haftada uc dort kez aramam lazımmıs onlara gıtmem lazımmıs sankı benım evım yok gıtmeyıncede sen zaten hem anne gıdersın solesın boylesın demeye baslıyolar.bakın kızlar cok kucuk bır ornek gecen kapıma geldı kayınvalıde dolma saracakmıs bende malum yenı ev duzeltılmesı gerekn seyler var var onları yapıyorum bırde ustune hamıleymısım asırı halsızım bılmıyorum tabı hamıs oldugumu banyo duvarı sılcem bırde tuvaletı sılcem dedım sen gıt ben gelırım dedım gıttı tabı ole bır ıkı dakkada bıtecek ıs degıl yenı oldugu ıcın uzerınde bole toz gıbı seyler var sılııyorum sılıyorum gecmıo megersem ılk once skocbaytla uzerınden gecmek lazımmıs ondan sonra bende ole yaptım bır ıkı saatımı aldı banyo yaptım gıttım bır baktım dolmaları bıtırmıs bana kızıyo sen cezalısın sunları yap yemek yer sılme fılan oldum ben gelmedın hanı bes dakkaya gelecem demedın mı demesın mı agzımdan ole bırsey cıkmadı sen gelmeyınce komsuları cagırdım ılla benı zor duruma dusurecek yaaaaa benı arayacagına gıtmıs komsuları toplamıs tabı komsularıda uzerıme gelıo bole patladım patlıycam anlatıyorum ben sana bunu dedım kısamı surer yok sen ole demedın demezmı benı yalancı yaptı kocası bır yandan sen ısten kacıyorsun bu arada ben onların yemegını yapıyorum sofra hazırlıoyorum bende dedım kı ısten kacsam suan sızın yemegını yapmam dedım bozuldular bırsey dıyemedıler yanı durduk yerde yalancıda oldum yanı benı arayıp kızım ben cok yoruldum gelmıyecekmısım dıye arayacagını komsuları toplams uzerıme gelıo bırde yalancı oluyorum gelınde sınır olmayın gelınce bu kadına ıgrenc demeyın benı sevse ayyy kızı nıye komsularıma rezıl edıyım der demı mantıklı ınsan bunu yapar ama o ılla zor duruma dusecem ya bır kusurmu arayacak