aman anasıyla birlikte gitsin arkadaşım düğünee
sakın gitmeee
aman tatile dicektim:)
kafam karıştı bnmde topiklerde gezrken ahhaa:)
slm canım okudm yasadıklarını çok üzüldm.:teselli:
Bence evını biraz uzaklştrsan ii olur yani mümkünse ayrı şehr..
Biliyorum ailenden uzaklaşmak istemyrsun ama önwmlı olan senın mutlugun ki ailende bunu ister zaten
:1hug:
yok buna katlanamam aılemden uzak olursam bılıyorum kı delırırm yapamam bunları cekerım genede gıdemem cnm annemım babamın kokusu olmadan olmazzzzz
ıgrenc herif igrenc kadin, öyle mi?!
Size karsi sergilenen davranislarin sebepsiz yere olmadigini düsündürdü bana bu agziniza sakiz gibi aldiginiz igrenc kelimesi!
O igrenc dediginiz insanlar sayesinde esiniz dünyada ve sizinle...bu bile onlara karsi saygi duymaniza yeterli!!!
canım haklısn tabıkı cok zor ama kendı mutlulugn için katlanmak zorundaasn...sen burda kaldıkca mutsuz olmaya devam edeceksn ve aılen senın mutszlugunu gördükce daha cok üzülecek... Bence buraz hasret cek ama mutlu ol.. Ne kadar uzak olursan o kadar degerlı kıymetlı olursun.. En azından 15 gunde bır geldgınde degerını anlarlar.. O sana yaptramadıgı dolmalarıda özel olarak sana hazırlaryerimseniben
Esinizde gozunu acsin, niye kendini bu kadar ezdiriyor ailesine karsi..
Uzak durmanizda fayda var..
Bazi aileler nedense evlatlarini somurmeyi cok seviyorlar ...
benım artık sabrımın bıttıgını nokdada bunlar agzımdan cıkıo saygı karsılıklıdır bırı sana saygı gosterır sende ona gosterırsın kı ben onlara onlar bana bunları yaparken agzımı acıp sızde bolesınız solesın demedım bu gune kadar allahım benı bılıyor ben artık cok bunladım ve agzımdan bunlar cıkıo sanmayın kı ben onlara karsı sız ıgrencsınız solesız bolesın dıyorum ya su sıze ıyı bır cevap degılmı kendı cocukları bıle takma dıyorsa onları onemsemıyorsa ben ne yapıyım benı yalancı yerıne koymalarımı cocugum dustu onumu agzına almaları ıkı gun aramasam benden kotusu olmadıgınımı benı bılen cok ıyı bılıyor ben cok sustum cokkkkkkkkkkkkkk ben sabırlı bır ınsanım ama artık duramıyorum ıcım ıcım yıyıoooooo yaaa anlamıyormusunuz tabı sız bunları yasamadınız sızın ıcın nekı
canım valla senin psikolojin bozulmuş yazdıkların çok karışık ve konular çok ve ne nedir tam anlaşılmıyor.sen bence bi süre kendini dinle ve ailene sığın.o aile ve eşin seni yıpratmış epey.çok üzüldüm ya
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı valla okurken bile strese girdim bu ne be, miz miz kaynanayi, erdemi birak sen bi guzel kafani dinle, sinir stres tavan yapmis sende, icine de atma bak yeri geldiginde tepkini ver ki sonrasinda boyle patlama yasamayasinkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?