• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf ayrilik uzadikca uzuyor ....

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar, belki hatirlayaniniz olur, cezaevinde erkek arkadasim var, cezaevi degilde, disiplin ve egitim amacli bir yerde.Küsüp ayrilmistik, tekrar baristik, hersey unutuldu, fakat sevgili degiliz. Telde görüsüyoruz, cogu kez birbirimizden hala cok hoslandigimizi söyledik, tekrar bir iliski konusu cok kez acildi, yani birbirimizden kopamiyoruz.
Normalde kasim ayinda cikicakti, ama icerde bi seyler olmus, cezasi uzayabilirmis,bu durumda seneye cikabilir, o yüzden bana diyorki benimi bekleyeceksin, ben iyi biri degilim, baskasini bulabilirsin.Onu ziyaret etmek istiyorum, karsi cikiyor,onu o sekilde o ortamda görmemi istemiyormus.En büyük korkum ise eger cep telefon kullandigi anlasilirsa, telefon elinden alinir, o zaman irtibatimiz kesilir, bi dahada bi araya gelemeyiz.
Simdi ben ne yapayim bu durumda, onu nasil ikna edeyim ki ben ...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence herşeyi akışına bırakın hiçbirşey zorlamayla olmaz.bide her insan sevdiğinin o durumda görmesini asla istemez o konuda çok haklı.

Back