Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası off nasıl acı bir ölüm

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
allahım kımseye yasatmasın cok acıı
bu nasıl bır ıhmaldır anlam veremıyorum
yavrularımız kımlere emanet
paranoyak olucam yakında sırf bu haberler yuzunden

senağlama offf ya çok üzüldüm..daha 5 dk. önce Çin'de manyağın biri anaokulu basıp öğretmen ve 7 öğrenciyi öldürmüş..ona üzülürken şimdi de bu..senağlama

ne desek boş içim titredi boğazım kilitlendi rabbim sabırlar versin
offf ya hepimizin evlatlarını korusun allahım onların acılarını göstermesin inşallah bize
düşünmesi bile beni mahvetmeye yetiyo

Bizim bile içimiz bu kadar acıyor ..
ailesini düşünemiyorum bile.. allah sabırlar versin
ne kadar güzel bir yavru..
neden anaokulundaki çocuk tek başına lavaboya gönderiliyor anlayamıyorum sınıf annesi ablası vs. yokmuymuş ya..

gerçektende lavabonun kırılan parcaları jiletten keskin oluyo
annemden biliyorum abdest alırken ayağını dayadığı lavabo düşüp kırılmıştı o zaman küçüktüm ama hatırlıyorum ayak parmaklarının üstü kesilmişti komşumuz pansuman yapmıştı
çok tehlikeli lütfen oynayan sağlam olmayan lavaboları onarın sonuç cok kötü olabiliyo

canım efe mekanın cennet olacak biliyorum ama anan baban bu acıya nasıl dayanacak işte onu bilemiyorum sen sabrını ver ya rabbim

Allah anne ve babasına sabır versin...başka ne denir ki efe gitti bir daha dönmeyecek hiçbir şey
bu gerçeği değiştiremez artık

allahım çok kötü oldu içim canım bnm ya kıyamam allahım ailesine sabır versin nasıl bir acıdır bu (((

ne umutlarla içimizde onları büyütüyoruz 6 yıl dile kolay anneyle babayla bir bağ oluyor ama arkadaşında dediği gibi vadesi geli,nce herşey bahane ( ÖLÜM GELıNCE BU CANA BAŞ AĞRISI BıR BAHANE)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…