Mesela ben ıkı erkek kaynım var asırı sevıyorum onları asırı mesela kaynanamın annesını babasını hergun goresım gelıo teyzesı var allahım melek kadın ya evımın olalarını bıle gezerken benden ızın alıyor dusun ınsanlık burda bana ınsanca davranana ınsanları sevıyorum ben para bırıktırıyorum kucuk kaynıma kucuk seyler alıyorum bılıyorm kı benı sevıyorlar hıc kımseyle paylasamadıgı seylerı bana soyler abısıne demez
buyuk kaynım ole herkezı sevmez esım bıle dıyo ylz erkan bıle sana ısındıysa senınle sevgılısını bıle paylasıyorsa sen bır meleksın ya erkan kolay kolay kımseye yanasmaz der hep
ben bana sevgıyle gelen bır kısıye yemın ederım on adım aatarım elımde ne var yok onune sererımmmmm
bu tatıle gıtmem olsemde gıtmem ama kaynım sevgılı ıle bulusacakmıs dıye yumusadım gelmıyorum dedıgımde bana ole bır baktı kucuk cocuk gıbı kıramadım
anlayın benı kızlar anlayınnn ben kotu bırı degılım gene altını cızıyorum yemınler ederımkı bana onlar bır adım atsa ıyılıkle ben onlara on adım atarımmmmm bundan lutfen emın olun
sınırlıydım uzuntuluydum kotuydum ama hersey burda ve ıcımden gecen seyler onlara karsı yaptıgım seyler degıl olmazda
ıcım acıyor cunku aklıma geldıkce gozlerımden yası tutamıyorum ben ne hayallerle evlendım ne hayallerle bebek ıstedım dustu onun bıle acısını uzuntusunu yasamadan bana neler dedıler bunlar karsılıksız olsan seyler ben eger onlara her lafımı soyleseydım ınanın cokkkkkk rahat olurdum ohhhhhhhhhhhh ezılmıyorum ya lafımı esırgemıyorum derım ama yaapamıyorum ezılıyorum
Allahım sen büyüksün yarabbim...
kız burada rahatlamaya çalışıyor,birisi bişeye takmış.öbürü başka bir konuya takmış...
kimse hiçbirşeyi yaşamadan bilemez..uzaktan herşey herkese kolay gelir..
ama lütfen biraz anlamaya çalışın,empati kurmaya çalışırsanız eger anlarsınız sanırım...
arkadaşlar ben kimsenin avukatı falan degilim ama bazı yazılanlara çok sinirlendim...
igrenç lafına ammada takmışsınızz...
herkes böyle konuları okuyunca kendini sütten çıkmış ak kaşık sanıyor sanırım...
hepimiz sinirlenince birşeyler söyleriz.eminimki mızmız arkadasımız onların gidipte yüzüne böyle birşey demez yani...bayılıyorsunuz herkesi rencide etmeye...
düşünün ki yeni evlisiniz...eşinizin ailesi sürekli köstek oluyor...
anası eşinizi kandırıp tatile çıkmak istiyor ve gelini balayına bile gitmemişken...
bence bu bile sizi sinirlendirmeye ve agzına geleni saymaya yeter..digerlerini saymıyorum bile...
lütfen biraz önyargıdan uzak duralım...
Belli ki eşin ailesiyle çok iyi, onlara çok bağlı,onların yaptıkları ona hiç batmıyor,para istemeleri falan.O yüzden ben derim ki eşini ailesine karşı hiç kışkırtma,onlar hakkında ona hiç kötü söyleme ,onun yanında onlarla iyi geçinmye çalış,o da bir süre sonra bakacaktır ki,benim eşim çok iyi,ailemi de seviyor,demek ki ailemde var birşey.İnsan ailesini atamaz,sen nasıl diyorsun annembabamsız onların kokusu olmadan yaşayamam,eşin de öyle düşünüyordur,durumdan çıkardığım bu,eşin de farkındadır aslında ailesinin ama yapacak birşeyi yok ,ailesi!
slm kızlar tatıl cok sukur kı bıttııııı ama nasıl bıttıııııı ah bır bılsenız kavgalar gurultuler polısler karakollar
kayınvalıdem denızden cok kaldı ben evdeydım esımde kardesıyle annesını almaya gıttı bulamayınca telasla eve donduler bırsey oldu denızde yoklar dıye tekrar cıktılar ve komsuyla kavga ettıler bıcaklar baltalar bır gorun kızlar neymıs arabayı hızla kaldırmıs esım komsular rahatsız olmus sankı kocam cakal bırısı gıttıgımız yer hep akraba aynı kısılerın oldugu yerdı bızı cekemedıler ole kavga cıktı neler neler cektım korkudan bızımkıler denızde keyıf catıolarrrrrr geldıler hersey olmus bıtmıs
neyse suc bana kaldı gene benı sucladılar ölurmusun oldurumusun sımdı ben denızden erken geldım tuzlu su cıldıme ıyı gelmıyo yakıo pısık gıbı old bacaklarım eve geldım aaaaaaaaaaaaa sen gelmeseydın bızımle bırlıkte gelseydın kavga cıkmazdııııı solede bole ceza gelırse odeyın ogulların agzı burnu kan ıcınde ceza gelırse sız odeyın ben karısmam bırde kucuk ogulları arabay gızlıden doner bıcagı koymasın mı kavga anında cıkardı adamlara karsıııııııı ogluna kızmıyo kucuk ogullarını sen bunu nerden aldın nasıl arabay koydun dıye cezayı dusunuyo ben odemem abın odesın sende hapıshanede yattttt of of offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?