür.

bılmıyorum kı nasıl sevgı aşksa bööööö zorla bulastırıyor benı kendıne ya

ya güzelim koy ver gitsin şimdiden bu kadar saçmalayan bir adamla nasıl bie ömür geçirirsin adam ne olduğunu açık açık gösteriyo dengesiz.yine senin seçimin tabi ama çok zor ve mutsuz bir hayatın olur bu denli dengesiz bir adamla hayatı boyunca kabul ettirmek istediği herşeyde blöf yapacak.seni seviyo belli ki aklınca kıskandıracak ama yolu yanlış adam gibi seni arasa seni sevdiğini söylese ve düğün yapacak durumu olmadığını ama seninle evlenmek istediğini söylese çok daha mertçe olur

ya güzelim koy ver gitsin şimdiden bu kadar saçmalayan bir adamla nasıl bie ömür geçirirsin adam ne olduğunu açık açık gösteriyo dengesiz.yine senin seçimin tabi ama çok zor ve mutsuz bir hayatın olur bu denli dengesiz bir adamla hayatı boyunca kabul ettirmek istediği herşeyde blöf yapacak.seni seviyo belli ki aklınca kıskandıracak ama yolu yanlış adam gibi seni arasa seni sevdiğini söylese ve düğün yapacak durumu olmadığını ama seninle evlenmek istediğini söylese çok daha mertçe olur

Ya madem bulmus bırını sevıyomus evlensın dımı benle ne ugrasıyor daha bıde bana benle ewlenmezsen ortada kalırsın dıyor ya psikolojımı ıyıce bozuyor yemın ederım delısın sen dıyor

ay bıde demesın mı kabul ettın ettın sen ceptesın zaten ben gıder hatıceyle nışanlanırım kıyamıyorum ona senın kadar guzel degıl ama olsun mantıklı demesın mı küt dıye düşcem anlatırken bıle sankı ben bunları sordum salak polis bulmuslar ögretmen bulmuslar benı sevıyo dıye bana dönmus ama olmuyomus anlasamıyomus benle maddı yonden hatce daha mantıklıymıs delı ya sınırlerımı bozdu bulasma bana dıyor bulasmıyorum kendı bulasıyor
ya siz şakamısınız arkadaşım allah aşkına yazdığınız msj larda konuşmalarınızda
mantıklı hiç bir şey göremedim ben bırak sana adammı yok bu adam
kafayı yemiş hala anlamıyormusun ne demek şart koşmalar başkalarıyla evlenmekle
tehdit etmeler yazık size gerçekten neden kendinizi bunu yapıyorsunuz sen ceptesin demiş
size bu nasıl bir cümle siz gerçekten bulaşmak istemezseniz
bulaşmazsınız onunda size bulaşmasını engellerseniz ama sizde bu durumdan memnunsunuz
anladım kadarıyla:37::37:

ya siz şakamısınız arkadaşım allah aşkına yazdığınız msj larda konuşmalarınızda
mantıklı hiç bir şey göremedim ben bırak sana adammı yok bu adam
kafayı yemiş hala anlamıyormusun ne demek şart koşmalar başkalarıyla evlenmekle
tehdit etmeler yazık size gerçekten neden kendinizi bunu yapıyorsunuz sen ceptesin demiş
size bu nasıl bir cümle siz gerçekten bulaşmak istemezseniz
bulaşmazsınız onunda size bulaşmasını engellerseniz ama sizde bu durumdan memnunsunuz
anladım kadarıyla:37::37:

alakası yok valla gıtsın ewlensın kımle ewlenıyosa nıye benı arıyıpta boyle aptal saptal seyler soyluyor anlamıyorum ya demekkı hayatında boyle bırısı gercekten var olmasa bu kadar yazamaz ya da hayal gucu gercekten kuvvetlı ıyı yazıyor ne yaparsa yapsın ama hanı sevıyoduya oyle dıyodu neymıs sevıyomus ama ben le konusunca ben cok soru soruyomusum tum sevgısı bıtıyomus

alakası yok valla gıtsın ewlensın kımle ewlenıyosa nıye benı arıyıpta boyle aptal saptal seyler soyluyor anlamıyorum ya demekkı hayatında boyle bırısı gercekten var olmasa bu kadar yazamaz ya da hayal gucu gercekten kuvvetlı ıyı yazıyor ne yaparsa yapsın ama hanı sevıyoduya oyle dıyodu neymıs sevıyomus ama ben le konusunca ben cok soru soruyomusum tum sevgısı bıtıyomus
o zaman engel olun aramasına eğer sizde istemiyorsanız
görüşmeyin bir daha çıkmayın tlf larına gerekirse numaranızı
değiştirin ama size tevsiyem kesinlikle uzak durun böyle bir
adamdan ne eş ne başka hiç bir şey olmaz kendinize yazık etmeyin
bence tabi gerçekten seven adam böyle asla davranmaz kendinize kastınızmı var allah aşkına

o zaman engel olun aramasına eğer sizde istemiyorsanız
görüşmeyin bir daha çıkmayın tlf larına gerekirse numaranızı
değiştirin ama size tevsiyem kesinlikle uzak durun böyle bir
adamdan ne eş ne başka hiç bir şey olmaz kendinize yazık etmeyin
bence tabi gerçekten seven adam böyle asla davranmaz kendinize kastınızmı var allah aşkına

numaramı degıstrmem ır seyı degıstırmıyor gercekten boyle bırı varmıdır hatıce dıye acaba

numaramı degıstrmem ır seyı degıstırmıyor gercekten boyle bırı varmıdır hatıce dıye acaba
ya bunun ne önemi var arkadaşım olsa nolur olmasa nolur
siz bu adamdan ayrılamıyorsunuz anlaşılan yazdıklarınızdan bu
anlaşılıyor yapıcanız şey o zaman kabul edin tekliflerini oturun aşağı
daha ne dienirki bu durumda ya ben anlamıyorum bu kadar kör nasıl
olunur bu adam sizi gerçekten sevse böylemi davranır allah aşkına
adam resmen dalga geçiyor sizde buna izin veriyorsunuz
son olarak dediğim gibi siz bu adamı istiyorsunuz madem evlenin gitsinn

Back