Off!kadn seninle Cehennemde bile yanyana olmak istemiyorum o kadar gcm sana

Hayir Yelizcim, sakin kendini ezdirme.....Saygini bozmadan, uslubunu bozmadan her zaman hakkini savunabilirsin..

Inanki ne erdem icin nede baska bir erkek icin degmez kendinden bu kadar ödün vermeye.

Tabikide sen kötü bir insan degilsin, hepimiz zaman zaman yasadiklarimizdan dolayi öfkelenebiliyoruz, agzimizi bozabiliyoruz, nefret edebiliyoruz.....bunun kadar dogal ne olabilir.

Seni bilen biliyor bosver güzelim.....Madem kocan bu tatil olayini artik kafasina takti illede bu durumda iken gidecek, sende bundan sonra keyfini cikarmaya bak.....git güzelce alisverisini yap tatilini yap ve hic birini umursama...

Sevgiler...

Yelizzzzz ne takarsın kafana güzel yelizzz madem onlan ve eşin parayı dert etmiyor sende dert etme gülsüm arkadaşımızın da dediği gibi git alışveriş yap kendine ciciler al harca parayı sende ondan sonra git tatiline ye iç keyfine bak be güzelim bu dünyaya bir dahamı gelecen biraz relax ol güzelim boşverrrr

Hadi sana iyi alışverişler ve keyifli tatillerrrrr

Bence arkadaşımızın sıkıntısı erdemin parayı veriyor olması diil. Buda onun için sıkıntı tabi ama mantıklı bir sıkıntı olduğu için bunu öne sürüyor.
Bence Yelizcim senin derdin kayınvaliden ve diğer aile fertleriyle birlikte tatil yapıcak olman.
Bu tür durumlarda ilk rahatını düşündüğünüz şey maneviyatınızdır çünkü. Maddiyat kesinlikle sonra gelir ve en öne kurulmuş gibi yaparsınız.
Beraber tatile çıkma fikri yemiş bitirmiş seni.
Eşin seninle başbaşa tatile çıkıp, bu bahse konu sözde tatil için harcayacağı parayı ailesine verseydi eminim bu kadar sinirlenmezdin :dance:
Hoş biz yazıyoruz ama belkide şu an tatildesin ve kayınvalidenle güneşleniyosun kim bilir :)

anladığım kadarıyla ,
eşinin ailesi(senin tabirnle iğrenç insanlar) seni istememişelr 6 sene boyunca bunlarla uğraşmışsın yani 6 senede bu srounları resmen hatmetmişsin
sonunda düğün dernek evlenilir düzelirler deip evlenmişsinmişsin
şimdide sorunlar hala devam ediyor diyorsunki bi çocuğum olsun belki üzerime bu kadar gelmezler. bende diyorumki bu ne acele zamanlaman bence çok yanlış.
borç harç sıkıntı içindeyiz diyorsun ama daha hamile olduğunu anladığınız zaman hemen araba alıyorsunuz bide onun borcu var ,sen eşine alışveriş yapalım diyorsun oda ailen yardım etsin filan diyor sonrada ailemle tatile gidelim diyor .
şimdi canım düzelir düzelir dediğimiz şeyler malesef düzelmiyor.sen resmen bile bile lades demişsin 6 senenin sonunda evlenince melekmi olacak sandın bu insanlar , bu akdar borç içinde elimizde 200 tl kalıyor diyorsun ve aile sana hala alışamamışken sorunlar yaşıyorken bütün bunların üstüne bebeğin sıkıntısını neden üstlenmek istiyorsun.

onlar kesin hatalı yani çocuğunuz olmaz demeleri bunlar gerçekten çok üzen şeyler ama sende bence çok masum değilsin kadın git bikini al demiş diyorsunki ben aile içinde nasıl bikini mayo giyecem canım denize daha önce neyle giriyordun yada neyle girmeyi planlıyorsun.ve kadın bikini al deesinin altında benim vücudumla dalga geçmek içinmi acaba diyorsun.
çocuk işini iyice düşün ve acilen eşini ikna et çalışma konusunda bu sorunlarla kendine çok zarar veriyorsun(erdem yani adının sahibiyse erdemli davaranıp eşinin çalışmasına müsade etmelidir zaten izin vermemsi bile çok ilginç)

canım şunuda söyleyim öfken biraz kafanı karıştırmış yaşadığını sen bilirsin tabiki,
ama kendi ailen için onların kokusu olmadan yaayamam ben diyorken eşinin ailesine bin dereden su getiriyorsun.
en vahimide şu bizde misafir bir yer bin rızk bırakır gider derler.ben sana pintisin misafir istemeyen biriisn demiyorum sakın yanlış anlama ama sırf kayınvaliden yemeğe araba için aracı olan kişileri çağır dedi diye bu güzel davranışı bile kötü olarak görüyorsun.
lütfen kafanı topla bu kadar kin biriktirme içinde lütfen sana zararı çok fazla eminol.

ya bu konuyu ben açtım sandım
tek fark bendeki kayınpeder
çok iyi anlıyorum seni çokk

Allahım sen büyüksün yarabbim...
kız burada rahatlamaya çalışıyor,birisi bişeye takmış.öbürü başka bir konuya takmış...
kimse hiçbirşeyi yaşamadan bilemez..uzaktan herşey herkese kolay gelir..
ama lütfen biraz anlamaya çalışın,empati kurmaya çalışırsanız eger anlarsınız sanırım...
arkadaşlar ben kimsenin avukatı falan degilim ama bazı yazılanlara çok sinirlendim...
igrenç lafına ammada takmışsınızz...
herkes böyle konuları okuyunca kendini sütten çıkmış ak kaşık sanıyor sanırım...
hepimiz sinirlenince birşeyler söyleriz.eminimki mızmız arkadasımız onların gidipte yüzüne böyle birşey demez yani...bayılıyorsunuz herkesi rencide etmeye...
düşünün ki yeni evlisiniz...eşinizin ailesi sürekli köstek oluyor...
anası eşinizi kandırıp tatile çıkmak istiyor ve gelini balayına bile gitmemişken...
bence bu bile sizi sinirlendirmeye ve agzına geleni saymaya yeter..digerlerini saymıyorum bile...
lütfen biraz önyargıdan uzak duralım...

katılıyorum... o tarz yorumlara bende çok sinirlendim..ne yaşadığını bilmeden etmedenlmaz:..herkes melek,onlar hiç sinirlenmiyorlar,hayatlarında hiç çileden çıkmamışlar galiba..neyse uzatmayalım en iyisizemuszemus

slm kızlar yorumlarınız cok tesekkur ederım sızlerın dedıgı gıbı yapıyorum alısverısıme gıttım ole onların onune cıkmasamda bıkınımı bıle aldım gercı adet oldum sansa bak yaaaaa neyse erdemı cok mutlu goruyorum tatıl fıkrı ıcın o yuzden bırazda olsa yumusadım dıyebılırım annem yemın ettırdı erdem ıcın orda surat asma keyfını cıkar dıye annemı dınlemedıgım zamanlar hep kotu seyler oluyor o yuzden dınlıyecem

bazı arkadaslar benı savunmus bazıları benı haksız bulmus derınsu arkadasımın dedıgı gıbı yasanmadan anlasılmıyor bundan emın olun ben 6 sene ugrastımmmmmmmmm pekı neden erdemmmmmm ıcın erdemı sevdıgım ıcın bunları bıldıgım ıcın katlandımmmm erdemdende aynı seylerı beklıyorum ama o benımle balayına cıkmakdansa aılesıyle cıkmak ıstıyor bu ne kadar garıp bır durum bana acıklamasını bıle yapamıyor susuyor kalıyorrrrrr

pazar gunu kahvaltıya cagırdım kayınvalıdemı dehset bır sofra hazırladım gelmedııııı ıkı kez aradım gelmedı ben elımden gelenııııııı yapıyorum onlar bana agzılarına geldıklerını akıllarına geldıklerını soyleselerde

neyse ben adet oldum normale dondum ya erkenden bu cok sevındırıyor benı

Tatilde eğlen tabi ama evin maddi güvencesi kadının insiyatifinde bence. Erkek ne olur ne olmaz gelecek ne getirir diye düşünmez boşuna dememiş büyükler "Yuvayı dişi kuş yapar" diye bunun için sen dikkatli olacaksın. Önce evde kontrolü eline al ailenden gelenlerı kes ve bunu kararlı bir şekilde yap. Annen elinde poşetlemi geldi gözünün önünde poşetleri sokağa koy güzelce izah et anne sen böyle yaptıkça beni ezdiriyorsun onlara değerim düşüyor diye. Kesinlikle taviz verme bu konuda. Eve giren çıkan belli olsun. Erdemin bile alışmış baksana annenden al diyor öyle dediği anda sen erkek değilmisin onlar alacaktıda ben seninle niye evlendim de. Erkek kadının sorumluluğunu üzerinde hissetmezse saygısı olmaz ve de sonradan olumsuz durumlar çıkar çok ciddi bir durum bu. Sonra eşine kesin ültimatom ver şu şu davranışları yaptıkları sürece ben onların evine gitmem de ve bu konuda kararlı ol. Eşini seviyorsun belli Allah daim etsin ama bu yaşadıkların sağlığına herşeyine zarar verir. Kayınpederin evini kontrol ediyormuş onun içinde şu fıkra aklıma geldi. "GeLin kaynana karşı karşıya oturmuşLar
Kaynana;
-GeLin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anLayaLım demiş.
GeLin de;
-Tabi anne konuşaLım demiş.
Kaynana başLamış anLatmaya.
-Aman kızım benim üç haLim vardır dikkat et.Saçıma güL takmışsam; neşeLi oLurum.Her yoLa geLirim.
KuLağımın arkasına güL takmışsam havamda oLmam,çok ısrarcı oLma.
Eğer ki yakama güL takmışsam sakın etrafımda doLaşma çok sinirLi oLurum.
GeLin,kaynana Lafını bitirince başLamış Lafa;
-Anne benim haLim malim yoktur.Bacak bacak üstüne atarım,sigaramı yakarım, sen güLü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım"
Yani evini kontrole mi geliyor hiç aldırış etme baksın çıksın kusur mu buldu biraz yüzsüzlüğe vur. Tabiki büyüktür saygılıı olacaksın ama herşeyi de üstüne alma. Ya şöyle diyeyim canım olaylar karşısında böyle biriktirip büyük patlamalar yaşayacağına o anda küçük bir tepkiyle içinde bırakmamış olursun hemde daha baştan olayları engellersin gibime geliyor. Amann ne akıllar vermişim uygunsa dikkate alırsın tabi durumu se bilirsin çözüm üret böyle gitmez de. Dünyaya bir dahamı geleceksin sanki.

ah yelizcim ahh..seni çok iyi anlayabiliyorum..ben ilk sene evliliğimi bile bitirmeyi düşündüm ailesi yüzünden..ne onlar beni kabullendi, nede ben onları..aramıyormuşum çok gitmiyormuşum diye neler neler yaşandı, giyimime bile laf ettiler,yok süslenmiyormuşum,yok elbise etek giymiyormuşum...bide bunları bana kayınpederim söylüyor..evlilikte maddi yardım konusu hele cabası.. ama ben bildiğim gibi yaptım..kendim oldum...ve sonunda alıştılar...ben hiç bir şekilde onlarla ters diyologlara girmedim hiç tartışmadım...sende sabret bitanem..biz ne zaman 2. senemizi doldurduk herşey daha güzel oldu..şimdi 3. senemizi doldurduk,her gecen sene daha huzurlu oluyoruz..sana tavsiyem kendinden sakın ödün verme yelizcim..ve sakın saygıdan kusur etme, arada eşin var çünkü, onlar bizden daha çok yıpranıyor..diğer arkadaşlarında dediği gibi görmezden ve duymazdan gel, kendi bildiğini yap..hakkında hayırlısı..he bide bence git tatile derim ben...kocişini üzme opuyorumnanaktan

Belli ki eşin ailesiyle çok iyi, onlara çok bağlı,onların yaptıkları ona hiç batmıyor,para istemeleri falan.O yüzden ben derim ki eşini ailesine karşı hiç kışkırtma,onlar hakkında ona hiç kötü söyleme ,onun yanında onlarla iyi geçinmye çalış,o da bir süre sonra bakacaktır ki,benim eşim çok iyi,ailemi de seviyor,demek ki ailemde var birşey.ınsan ailesini atamaz,sen nasıl diyorsun annembabamsız onların kokusu olmadan yaşayamam,eşin de öyle düşünüyordur,durumdan çıkardığım bu,eşin de farkındadır aslında ailesinin ama yapacak birşeyi yok ,ailesi!

offfff sanki benim başımdan geçenleri anlatmışın yaaa 2 emekli maaşları var evleri kira değil hala para yok diyorlar uyuz karı geçen aramış neymmiş efendim (askerdeki kaynım uçak bileti istiyormuş ) banane askerdeyse generalmi oldu otobüsle gelsindelikafaduldendelikafaduldenay delircem yaaa benim iki çocuğum var evim kira araba borcumuz var banane senin sıpanın biletinden ali müdürya milyarlar alıyor sanıyorla alsada 5 kuruşunu koklatmam sana allahın cezası karı oğlun askerdeyken bana bir çöp dahi almadın ayyy küfür etcem şimdi :mymeka:sizden nefret ediyom

valla tebrik ederim annemin sürekli tembih ettiği taktiği önermişsin ama cidden işe yarıyor :lepi:

slm kızlar tatıl cok sukur kı bıttııııı ama nasıl bıttıııııı ah bır bılsenız kavgalar gurultuler polısler karakollar

kayınvalıdem denızden cok kaldı ben evdeydım esımde kardesıyle annesını almaya gıttı bulamayınca telasla eve donduler bırsey oldu denızde yoklar dıye tekrar cıktılar ve komsuyla kavga ettıler bıcaklar baltalar bır gorun kızlar neymıs arabayı hızla kaldırmıs esım komsular rahatsız olmus sankı kocam cakal bırısı gıttıgımız yer hep akraba aynı kısılerın oldugu yerdı bızı cekemedıler ole kavga cıktı neler neler cektım korkudan bızımkıler denızde keyıf catıolarrrrrr geldıler hersey olmus bıtmıs

neyse suc bana kaldı gene benı sucladılar ölurmusun oldurumusun sımdı ben denızden erken geldım tuzlu su cıldıme ıyı gelmıyo yakıo pısık gıbı old bacaklarım eve geldım aaaaaaaaaaaaa sen gelmeseydın bızımle bırlıkte gelseydın kavga cıkmazdııııı solede bole ceza gelırse odeyın ogulların agzı burnu kan ıcınde ceza gelırse sız odeyın ben karısmam bırde kucuk ogulları arabay gızlıden doner bıcagı koymasın mı kavga anında cıkardı adamlara karsıııııııı ogluna kızmıyo kucuk ogullarını sen bunu nerden aldın nasıl arabay koydun dıye cezayı dusunuyo ben odemem abın odesın sende hapıshanede yattttt of of offfffffffffff

Tövbe tövbe.....al sana tatil:1shok:

Aman be kizim seninde nedir bu adamdan ailesinden cektigin ya...evlenmeden daha canini yedin bitirdin bu yüzden.

Nasil insan bunlar...arabada döner bicaklari falan....texasdami yasiyorlar yahu?

Cok üzüldüm canim ya...Kaynanan sucunu bastirmak icin tabikide seni günah kecisi yapiyor....bu tatil icin tuturan kendisiydi sanirsam...
Niye agzini acip....Simdi sebeb benmi oldum Anne?? Bu tatil icin cocuk gibi israr eden sen degilmiydin.? Bizim zaten durumumuz yoktu borcla harcla geldik. sirf senin gönlün olsun diye...simdi böyle yapiyorsun...ayip sana ayip diyemedinmi?

Vallaha yelizcim nasil baslarsan öyle gider...yeri ve zamani geldigi vakit saygini uslubunu bozmadan vereceksin karsindakinin cevabini...yoksa her zaman böyle canini yer durursun.

mizmiz ayni dertten bende muzdaribim
dugunu benim esim yapti kaynanalar birlikte ekmek yemisler herhalde
naparsan yap esin ailesinden yana oluyor
ailem diyor atamiyor
ama bunu onceden yasayanlardan duydum zamanla geciyormus
ins gecer

ben dedım ablam sız nasıl aılesınız bu cocuk nasıl bı bıcakla gelır senın oglun bugun yapmazsa yarın yapardı hıcmı sahıp olamıyorsunuz evın dolu bıcak sopa bu ne ya benı bu yasımdan sonra karakolluk ettınız allll sahıt yazmıslar benııııı mahkemeye cıkacam bu ne ya dedım ayılıp bayılı ondan sonrada ablam tatıl mı yaptım ezıyetmı anlamadım kı balkona bır cıktım kı esım agzı gozu kan ıcınde kucuk kaynım yerde dort bes kısı dekme atıyoooooo neye ugradıgımı sasırdım kostum bagırıyorum yardım edın dıye hıc kımse yardım etmıo esım delırmıs ordan bagırıo kardesım kardesım dıyeee ona kosuyorum olmuo esıme kousuyorum bıraksam adamları bıcaklıyacak sınırden kardesını dovuyo dıye kucuk kardesı sıyrıldı arabadan cıkardıııııı allahımmmmmmmm o anı hıc unutmam saskınlıkdan ne yapacagı sasırdım dahaaaaaaaaa 17 yasında ya 17 sımdı sıcılıne ıslenecek

esım asırı pısman oldu babasıyla kavga ettıııııııı keske gelmeseydım benı pısman ettınız dıyeeeeeeee tatılde elını bır kere olsun cebıne atmadı babası bır kereeee sabah gıttı denıze aksam geldı ne kavga ne bırsey ıkısının umrunda degıl ben sızın kavga paralarını odemem ne halınız varsa gorun dedı esıme sımdı para cezası gelır kucuk kardesınede artıkl sıcılemı ıslenır yuklu bır para cezasımı gelır bılmem polısler 15 gun yatarsın demısler ama bılmıom cehnenmem gıbıydı cehnemmm

esım 12 saaat araba basında hıc durmadan araba kullandı yaaaa adam cocuk oldu bıttı bırde sen cık kullan yokkkkkk o ole kuruldu ne gelırken ne gıderken surdu sozde gozlerı gormuyormus eeeeeeeee altında araban var bakkala bıle ankaradayken arabayla gıderdın ne olduuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…