kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
biraz sakin ol arkadaşım öncelikle, erdeme de bunları takır takır söylüyorsan dediklerini anlayamaz ki.
Tane tane anlatmayı dene, nedenleri ile söyle.
Borcumuz varken tatile gitmeyelim şimdi, de. Mümkünse bir işe gir. Ailevi ilişkilerden uzaklaşırsın biraz, hem de borçlarınız daha kolay ödenir.
Bu kadar stres içine bir çocuk düşünme bence. özellikle borçlar bitmeden.
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
biraz sakin ol arkadaşım öncelikle, erdeme de bunları takır takır söylüyorsan dediklerini anlayamaz ki.
Tane tane anlatmayı dene, nedenleri ile söyle.
Borcumuz varken tatile gitmeyelim şimdi, de. Mümkünse bir işe gir. Ailevi ilişkilerden uzaklaşırsın biraz, hem de borçlarınız daha kolay ödenir.
Bu kadar stres içine bir çocuk düşünme bence. özellikle borçlar bitmeden.
bence ailene anlat.seni ezmelerine izin verme madem sen ses çıkaramıyorsun büyüklerin devreye girsin bu ne be böyle..
gerçi ben de ailemi devreye sokamadım ya hiçama sen yap doğru olan o
mafoldumben BEBEK YAPACAM BEN BELKI BEBEK OLUNCA ONU SEVMEKDEN BENI UNUTURLARRRRRRR
hee öyle san... Ben bebekten önce 1 kızıyorsam bebekten sonra 10 kızıyorum. Bebek herşeyi unutturmuyo böyle dertlerin dahada artacak. Bebeği abuk sabuk sevecekler müdahele etsen bizde çocuk büyttük etmesen bebeğe yazık sen huzursuz oluyorsun. Sen psikolojini düzeltmeden bence düşünme bebek falan.
bu kadar huzursuzken bebek karnınızda da dışarıda da rahat edemeyecek ki.
Bence bebek en sorunsuz anlarda düşünülmesi gereken bir konudur.
Türlü problemle boğuşurken onları çözmek için kullanılacak bir araç olmamalı.
benım artık sabrımın bıttıgını nokdada bunlar agzımdan cıkıo saygı karsılıklıdır bırı sana saygı gosterır sende ona gosterırsın kı ben onlara onlar bana bunları yaparken agzımı acıp sızde bolesınız solesın demedım bu gune kadar allahım benı bılıyor ben artık cok bunladım ve agzımdan bunlar cıkıo sanmayın kı ben onlara karsı sız ıgrencsınız solesız bolesın dıyorum ya su sıze ıyı bır cevap degılmı kendı cocukları bıle takma dıyorsa onları onemsemıyorsa ben ne yapıyım benı yalancı yerıne koymalarımı cocugum dustu onumu agzına almaları ıkı gun aramasam benden kotusu olmadıgınımı benı bılen cok ıyı bılıyor ben cok sustum cokkkkkkkkkkkkkk ben sabırlı bır ınsanım ama artık duramıyorum ıcım ıcım yıyıoooooo yaaa anlamıyormusunuz tabı sız bunları yasamadınız sızın ıcın nekı
aslında o degıl tabıkı ben ve esım cocugumuz olsun cok ıstıyoruz kavgalar bıtsınle alaksı yok saka bır tarafa onlar akıllanmaz ben bılıyorum ya anlamadıgım garıbıme gıden erdemın annesı kayınpederınden cok cekıooooo dusunmesı lazım bak ben ne kotu bırsey bılıyorum yasıyorum nıye aynısını bu kıza cektırıyorm demesı lazım ama yokkkkkkkkkk
benim ne yasadigimi, ya da yasamadigimi siz bilemezsiniz...
Emin olun ki ben ne olursa olsun esimi doguran insana asla o kelimeyi kullanmazdim, giyabinda dahi olsa! O benim icin cok degerli...
Ayrica ben sizin yasadiklarinizi hice saymadim; belki de hakliyken haksiz duruma düsüyorsunuz...
Ne olursa olsun tepkiniz cok agir! Kizabilirsiniz, kirilabilirsiniz...kirginliklarinizi üzüntülerinizi burada paylasip fikir edinebilirsiniz...bir cok arkadasimizin yaptigi gibi...ama ne yazikki uslübunuz cok yanlis...ne olursa olsun, bir bayan esinin annesi babasi icin igrenc kadin ve igrenc herif dememeli! Bari onlara sayginiz yok ise esinize olsun...
Bi düsünün bakalim: Esiniz buradaki hitap etme seklinizi okusaydi ne düsünürdü; neler hissederdi?! Zerzenislerinizi hakli bulabilir, ama annesi ve babasi hakkinda yazdiginiz o cok agir kelimeyi okuyunca tüm hakliliginiz o anda yerle bir olurdu...iste hakliyken haksiz duruma düsmek buna denir...
miz miz sen benim ne demek istedigimi anlamiyorsun maalesef...
Neyse, hakkinda hayirlisi olsun...
mızmızcım canım...sabretmelisin...benzer durumları bende yaşadım çok zor biliyorum...ve halada yaşıyorum zaman zaman...hem destek olmazlar hemde sanki para bizde akıyomuş gibi bizden isterler hep.
okurken birçok yerinde kendimi okudum sanki...çok sinir oluyorum böyle evlatlarına destek olmaya çalışmak yerine köstek olan ailelere...ama canım daha yeni evlisin bak görürsün bu durumdan eşinde bıkar yakında..bakacakki olmuyorr kendi de sıkılıp konusacak bu sefer..sen sabret gülüm...ama belli de et yani bu durumuz sizi etkiledigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?