bak canım anneni anlıyorum sonuçta sen evladısın tabiki senin sıkıntıda olmanı istemez
ama ailenle konuş bence
eşimi böyle alıştırıyorsun ben bunu istemiyorum
kendi ayaklarımızın üstünde durmak istiyorum
diye anlat
ya cnm bır gor erdem annemlere gıdınce benım onumdekı tabagı bıle nerdeyse erdeme verecekler o kadar sevıyorlar cocuk sıkıntıya gırmesın bak senı ne cok sevıyo gozlerı hep senı arıyoooooo yanından ayrılmıo sole bole degıp susturuyorlarrrrrrr agzımı actırmıyorlar kııııııı
bakın kotu alısıyor dedıgımde aman alıssın oda bızım oglumuz deyıp ıısın ıcınden cıkıolarrr
ne diyeyim güzelim
bak benim eşim bayramda dedesi ile babasına ayakabı aldık
1 ay geçti benim çizmem yırtıldı bende çizme almam lazım dedim
oda gülerek ben anladım şaka söylediğini
annen alsın dedi
bende direk yok öyle sen kendi ailene alacan bana benim ailecek yok öyle yagma dedim
bazen bazı şeyleri kendin yapman gerekiyor kavga ise kavga edeceksin
insanları bazı şeylere alıştırmayacaksın
eşine neden sadece isimi ile hitap ediyorsun sanki başka birinin hayatını anlatıyo gibisin biraz garip geldi anlatım şeklin herneyse.
kaynan eşini nasıl fitliyorsa sende fitle 2 saat onla ise 10 saat senle sende biraz ver gazı
ayyyyyyyyhhhh..saydım tam 56 kere erdem demişsin yanlış anlamada Allah izin verirse ilerde nasıl bi kaynana olacağını merak ediyorum gözümde az biraz profilin oluştuda,fazla ayrıntıcı gibi geldin bana...ayrıca başlıkda korkunç...
ayyyyyyyyhhhh..saydım tam 56 kere erdem demişsin yanlış anlamada allah izin verirse ilerde nasıl bi kaynana olacağını merak ediyorum gözümde az biraz profilin oluştuda,fazla ayrıntıcı gibi geldin bana...ayrıca başlıkda korkunç...
bana biraz fazla ayrıntıcı gibi geldiniz sanki kaynananızı sevmiyosunuz ve ne yapsa gözünüze batıyo sonuçta kendi ailelerimizlede bir sürü sorun yaşıyoruz onlarıda bu kadar dilendiriyomuyuz...sunu bılınkı ben kaynana oldugumda kendı yasadıgım seyı gelınıme ogluma yasatmam bundan emın olabılırsın bazı arkadaslara o kadar basıt gelıyorkı bu durum yasamayan bılemezzzzzzzzz derler ya aynen ole ortada baska sorun var sız sadece ben esıme erdem dememe takıyorsunun garıp cok garıpppppp
bana biraz fazla ayrıntıcı gibi geldiniz sanki kaynananızı sevmiyosunuz ve ne yapsa gözünüze batıyo sonuçta kendi ailelerimizlede bir sürü sorun yaşıyoruz onlarıda bu kadar dilendiriyomuyuz...
ayrıca bu kadar stresin size hiç bir yararı olmaz zarardan başka rahatlayın biraz relaks lütfen...
nişanlıyım 20 gün sonra düğünüm olacak kısmetse ,eşinle mutluysan bence gerisinde kalan herşey küçük sorunlar ya birde eşinde onlardan yana olsaydı,neyse inş. en kısa zamanda sorunların hallolur...bekarsın galıba umarım yasadıklarımı yasamazsın umarım evlendıgınde hak ettıgın degerı alırsın cunku bunu alamamak o kadar ruhen uzucu bır durum kı anlatamam ben sımdı aslında cok sakınım ama yazısmalar sankı asırı kıncı sınırlı gıbı gozukebılır ama degıl ben kolay kolay sınırlenmem bu patlamam dundeydı dun patladım rahatladım onlara karsı olmasada ıcımı azıcıkda olsa rahatlattım bu benım ıcın yeterrrrr
nişanlıyım 20 gün sonra düğünüm olacak kısmetse ,eşinle mutluysan bence gerisinde kalan herşey küçük sorunlar ya birde eşinde onlardan yana olsaydı,neyse inş. en kısa zamanda sorunların hallolur...
teşekkür ederim..a.s. boşver herkesin bi derdi var işte,kimi kaynanadan çeker kimi eltiden kimi görümceden kiminin hiçbiri olmaz maddi sıkıntısı vardır,kiminin sağlık...Allah dermansız dert vermesin...INSALLAH COK MUTLU OLURSUN COKKKKKK
INSALLAHDA DUZELIR NERDEYSE 6-7 SENEDIR HEP AYNI OLSALARDAAAAAfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?